- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #23.781
Aslinda cokta kilolu degilim 55kiloydum 61 kilo oldum canm bebek büyüdükçe baski yapıyormuş ondandrAynen canım benim de belim sırtım kopuyor
Yaş ve kilodan sanırım
Canim aslında uyusturmadan dolgu yapanlar var baska bi dr a mi gidip teklif etsen curuk yoksa zaten tek dolgu cok zor olmaz belkiEngeksiyon yok canim kırık yerden hava alıyor insallah enfeksiyon yapmaz. Gercekten 3 ay nasil dayanirim bilmiyorum geceleri uyuyamiyorum bugunden beri uyuyorum yeni kalktim gecem gündüzüme karıştıevde de nane yok eşim ışte gec gelecek gidip marketten alırım doktor da karanfil koy dişine ve 4 taneye kadar parol içebilirsin dedi.. Insallah faydasını görürüm
Ben de öğretmenim canım bit sampuanlarinin üzerinde hamile iken kullanılmaz yaziyor. Geçenlerde benim de kızıma sirke bulaşmış kendim için araştırdım ordan biliyorum yardımcı olacak biri varsa tek tek bakmasını öneriyorumKızlar acil durum!!!! 1. sınıf öğretmeniyim. Sınıfımda bit salgını var. İster istemez çocuklarla dip şubeyi. Şimdi ne yapcam ? Şampuan kullanabilir miyim? Yoksa gidip bi dip boya mı yaptırayım?
Hic bilgim yok ama sampuani bi sor canim hamileyken kullaniliyormuymusKızlar acil durum!!!! 1. sınıf öğretmeniyim. Sınıfımda bit salgını var. İster istemez çocuklarla dip şubeyi. Şimdi ne yapcam ? Şampuan kullanabilir miyim? Yoksa gidip bi dip boya mı yaptırayım?
Canım söyledim zaten de içinde çürük var eger üzerine dolgu yaparsak çok fazla basinc yapar daha kötü olursun dedi. 18 senedir diş ağrısı cekmemistim hic çürük yoktu agzimda ben de şaşırdım ama iceriden çürük oluşmuş demek ki. Iğnesiz müdahale imkansizmis malesefCanim aslında uyusturmadan dolgu yapanlar var baska bi dr a mi gidip teklif etsen curuk yoksa zaten tek dolgu cok zor olmaz belki
Aynen canım sen iyimişsin ben zaten kendim için dedimAslinda cokta kilolu degilim 55kiloydum 61 kilo oldum canm bebek büyüdükçe baski yapıyormuş ondandr
Bana bulamadı sanırım. Eşim baktı bişey görmediSize bulaştı mi yoksa bulaşmasın diye tokalar filan var eczanede şampuanda yine de alın bence ne olur ne olmaz
Hamur isleri yiye yiye kilo aldim canm simdi diyet yapiyorum bakalim Çarşamba gunu konturolum var tartiliyim kac kilo almisimAynen canım sen iyimişsin ben zaten kendim için dedim
Büyüklerin bir bildiği var gerçekten. Benim kv ben oğlumun ellerini ayaklarına bakarken çocuk sırtından göğsünden üşür derdi. Organları vs hep orada diyordu. İlkokul mezunu bir kadın ama biliyor işte.Ben de senin gibiydim, baya bi süre anlamadım nasıl giydireceğimizi. Dün uzun uzun okudum bu konuyu az da olsa kafamda netleşenleri paylaşayım.
İlk 30 günlük sürede dolaşım sistemleri çok gelişmediğinden kendimiz ne giyiyorsak bir kat fazlasını giydiriyoruz. İçine zıbın,üstüne tulum ya da alt üst takım, üstüne de yelek gibi düşünebilirsin.
Oda sıcaklığının doğru bilinen aksine çok da sıcak olmasına gerek yok. Dünya sağlık örgütünün söylediği ideal oda sıcaklığı 21 derece. Yatarken 18-20 derece.
bir de bebeğin üşüyüp üşümediği asla el ve ayaklarına bakıp anlaşılmaz, bu sizi yanıltır diyorlar. En iyisi bebeğin sırt ve göğsünden kontrol etmek.
Kızlar en arkadaki üst disimden mercimek kadar bir yer kırılmış. Iki gecedir sabaha kadar dolaniyorum evde uyuyamiyorum. Bu sabah erkenden doktora gittik son 3 aya girmissiniz malesef müdahale edemeyiz dediler. Dayanilacak gibi degil ya ben naparim 3 ay... Iğne ile mudahale gerekiyor ama içerisinde adrenalin bulundugu icin dogum sancilarinizi baslatir dediler.. Oy yaaaa napacam bennn
Artık görmeleri lazım cnm çok geç kalmış ben herşeyi hazırladım bitti şükür bir hastane süslerimiz kaldı
Kızlar acil durum!!!! 1. sınıf öğretmeniyim. Sınıfımda bit salgını var. İster istemez çocuklarla dip şubeyi. Şimdi ne yapcam ? Şampuan kullanabilir miyim? Yoksa gidip bi dip boya mı yaptırayım?
Büyüklerin bir bildiği var gerçekten. Benim kv ben oğlumun ellerini ayaklarına bakarken çocuk sırtından göğsünden üşür derdi. Organları vs hep orada diyordu. İlkokul mezunu bir kadın ama biliyor işte.
Sagol canim benim.. İşte igne vurup içini oymadan herhangi bir dolgu yaparsam vok basinc yapar daha kötü olur dedi melesef disaridan bembeyaz görünen diş içeriden çürümüş farkedememisim hic de agrimiyirduGeçmiş olsun, zor bir durum. Hava almasını engelleseydi en azından tam dolgu yapmasa bile
Hastane için ne düşünüyorsun canım? Bende ufaktan bişeyler yapayım diyorum fotoğraflarda hatıra kalacak diye ama daha araştırmaya giremedim.
Dip boya yapınca geçmiyor mu kiinşallah geçmez sana da.
Ben nette okumuştum, çocuk sıcakladıysa elleri soğurmuş. Elleri ayakları soğuk giydirelim demek yanlışmış yazıyordu. Demek doğruymuş
kaç kilo aldın canım ?Bugün şeker yüklemem vardı. 75 lik. Açlık 86. 1 saat sonra 179, 2 saat sonra 153. Sınır değerlerde çıktı. Sınır olduğu için riske atmayalım diyete başlayalım dedi. 3 hafta diyet yapacağım. Son hafta sabah öğle akşam aç tok ölçüm yapacağım parmaktan. Ona göre 3 hafta sonra tekrar değerlendirecek. Düşmezse dahiliye.. diyetisyen alacağını almışsın zaten max 4 kilo hakkın var dedi. O zaman dans kızlar
Canim karnimda bir yerde toplanma oluyor ve cok degisik bir agri mi desem tam.olarak agri da degil hisle bu toplanma.oluyor ve hemen anliyorum bir 20saniye falan sürüyor sertlik sonra normale dönüyorKasılmalarını biraz tarif edebilir misin bana?
Sagol canim benim.. İşte igne vurup içini oymadan herhangi bir dolgu yaparsam vok basinc yapar daha kötü olur dedi melesef disaridan bembeyaz görünen diş içeriden çürümüş farkedememisim hic de agrimiyirdu
Kaç gr bebişin cnmAslinda cokta kilolu degilim 55kiloydum 61 kilo oldum canm bebek büyüdükçe baski yapıyormuş ondandr
Ya kızlar kasılma dediğiniz şey bıçak batması gibi bişeymi az önce bendede oldu. Bir kaç kez oldu. Napıcam çok korktum..Kasılmalarını biraz tarif edebilir misin bana?
Sol tarafındaysa kasıkta; kabızlıktanmışYa kızlar kasılma dediğiniz şey bıçak batması gibi bişeymi az önce bendede oldu. Bir kaç kez oldu. Napıcam çok korktum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?