2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Sana da cokk çok geçmiş olsun kaderimiz de ne yaziliysa onu yaşayacağız çok da takmıyorum artık. İzin aldım gidebildiği yere kadar evde dinlenip bol su içeceğim. Gerisini de Rabbim e havale edeceğim artık.

Canim aslında uyusturmadan dolgu yapanlar var baska bi dr a mi gidip teklif etsen curuk yoksa zaten tek dolgu cok zor olmaz belki

Kızlar acil durum!!!! 1. sınıf öğretmeniyim. Sınıfımda bit salgını var. İster istemez çocuklarla dip şubeyi. Şimdi ne yapcam ? Şampuan kullanabilir miyim? Yoksa gidip bi dip boya mı yaptırayım?
Ben de öğretmenim canım bit sampuanlarinin üzerinde hamile iken kullanılmaz yaziyor. Geçenlerde benim de kızıma sirke bulaşmış kendim için araştırdım ordan biliyorum yardımcı olacak biri varsa tek tek bakmasını öneriyorum

Kızlar acil durum!!!! 1. sınıf öğretmeniyim. Sınıfımda bit salgını var. İster istemez çocuklarla dip şubeyi. Şimdi ne yapcam ? Şampuan kullanabilir miyim? Yoksa gidip bi dip boya mı yaptırayım?
Hic bilgim yok ama sampuani bi sor canim hamileyken kullaniliyormuymus

Canim aslında uyusturmadan dolgu yapanlar var baska bi dr a mi gidip teklif etsen curuk yoksa zaten tek dolgu cok zor olmaz belki
Canım söyledim zaten de içinde çürük var eger üzerine dolgu yaparsak çok fazla basinc yapar daha kötü olursun dedi. 18 senedir diş ağrısı cekmemistim hic çürük yoktu agzimda ben de şaşırdım ama iceriden çürük oluşmuş demek ki. Iğnesiz müdahale imkansizmis malesef

Büyüklerin bir bildiği var gerçekten. Benim kv ben oğlumun ellerini ayaklarına bakarken çocuk sırtından göğsünden üşür derdi. Organları vs hep orada diyordu. İlkokul mezunu bir kadın ama biliyor işte.

Geçmiş olsun, zor bir durum. Hava almasını engelleseydi en azından tam dolgu yapmasa bile

Artık görmeleri lazım cnm çok geç kalmış ben herşeyi hazırladım bitti şükür bir hastane süslerimiz kaldı

Hastane için ne düşünüyorsun canım? Bende ufaktan bişeyler yapayım diyorum fotoğraflarda hatıra kalacak diye ama daha araştırmaya giremedim.

Dip boya yapınca geçmiyor mu ki inşallah geçmez sana da.

Ben nette okumuştum, çocuk sıcakladıysa elleri soğurmuş. Elleri ayakları soğuk giydirelim demek yanlışmış yazıyordu. Demek doğruymuş

Bugün şeker yüklemem vardı. 75 lik. Açlık 86. 1 saat sonra 179, 2 saat sonra 153. Sınır değerlerde çıktı. Sınır olduğu için riske atmayalım diyete başlayalım dedi. 3 hafta diyet yapacağım. Son hafta sabah öğle akşam aç tok ölçüm yapacağım parmaktan. Ona göre 3 hafta sonra tekrar değerlendirecek. Düşmezse dahiliye.. diyetisyen alacağını almışsın zaten max 4 kilo hakkın var dedi. O zaman dans kızlar

Sagol canim benim.. İşte igne vurup içini oymadan herhangi bir dolgu yaparsam vok basinc yapar daha kötü olur dedi melesef disaridan bembeyaz görünen diş içeriden çürümüş farkedememisim hic de agrimiyirdu

kaç kilo aldın canım ?

Sagol canim benim.. İşte igne vurup içini oymadan herhangi bir dolgu yaparsam vok basinc yapar daha kötü olur dedi melesef disaridan bembeyaz görünen diş içeriden çürümüş farkedememisim hic de agrimiyirdu

Ben hamile olduğumu daha öğrenmeden haziran ayında bebek düşündüğümüzden dişçiye gitmiştim. Bebek düşünüyorum bana problem olacak bişey varsa tedavi yapılsın dedim. Aynı seninki gibi dıştan sağlam içinde çürük olan diş çıktı. İyi ki gitmişim çünkü diş ağrısı nedir iyi bilirim inşallah seninde geçer

Evet sonunda çift haneli sayılara geldik 99 günümüz var bence daha az o kadar beklemem sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…