2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Benimkinin ucları karardı cnm ama kız benimki
Ozaman demek o teori tutmadı ben hala muhallaktayım erkekmi kızmı diyorum doktorlar söylemiyor yanlış tahmin yapmak istemiyorum diyorlar hep bakalım ne okucak bizim halimiz alışveriş yapmadım daha

Yani benim de göğüs uçlarım koyulasti erkek bebeğim karnımda yayın değil hiç top gibi

Kızlar benim plesanta aşağıda oldugu için 16. Haftadan 21. Haftaya kadar ara ara kanamalarım oldu. 22 haftalıkken ayrıntılı ultrasona girdim plesanta yukarıda kanamaya neden olmaz dedi ogündür de kanamam olmadı hiç ama bugün günlük pedime kahvemsi akıntı gelmiş. Sildim bişey yok. Kontrolümde cuma günleri bebekte hareket ediyo ama aklıma takıldı böyle olan var mu hiç aranızda

Çocuk doktoru bebekler için bizden bir kat fazlasını öneriyor,yani zıbın+üst+yelek
Ben boydan çıtçıtlı zıbınlar aldım alttan çıtçıtlı ilk zamanlar zor giydirilebilir,üzerine de tulum ve anneciğimin ördüğü meşhur yeleklerimizden var
Tek alt ve üst için birkaç ay geçmesini beklerim

Ozaman demek o teori tutmadı ben hala muhallaktayım erkekmi kızmı diyorum doktorlar söylemiyor yanlış tahmin yapmak istemiyorum diyorlar hep bakalım ne okucak bizim halimiz alışveriş yapmadım daha
Artık görmeleri lazım cnm çok geç kalmış ben herşeyi hazırladım bitti şükür bir hastane süslerimiz kaldı

Yani benim de göğüs uçlarım koyulasti erkek bebeğim karnımda yayın değil hiç top gibi
Saglıklı olsunda cnm tabi bir erkek bir kız isterim ama ne varsa kısmette o olucak :) grnelde erkekler top gibi oluyor biliyorum buda top gibi ondan eşimde saklamış kendini dogumda ögrebmişler

Bence başka doktora git cnm çünkü artık kocaman oldular 3 boyutluyu açarsa daha net gözükür
Bazen aklımdan geçmiyor degil 2 hastaneye gittim özel acaba bir üçüncüyede görünsem diyorum :) 2 hastanede 4 doktor gördü bilmiyorum doktorlar mı kör cözemedik eşimde meraklı bende

Cook gecmis olsun cnm ya kötü olmus. Dis agrisi cok zor gercekten. Karanfil yağı falan dene istersen. Bi de boyle agrilarda gunde 4 taneye kadar parola izin veriyor dr lar. Enfeksiyon falan mi var acaba antibiyotik vermedi mi
Engeksiyon yok canim kırık yerden hava alıyor insallah enfeksiyon yapmaz. Gercekten 3 ay nasil dayanirim bilmiyorum geceleri uyuyamiyorum bugunden beri uyuyorum yeni kalktim gecem gündüzüme karıştı evde de nane yok eşim ışte gec gelecek gidip marketten alırım doktor da karanfil koy dişine ve 4 taneye kadar parol içebilirsin dedi.. Insallah faydasını görürüm

Aynen öyle canım. İdare et diyorlar ama edilmiyot işte. Iki günde gecem gündüzüm birbirine karıştı gece sabaha kadar dolandim evde bugünden beri uyuyorum aptallastim basim sepet kadar oldu.. Insallah fazla sürmez bu agrilarimiz

Kızlar acil durum!!!! 1. sınıf öğretmeniyim. Sınıfımda bit salgını var. İster istemez çocuklarla dip şubeyi. Şimdi ne yapcam ? Şampuan kullanabilir miyim? Yoksa gidip bi dip boya mı yaptırayım?

Kızlar acil durum!!!! 1. sınıf öğretmeniyim. Sınıfımda bit salgını var. İster istemez çocuklarla dip şubeyi. Şimdi ne yapcam ? Şampuan kullanabilir miyim? Yoksa gidip bi dip boya mı yaptırayım?
Size bulaştı mi yoksa bulaşmasın diye tokalar filan var eczanede şampuanda yine de alın bence ne olur ne olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…