Kızlar sunnet dugunu olayi açılmış pipi muhabbetini bende hiç sevmiyorum eşim bile sünnetini güzel anımsamıyor acıyla hatırlıyor
Benim se adet olduğumda annem
Kutlama yapmıştı :)
Söyle ki ben çok erken yasta adet oldum 9 yasında cok iyi hatırlıyorum 2 nisandi tarih
son ders bedendi esortmanla eve geldim tuvalete girdim kan var diye tuvaltten bağırdım ablam 1 Nisan şakası yapma bugün 2 Nisan dedi şaka yapmıyorum abla diye ağlayarak tuvaltten don pacamda nasıl çıktım bilmiyorum ciktim ablam baktı bacağını falan açtın mi sert bi hareket yaptın mi dedi yok dedim
Annem geldi ama ben ağlıyorum korkumusum annemde genç kız oldun sen abla oldun ağlama dedi hadi gel gidelim sana pasta alalım dedi gidip bana pasta aldık :) bugün genç kız oldun abla oldun artık kötü bsy değil bu günü güzel hatırla dedi
Sonra ben doktora götürdü annem 9 yas olunca kadın sasirdi her halde ne kadar çocuk gelişimci olsa da yasım 9 olunca bi baktırmak istedi sanırım
doktor o kadar tatlıydı ki karnına bakacam korkma dedi sonra bakarken öğrencileri çağırdı başımda bir sürü öğrenci hepsi sok içinde ama biri oy diuo sacımı oksuyor biri benle konuşuyor kendimi özel hissetmiştim yaklaşımları çok güzeldi doktor çocuklar belki bir ilke şahit oluyorsunuz Suan sonra pek göremeyebilirsiniz özel bi genç kızımız dedi ben bunları hatırlıyorum sıkıntı yok dedi sonra ben büyüyünce anneme sordum. Tabi insan sonra yaşadığı seyleri anlamlandırıyor büyüdükçe doktor o zaman demis ki genç bie kıZin yumurtalığını taşıyor Suan hamile bile kalabilecek olgunlukta yumurtalıları demiş ve çok şaşkınım ilk defa böyle bi vaka gördüm bilgileri kullanabilir miyim tez de mi ne bsy de diyip annemden imza almis :) tarihe geçtim bi doktorun tezinde belki de

Şimdi nerde eski doktorlar şeker çikolata bile getirmişti o dokror bana şimdi de tersleme asagilama var
Neyse demem o ki kutlamalar bazen guZel olabiliyor çocuktan çocuğa yasından yasına yapılan muhabbet ya da yaklaşımla da değişiyor tabi bu
Kızım da adet olduğunda güzelce korkmadan anımsasın o günü diye bsyler yapmayı düşünüyorum
Çünkü bizim ülkemizde bu bir tabu hemen genç kız oldun kendini sakın
Memelerin çıktı bol giyin kalkcan büyüdü bol giyin tabularından çocuklar hep Etkileniyor
Büyümeyi vücudunda ki değişimleri kötü görüp bu sefer göğüslerinden bedeninde olan değişimlerden nefret edip kendinden soğuyor
Allah’ım verdiği her şey her değişim bence kutlanmaya şükür etmeye güzellikle karşılanmaya değer