- 15 Şubat 2017
- 727
- 636
- 103
- Konu Sahibi Homely_angel
- #33.161
ben kullandım canım Dr abartmayarak kullanabilirsin dedi.Bende faranjit olduğundan boğazımdan yakalıyor direk zalım hastalık.limon bal ve çaykaşığının ucuyla zencefili karıştırdım direk yuttum baya rahatlattı boğazımı.3 gün ara verip elma+ayva+taze zencefil+ıhlamur+kabuk tarçın+limonu kabuğuyla doğrayıp kaynattığım suya attım 30dk bekletip içtim bir sorun olmadı.Bu arada boğazım çok kötü zencefil kullansam olur mu kullanan var mı. Miktarda önemli sanırım bilgisi olan yardimci olursa sevinirim
bizde 5 gün ilerdeyiz canım sata göre aldım ben çalışabilir raporunu,haftaya pazarteside 37+0 da ayrılıcam izne inşallah işte doğurmazsamHerkes Zaman'ından önce doğuruyor panik oluyorum daha bizim ne kıyafetler yıkandı ne çanta var ortada,şu okullar Bi tatile girse de rahat rahat halletsem işleri içim rahat etse
Bu arada kızlar bebişi önden giden var mı?neye göre bekliyorsunuz doğumu bebeğe göre mi sata göre mi?çalışabilir raporunu hangisine göre verdiler?

bende inil tısıl yapıyorum temizliği kolay yapılıyor zannediyorlar artık bıraktım yapmıyorum oda yapmayınca bende bir dellenmeler oluyor tabiki ama yapmıycam yapınca gece uykum bile kalmıyor ağrılarımdan benden bebeğimden önemli değil sonuçta.Erkekler gerçekten anlamıyorlar,odayı yerleştirirken eşimin eli doluydu beşiği çeksene diyor bana ki kocaman ağır beşik.Neeeee? BenmiGünaydın...iyi Pazarlar herkese
Sabah sabah eşimi işe mırıldana mırıldana yolladım (pazarlari da açıyo dükkanı)
Önceleri işlerimi iyi - kötü halledebiliyodum, şimdi beni sardı bi telaş.
Tekim, kimsem yok yardima, kaldi ki koloni seklinde yaşamayı sevmiyorum zaten. Kendime yetmeyi seviyorum ama artık yetişemiyorum, eşim sanırım sınırlarımı zorladigimin farkinda degil isleri yapılmis gorunce yapabiliyorum saniyo, o da cok yoruluyo, pazar gunleri bile dukkan aciliyo, eve yardimci alma hic yaptigim bisey degil, çanta hazir degil, camlar bu ayimda nasil silinecek bilmiyorum...banyoyu duvarlar dahil silmek istesem de sadece standart lavabo ve wc temizligi camasir suyunu soluya soluyayapabiliyorum, annem doguma gelecek bunlari ona birakmak istemiyorum. (Ayrı şehirlerdeyiz ve emekli olduğu halde hala çalışıyor, bu hafta ayrılacak) Yetisemiyorum, eşime ben yuklenmiym derken çevresinden maşallah şu isimi hallet diye arayan arayana.
Sinir oldum tlf açıp "yeter kocami arayıp iş gordurmeyin kendinize yetin artik"diyesim var ama sonra gene bi kısırdöngü...böyle olunca da içimde kalıyo.![]()

Son düzenleme: