• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bu arada boğazım çok kötü zencefil kullansam olur mu kullanan var mı. Miktarda önemli sanırım bilgisi olan yardimci olursa sevinirim
ben kullandım canım Dr abartmayarak kullanabilirsin dedi.Bende faranjit olduğundan boğazımdan yakalıyor direk zalım hastalık.limon bal ve çaykaşığının ucuyla zencefili karıştırdım direk yuttum baya rahatlattı boğazımı.3 gün ara verip elma+ayva+taze zencefil+ıhlamur+kabuk tarçın+limonu kabuğuyla doğrayıp kaynattığım suya attım 30dk bekletip içtim bir sorun olmadı.

Herkes Zaman'ından önce doğuruyor panik oluyorum daha bizim ne kıyafetler yıkandı ne çanta var ortada,şu okullar Bi tatile girse de rahat rahat halletsem işleri içim rahat etse :KK64:
Bu arada kızlar bebişi önden giden var mı?neye göre bekliyorsunuz doğumu bebeğe göre mi sata göre mi?çalışabilir raporunu hangisine göre verdiler?
bizde 5 gün ilerdeyiz canım sata göre aldım ben çalışabilir raporunu,haftaya pazarteside 37+0 da ayrılıcam izne inşallah işte doğurmazsam:KK71:

Günaydın...iyi Pazarlar herkese

Sabah sabah eşimi işe mırıldana mırıldana yolladım (pazarlari da açıyo dükkanı)
Önceleri işlerimi iyi - kötü halledebiliyodum, şimdi beni sardı bi telaş.
Tekim, kimsem yok yardima, kaldi ki koloni seklinde yaşamayı sevmiyorum zaten. Kendime yetmeyi seviyorum ama artık yetişemiyorum, eşim sanırım sınırlarımı zorladigimin farkinda degil isleri yapılmis gorunce yapabiliyorum saniyo, o da cok yoruluyo, pazar gunleri bile dukkan aciliyo, eve yardimci alma hic yaptigim bisey degil, çanta hazir degil, camlar bu ayimda nasil silinecek bilmiyorum...banyoyu duvarlar dahil silmek istesem de sadece standart lavabo ve wc temizligi camasir suyunu soluya soluya:110: yapabiliyorum, annem doguma gelecek bunlari ona birakmak istemiyorum. (Ayrı şehirlerdeyiz ve emekli olduğu halde hala çalışıyor, bu hafta ayrılacak) Yetisemiyorum, eşime ben yuklenmiym derken çevresinden maşallah şu isimi hallet diye arayan arayana.
Sinir oldum tlf açıp "yeter kocami arayıp iş gordurmeyin kendinize yetin artik"diyesim var ama sonra gene bi kısırdöngü...böyle olunca da içimde kalıyo.:KK43:
bende inil tısıl yapıyorum temizliği kolay yapılıyor zannediyorlar artık bıraktım yapmıyorum oda yapmayınca bende bir dellenmeler oluyor tabiki ama yapmıycam yapınca gece uykum bile kalmıyor ağrılarımdan benden bebeğimden önemli değil sonuçta.Erkekler gerçekten anlamıyorlar,odayı yerleştirirken eşimin eli doluydu beşiği çeksene diyor bana ki kocaman ağır beşik.Neeeee? Benmi :oha: dedim 35.haftadayım yani insan düşünür:KK57: Ben ayağımda çekiyorum ne var diyor birde senle ben birmiyim yaa saçmalama nasıl çekeyim dedim birbirimize girdik düşüncesizler bacım biz kendimiz dikkat etmemiz lazım:halay:

Son düzenleme:
Gunaydin kizlar, yazanlar olmus ben de dun gece cok kotu ruyalar gordum, evde 4 tane buyuk akrep vardi onlari oldurmeye calisiyoruz falan.Sonra uyandim karnimda agri ve vajina taraflarinda altta yani uyusma karincalanma gibi bir his var. Cok korktum. 1 saat kadar bekledim gecti, gitmedim hastaneye de. Sabah da biseyim yoktu ama her gece 2-3 saat uyanigim artik.

Günaydınnn:halay:36.haftadan selam :21:mesajların bir kısmını gece bir kısmını sabah okudum ancak bitirdim :spor:
Cumartesi kontrolümüz vardı 48 cm 2730 gr olmuşuz gelişimi iyi dedi dr.Henüz kanala inmemiş kızçem:KK22:Nst ye de girdim sancı çıkarsa muayene ederim sancı çıkmazsa rahatsız etmem seni dedi sancı çıkmadı çok şükür bu haftada yırttık alttan muaneden:sampiyon:

günaydın kızlar, hepiniz iyisinizdir umarım..
Benim de cumartesi gecesi sancım oldu. Adet sancısı gibi uykudan uyandırdı beni. Onun 2-3 katı şiddetinde tabi :( Kalktım dolaştım biraz, sonra afedersiniz büyük tuvalete gittim rahatladım. Ama gerçekten kötü bi ağrıydı. Normal doğum böyle olacaksa baya zorlayacak beni, gözümü korkuttu bu durum :KK17:

günaydın kızlar, hepiniz iyisinizdir umarım..
Benim de cumartesi gecesi sancım oldu. Adet sancısı gibi uykudan uyandırdı beni. Onun 2-3 katı şiddetinde tabi :KK43: Kalktım dolaştım biraz, sonra afedersiniz büyük tuvalete gittim rahatladım. Ama gerçekten kötü bi ağrıydı. Normal doğum böyle olacaksa baya zorlayacak beni, gözümü korkuttu bu durum :KK17:
Cnm üşüme titreme gaz sancısı gibi oldumu. Oğlumda perşembe sabahı öyle oldum. Öğleden sonra azcık kanamam oldu. Nişan oluyormuş o. Ctz öğlen sancılarım başladı ctz akşamı 5 dk da bire düştü pazar öğlen doğuma girmiştim. Normal doğum ağrısından korkma emin ol daha az ağrılı. Ben o sabah öleceğim sandım. Üşüyorum karnım çok ağrıyor gazım var vs va. Doğum sancıları okadar zorlamıyor korkma. Vallahi diyorum.

Kızlar bizde taşınıyoruz şuan. Ben canımın kıymetini hiç bilmiyorum. 2 günde topladık eşyaların hepsini. Eşim bile of yoruldum deyip sızlanırken benim halimi tahmin ediyorsunuzdur. Allah öyle güç veriyorki yaparken ama akşam yatınca çıkıyor acısı. Ayak bileklerim öyle zonkluyor ki belim kopuyor resmen. Doğurmadan üstünkörü yerleşebilsem inşallah. Bu arada benimde cuma son günüm çalışmak için. Pek giremeyebilirim. Merak etmeyin sakın :KK70: Doğurcak olursam haber ederim. :-)

Kızlar bizde taşınıyoruz şuan. Ben canımın kıymetini hiç bilmiyorum. 2 günde topladık eşyaların hepsini. Eşim bile of yoruldum deyip sızlanırken benim halimi tahmin ediyorsunuzdur. Allah öyle güç veriyorki yaparken ama akşam yatınca çıkıyor acısı. Ayak bileklerim öyle zonkluyor ki belim kopuyor resmen. Doğurmadan üstünkörü yerleşebilsem inşallah. Bu arada benimde cuma son günüm çalışmak için. Pek giremeyebilirim. Merak etmeyin sakın :KK70: Doğurcak olursam haber ederim. :-)
canım aman diyim kendini çok yorma sakat bi hareket yaparsın dikkat et kendine yavaş yavaş hallolur zorlama sakın kendini
İYİ Kİ DOOOOOĞDUUUM BEN
:KK71::KK73::KK36::21::KK31:
mutlu yıllar canım

kızlar resmi kurumda işçi olarak çalışıyorum bahsetmiştim bugün kadro için evraklarımı verdim
kimisi kapsıyor dedi kurumda kimisi kapsamıyor evrak bile vermeyin dedi ben her şeye rağmen kızımında kısmetine inanarak verdim
hamişlerin duası kabul olurmuş bana dua eder misiniz rica etsem

Ay uzun zamandir bakamadim. Dogum yapanlar bílé olmus ne guzel :)
Bende sanki son ana kadar doguramayacagim gibime geliyor.. Kizlar kabus gibi ruyalar Bende goruyorum ara síra demek ki bu aralar olabiliyor birde Adet agrisi gibi sancilarim oluyor geceleri ve lavaboya gittikten sonra

Cnm üşüme titreme gaz sancısı gibi oldumu. Oğlumda perşembe sabahı öyle oldum. Öğleden sonra azcık kanamam oldu. Nişan oluyormuş o. Ctz öğlen sancılarım başladı ctz akşamı 5 dk da bire düştü pazar öğlen doğuma girmiştim. Normal doğum ağrısından korkma emin ol daha az ağrılı. Ben o sabah öleceğim sandım. Üşüyorum karnım çok ağrıyor gazım var vs va. Doğum sancıları okadar zorlamıyor korkma. Vallahi diyorum.

teşekkür ederim cevabın için, moral verdin bana =) Hayır üşüme titreme olmadı, gaz sancısı gibi ve adet sancısı gibiydi. Zaten geçti sonra, şuanda gayet iyiyim. Allahım hepimize kolay doğumlar nasip etsin..

Günaydın kızlarr:) herkes erken doğuruyor subat annelerinde ama ben sanki 42 haftaya kadar bekleyeceğim hissi var bende. Bir bende mi varki?
Kızımı 37 de doğurunca acaba bu hafta falan gelir mi diyorum. Ama bazen de kendimi çok iyi hissediyorum erken doğum riski falan derken 40 ı görcem heralde diyorum:)

Kızımı 37 de doğurunca acaba bu hafta falan gelir mi diyorum. Ama bazen de kendimi çok iyi hissediyorum erken doğum riski falan derken 40 ı görcem heralde diyorum:)

benimde ilk doğumum olacak Allah nasip ederse, bana da sanki 40ı geçecek gibi geliyor, beklemek de zor valla. Keşke 39 da gelse..:emir_bebek:

Günaydınnn:halay:36.haftadan selam :21:mesajların bir kısmını gece bir kısmını sabah okudum ancak bitirdim :spor:
Cumartesi kontrolümüz vardı 48 cm 2730 gr olmuşuz gelişimi iyi dedi dr.Henüz kanala inmemiş kızçem:KK22:Nst ye de girdim sancı çıkarsa muayene ederim sancı çıkmazsa rahatsız etmem seni dedi sancı çıkmadı çok şükür bu haftada yırttık alttan muaneden:sampiyon:

Maşallah :nazar:her şey böyle yolunda devam etsin inşallah.

Birdilimkek Birdilimkek canm dogum gunun kutlu olsun :KK73:
Bnm haftama yakin olan kizlar 36 bucuk 37 haftalik olanlar bebek hareketleri nasil sizde gitgide yavasliyo bnde acaba son ayda normalmi
Bazen çok hareketli oluyo bazen bana da azalmış gibi geliyo hareketler. Ama hareket varsa endişelenecek bişey yoktur inşallah canım

Back
X