• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ayyyyy esimin dogum gunu, bizimki de 23 ocakta gelse ayni gun diye esim sevincten bayilirdi heralde :) ama mumkunse daha gelmesin benimki o tarihte:) 12 subattan sonra heran alabilirim diuor doktor bana bakalim kova burcunu yakalayabilecekmiyiz :)
A ne guzel olurdu desene babasiyle dogum gunu ayni olurdu :)))) bn sezaryen olucagim icin bir hafta onceye gun verdi doktorum normal dogumum 1 subat gorunuyo canm

Canm o vajinada batma son ayda normalmis bebek vajinaya baski yapiyo bende de oluyo adim atamıyorum o cati agrisiymis aksama kadar uzan birak temizlik kalsin dinlen gecer bnm doktorum agrin olursa dinken gecer eger gecmezse gel dedi sen kendini yorma gecer insallah
Insallah canim ya gittikce artiyor sanki :( randevuma daha iki gün var acil bir durum olmasini istemiyorum insallah geçicidir

Insallah canim ya gittikce artiyor sanki :KK43: randevuma daha iki gün var acil bir durum olmasini istemiyorum insallah geçicidir
canım bendede olmuştu bahsettiğin şeyler bebek kanala girmiş dedi doktor dinlen geçmezse doktora haber ver belki baş aşağı dönmüştür baskı ağrı ondandir

Birdilimkek Birdilimkek canm dogum gunun kutlu olsun :KK73:
Bnm haftama yakin olan kizlar 36 bucuk 37 haftalik olanlar bebek hareketleri nasil sizde gitgide yavasliyo bnde acaba son ayda normalmi
2 gün sert 2 gün yavaş hareket ediyo bi de benimki ters azcık acken beni doyur diye tepiniyo yemek yiyince tık yok pasadan :nazar:

Memeucunu hazırlamak için mi kullanıcaktık bunu? Yani bebek emmeye başladığında da kullanacakmıyız bebek emince ağzına krem bulaşır gibi düşünüyorum huylanıyorum:KK43: silip emziriyosun dediler ama geçmiyodur ki hemen ya tüm bölgeye nüfus ediyo sonuçta amacı bu.
Genelde gogus ucu kremleri bebeklerin emebilecekleri %100 doğal ama tabiki sen bilirsin ama yara olirsa goguslerin o daha zor olur :anneadayı:
Birdilimkek Birdilimkek doğum günün kutlu olsun:halay:

Bimden aspirin aldım bulaşık deterjanıyla biraz karıştırdım bir kaç yeri mutfakta sildim yarım saat kadar ama sanki başım ağrıdı bu kadarda etkilemez herhalde psikolojik benimki sanırım ya gerçekten temizlik maddelerine karşı bir panikatak oluştu bende diğer anne adaylarımız çamaşır suyu porcöz falan kullandığını yazıyorlar demekki iyice havalanınca temizlik yapılan yer bu kadar sıkıntı olmuyor

canım bu maddeler kokmuyor olabilir ama vücudun maruz kalıyor sonuçta. aspirini her yerde kullanıyoruz diye bahsediyorlar da oda sonuçta kimyasal ne bileyim. ben en fazla tuvalete çamaşır suyu döküyorum. onun dışında cif kullanırım temizlikte oda çok fazla miktarlarda değil. ocağı falan silerken iyi oluyor leke çok durmuşsa. temizlik yapıcaz diye sakın kendinizi kimyasala bulamayın yazık bebeklerinize. birde bebekler için çamaşır suyu tozu çıkarmışlar şok oldum görünce.

Memeucunu hazırlamak için mi kullanıcaktık bunu? Yani bebek emmeye başladığında da kullanacakmıyız bebek emince ağzına krem bulaşır gibi düşünüyorum huylanıyorum:KK43: silip emziriyosun dediler ama geçmiyodur ki hemen ya tüm bölgeye nüfus ediyo sonuçta amacı bu.

ben e vitamini kapsülü aldım en az olanından yuvarlak bişey böyle sıkıyorum içinden fışkıranı şu an o bölgeye sürüyorum. lansinohu bende aldım belki bir iki haftaya sürerim onuda. bi e vitamini bi ondan sürerim ortaya karışık. birde ayva çekirdeği biriktiriyorum kurutarak. onun için birde gül suyu aldım ama normal suylada oluyor. çok iyi geldiğini söylediler kullananlar. yara olursa suda bekletip sürüyorsun. o en azından doğal.

Sagol tatlim. Ben carsambaya randevu aldim sen ne zaman gideceksin belki karsilasiriz :) bu arada benim cok agrim var ya nst kesin yüksek cikacak :KK43:

Benim yarın canım :) bugün gidicektim hazırlandım süslendim püslendim oğluşuma aradım doruğu dediler doktor bugün yok ben şok :KK53: hemen pijamalarımı giyip yatağa yattım uyudum hihi :lülülü: Ben daha hiç girmedim çok merak ediyorum.
Ayaklarını yukarı kaldır canım bol bol dinlen yastıklarla beline falan destek yap kalkma ayağa inşallah sancı çıkmaz kuzum​

2 gün sert 2 gün yavaş hareket ediyo bi de benimki ters azcık acken beni doyur diye tepiniyo yemek yiyince tık yok pasadan :nazar:

Genelde gogus ucu kremleri bebeklerin emebilecekleri %100 doğal ama tabiki sen bilirsin ama yara olirsa goguslerin o daha zor olur :anneadayı:
Evet bnmkide acken tepiniyo yemk yiyince rahatliyo ac kalinca heycan yapiyormus kalp atislari duzensz oluyormus oyuzden de ac burakmamaya çalıyorum paşami :kk77:

Hadi gozun aydin canm cok az kalmis kavusmaniza ama neden cok erken ama
sagol canim ikiz ya ondan bide zaten 32 haftadan beri ilaçla durduruyoruz kasılmalari daha beklemez başı doğum kanalında açılma 7 cm olursa doğar bebekler dedi seninde tarih belli olmuş sağlıkla gelsin bebişin inşallah

canım bendede olmuştu bahsettiğin şeyler bebek kanala girmiş dedi doktor dinlen geçmezse doktora haber ver belki baş aşağı dönmüştür baskı ağrı ondandir
Bebek 28. Haftada aşağı dönmüştü canim zaten. Takibime göre de tekrar yukari dönmedi çünkü ayaklari mideme ve bobreklerime vuruyor devamli.. Bilmiyorum ama kendimi hiç iyi hissetmiyorum şimdi gittim yarım saat duşun altina girip hareketsiz kalarak dinlenmeye gevşemeye calistim insallah faydası olur

Sagol tatlim :KK19:

Canm bnm eger cok şiddetli adet agrisiysa kasiklarin karnin bacagin kalcana agrilar yayiliykrsa hastaneye git bnce
Duşa girdim uzun süre sıcak suyun altinda rahatlamaya calistim canim faydasi olmazsa doktora gidecegim. Eşim de 1.5 saat uzak mesafede şu an ona mi haber versem ambulans mi cagirsam taksi mi çağirsam bilemiyorum. Kendi arabamiz dışarıda şu an ama. Bu halde kullanamam.. Bekleyeyim bakalim insallah geçer

Benim yarın canım :) bugün gidicektim hazırlandım süslendim püslendim oğluşuma aradım doruğu dediler doktor bugün yok ben şok :KK53: hemen pijamalarımı giyip yatağa yattım uyudum hihi :lülülü: Ben daha hiç girmedim çok merak ediyorum.
Ayaklarını yukarı kaldır canım bol bol dinlen yastıklarla beline falan destek yap kalkma ayağa inşallah sancı çıkmaz kuzum​
Benim bebek nst de hiç durmadı ölçümler hep kaydı kalp atışından çok bebegin parazit sesine benzer sesler geldi cihazdan. Hemşire bu hiç olmadi ama yine de doktorun görsün dedi. Doktora goturdugumde şok oldu masallah bu ne hareket bütün ölçümler kaymış dedi. 15 dakika kadar yattım. Ama agridan tekmeden zor durdum. Carsamba tekrar girecegim Insallah sancı cikmaz 39 haftayi gormek istiyorum en azindan

Back
X