• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar bizde taşınıyoruz şuan. Ben canımın kıymetini hiç bilmiyorum. 2 günde topladık eşyaların hepsini. Eşim bile of yoruldum deyip sızlanırken benim halimi tahmin ediyorsunuzdur. Allah öyle güç veriyorki yaparken ama akşam yatınca çıkıyor acısı. Ayak bileklerim öyle zonkluyor ki belim kopuyor resmen. Doğurmadan üstünkörü yerleşebilsem inşallah. Bu arada benimde cuma son günüm çalışmak için. Pek giremeyebilirim. Merak etmeyin sakın :KK70: Doğurcak olursam haber ederim. :-)

Gerçekten maşallah. Her yere yetişebiliyosun. Allah güç-kuvvet-kolaylık versin ama biraz da kendine dikkat et artık.

Son düzenleme:
Bazen çok hareketli oluyo bazen bana da azalmış gibi geliyo hareketler. Ama hareket varsa endişelenecek bişey yoktur inşallah canım
Evet canm bazen cok hareketli bazen de iki gun boyle yavas hareket ediyo insallah normaldr Çarşamba gunu konturolum var ozmn gene sorarim doktora cok saol canm biraz rahatladim:)

Birdilimkek Birdilimkek canm dogum gunun kutlu olsun :KK73:
Bnm haftama yakin olan kizlar 36 bucuk 37 haftalik olanlar bebek hareketleri nasil sizde gitgide yavasliyo bnde acaba son ayda normalmi
Devamlı hareket etmiyor canım.bazen korkuyorum bende Allah korusun.böyle durumlarda bişiler yiyip soluma uxanıyırum hala hareket yoksa dürtüyorum o da karşılık veriyor :KK54::21::21:

Birdilimkek Birdilimkek canm dogum gunun kutlu olsun :KK73:
Bnm haftama yakin olan kizlar 36 bucuk 37 haftalik olanlar bebek hareketleri nasil sizde gitgide yavasliyo bnde acaba son ayda normalmi

2 -3 gündür yavaşladı canım, takla atmasina alıştığım için bi tedirgin olmadım değil ama hani diyolar ya artık yer kalmadığı için öyle oluyomuş, kendimi öyle rahatlatıyorum.

Devamlı hareket etmiyor canım.bazen korkuyorum bende Allah korusun.böyle durumlarda bişiler yiyip soluma uxanıyırum hala hareket yoksa dürtüyorum o da karşılık veriyor :KK54::21::21:
Evet bnde biseyler yiyip uzaniyorum canm tık yok oturuyorum dürtüyorum yavrum karşılık veriyo esimde kiziyo cucugu rahat birakmiyosun uyusun diye ne yapiyim simdilik uyumasin dogdugu zmn uyur diyorum bnde :anne:

günaydın kızlar, hepiniz iyisinizdir umarım..
Benim de cumartesi gecesi sancım oldu. Adet sancısı gibi uykudan uyandırdı beni. Onun 2-3 katı şiddetinde tabi :KK43: Kalktım dolaştım biraz, sonra afedersiniz büyük tuvalete gittim rahatladım. Ama gerçekten kötü bi ağrıydı. Normal doğum böyle olacaksa baya zorlayacak beni, gözümü korkuttu bu durum :KK17:
Artık sancıların olması normal hazırlık ağrısı bunlar devam ederse ve sıklaşırsa eğer doğum ağrısu olur.inşallah kolaylıkla atlatırız canım

2 -3 gündür yavaşladı canım, takla atmasina alıştığım için bi tedirgin olmadım değil ama hani diyolar ya artık yer kalmadığı için öyle oluyomuş, kendimi öyle rahatlatıyorum.
Dimi ya bnde o sert hareketlerine alışmışım yavas gucsuz hareket edince endişelendim ama simdi rahatladim canm cok saolun ya demk son ayda yeri daraldigindan normalmiş

Aynen ya bende korkuyorum ama dediğin gibi yer kalmadı kolu bacağı belli oluyor artık karnım yamuk yumuk oluyor :KK68:az kaldı artık inşallah hayırlısıyla atlatırız
Şafak 15 olmuş bile :skandal:

kızlar resmi kurumda işçi olarak çalışıyorum bahsetmiştim bugün kadro için evraklarımı verdim
kimisi kapsıyor dedi kurumda kimisi kapsamıyor evrak bile vermeyin dedi ben her şeye rağmen kızımında kısmetine inanarak verdim
hamişlerin duası kabul olurmuş bana dua eder misiniz rica etsem

Tabi ki vereceksin evraklarıni, hakkın o senin. Allah bebeğinin şansına gönlünce bir kadro nasip etsin...Duacıyız :dua:

Ya kızlar benim simdiye kadar hiç olmayan bir ağrım var bugün. Belimde ve kasiklarimin en asagisinda adet sancısı var ama özellikle kasiklarım şişmiş durumda:( neden oldu acaba. Bu arada bebiş karnimi ayaklariyla kemiriyor şu an hareketleri ağrılarıma agri katıyor.. Ne yapsam rahatlarim acaba

E

ebebeğin kendi deterjan grubunda her yerde kullanılabilecek, konsantre bir ürün var. Kokusu da harika.

Bimden aspirin aldım bulaşık deterjanıyla biraz karıştırdım bir kaç yeri mutfakta sildim yarım saat kadar ama sanki başım ağrıdı bu kadarda etkilemez herhalde psikolojik benimki sanırım ya gerçekten temizlik maddelerine karşı bir panikatak oluştu bende diğer anne adaylarımız çamaşır suyu porcöz falan kullandığını yazıyorlar demekki iyice havalanınca temizlik yapılan yer bu kadar sıkıntı olmuyor

Eki Görüntüle 2090576 Arkadaşlar iyi geceler,
Benim de bir sorum olacak sizlere. İlk doğumumda dr sezeryan izi kalmasın diye bir krem vermişti kullanmıştım ve gerçekten çok işe yaramıştı. Ama adını tam hatırlayamadım , şuan yurtdısındayım ve burda sanırım böyle bişey yok. Tr den getirtmek istiyorum özel bir kremdi ve sgk karsılamamıştı hatta 5 sene önce 80 tl ye almıştım. Hatırlayanınız ya da kullananınız var mı?
Bir tane buldum ama bu mu emin değilim.
Ben bu kremi benlerimi aldırdığım operasyon sonrası kullandım, ablamda sezeryan sonrasında kullanmıştı evet bahsettiğin pahalı iz geçiren ve en önerilen krem bu bence. Çok işe yaradığını gözlemledik biz

Ben Lansinoh aldim canim yavastan başlarım artık sürmeye ben de
Memeucunu hazırlamak için mi kullanıcaktık bunu? Yani bebek emmeye başladığında da kullanacakmıyız bebek emince ağzına krem bulaşır gibi düşünüyorum huylanıyorum:KK43: silip emziriyosun dediler ama geçmiyodur ki hemen ya tüm bölgeye nüfus ediyo sonuçta amacı bu.

Artık sancıların olması normal hazırlık ağrısı bunlar devam ederse ve sıklaşırsa eğer doğum ağrısu olur.inşallah kolaylıkla atlatırız canım
Ben de dogum sancilari baslar da ben normal agri sanip hastaneye gitmem falan diye korkuyorum. En ufak seyde de gitmek istemiyorum zaten 45 dakika uzakta hastanem.Sacma bi korku mu oldu kizlar bilemedim ama bi arkadasim anlatti ondan sonra bu korku geldi bana. Kiz normal gaz sancisi gibi hissetmis gecer gecer diye beklemis sonra hastaneye zor getismisler.

Back
X