• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Günaydın kızlarr:) herkes erken doğuruyor subat annelerinde ama ben sanki 42 haftaya kadar bekleyeceğim hissi var bende. Bir bende mi varki?
Bende de var :) sabırsızım ya , 40da gelmez 42yi bulur heyecanlandırır bekletir beni diyorum. Tek isteğim sağlıklı olması bir de normal yoldan gelmesi :21:

Memeucunu hazırlamak için mi kullanıcaktık bunu? Yani bebek emmeye başladığında da kullanacakmıyız bebek emince ağzına krem bulaşır gibi düşünüyorum huylanıyorum:KK43: silip emziriyosun dediler ama geçmiyodur ki hemen ya tüm bölgeye nüfus ediyo sonuçta amacı bu.
Ya ayni sey benim de aklimda ben de earth mama diye. I marka gogus ucu kremi aldim. Silmeden emzirebiliyormmussun yani bebege su bile vermeyin derken kremli kremli mi emziricez ben anlamadim. Dedigin gibi kremler yagli zaten silsen de gecmez yikamak lazim. Tecrubeliler bir yol gosterim :)

Yine hüsraaaaaaaannn :sinirli: bizim kontrol iptal kızlar doktor bugün yokmuş. Yarın gidicez artık napalım :KK51:

Birdilimkek Birdilimkek mutlu yıllar canıııımm iyiki doğdun çok güzel bi sene geçir inşallah bebişinle :KK200:
Sagol tatlim. Ben carsambaya randevu aldim sen ne zaman gideceksin belki karsilasiriz :) bu arada benim cok agrim var ya nst kesin yüksek cikacak :(

Ben de dogum sancilari baslar da ben normal agri sanip hastaneye gitmem falan diye korkuyorum. En ufak seyde de gitmek istemiyorum zaten 45 dakika uzakta hastanem.Sacma bi korku mu oldu kizlar bilemedim ama bi arkadasim anlatti ondan sonra bu korku geldi bana. Kiz normal gaz sancisi gibi hissetmis gecer gecer diye beklemis sonra hastaneye zor getismisler.
İnan öyle kolay bi doğum olacaksa hastaneye zor yetişmeyi tercih ederim:)) bu arada ben de bilmiyorım normal sancılar nasıldır suni sancıyla doğurdum kızımı. Acaba sancım başlasa anlar mıyım diye düşünüyorum ama hiç olmazsa ilerledikçe kesin anlaşılır heralde

Ya ayni sey benim de aklimda ben de earth mama diye. I marka gogus ucu kremi aldim. Silmeden emzirebiliyormmussun yani bebege su bile vermeyin derken kremli kremli mi emziricez ben anlamadim. Dedigin gibi kremler yagli zaten silsen de gecmez yikamak lazim. Tecrubeliler bir yol gosterim :)
Tamamen doğal deniyor ama yıkansa daga iyi bence de. Yara olunca gözün hiç bişey görmüyor lansinoh da diğer türlü ilaç olan kremler de kullandım ben yıkardım emzirmeden önce

Ya kızlar benim simdiye kadar hiç olmayan bir ağrım var bugün. Belimde ve kasiklarimin en asagisinda adet sancısı var ama özellikle kasiklarım şişmiş durumda:KK43: neden oldu acaba. Bu arada bebiş karnimi ayaklariyla kemiriyor şu an hareketleri ağrılarıma agri katıyor.. Ne yapsam rahatlarim acaba
Canm o agrilar bnde de oluyo hic bsy yapmadan uzaniyorum kolay kolayda geçmiyor biraz uzan bakalim gecmezse siddetlenirse doktoruna haber ver

Tabi ki vereceksin evraklarıni, hakkın o senin. Allah bebeğinin şansına gönlünce bir kadro nasip etsin...Duacıyız :dua:
sağolasın canım agzına sağlık teşekkür ederim
kraldan çok kralcı var memurlar üst şefler resmen kadro almamızı istemiyorlar sanki kendi maaşları kesilecekmiş gibi es kaza memur olmuşlar bizi beğenmiyorlar halbuki atanamayan edebiyat mezunu bir insanım ki çalışan tüm arkadaşlar üni mezunu kimya fizik matateik öğretmenlerimiz bile var
jeoloji mühensizimiz bile var ama gel gör ki durumlardan hepimiz işiz atama alamadıgımızdan bu işlerde calısıyoruz ve ona ragmen destekçimiz yok
amacları kafa karıstırmak yinefde yaptım basvurumu kabul edilmeyecek bile olsa maliye etmesin dedim
hakkımızda hayırlısı Allah herkesin gönlüne göre versin

Ben de dogum sancilari baslar da ben normal agri sanip hastaneye gitmem falan diye korkuyorum. En ufak seyde de gitmek istemiyorum zaten 45 dakika uzakta hastanem.Sacma bi korku mu oldu kizlar bilemedim ama bi arkadasim anlatti ondan sonra bu korku geldi bana. Kiz normal gaz sancisi gibi hissetmis gecer gecer diye beklemis sonra hastaneye zor getismisler.
bende bundan kokuyorum arkadaşım anlattı yan mağazasında çalışan kız 35 haftalıkmış beli çok ağrıyor diye gitmiş artık çocukta nasıl bi şey olduysa sezaryana almşlar hemen
benimde bel agrıyor falan ama gecer dıye evde duruyorum sonra bebek hareket edıyor gercı nasıl bı durum olmus o kızda bılmıorum ama korktum

Canm o agrilar bnde de oluyo hic bsy yapmadan uzaniyorum kolay kolayda geçmiyor biraz uzan bakalim gecmezse siddetlenirse doktoruna haber ver
Evde yalnızım aksam misafir vardi her yer karışık valla aniden dogum sancilarina yakalanmaktan korkuyorum. Hic böyle agrim olmuyordu resmen vjna girisinden itibaren 7-8 cm içeride baya rahatsiz edici bir baskı ve agri var.. Bugün doğumgünum eşimle akşam dışarı cikacaktik ama planlar yatacak galiba

Bnmki 23 ocak ozmn bnden bi gun once sen kavusucaksin yavruna :)))
Ayyyyy esimin dogum gunu, bizimki de 23 ocakta gelse ayni gun diye esim sevincten bayilirdi heralde :) ama mumkunse daha gelmesin benimki o tarihte:) 12 subattan sonra heran alabilirim diuor doktor bana bakalim kova burcunu yakalayabilecekmiyiz :)

Evde yalnızım aksam misafir vardi her yer karışık valla aniden dogum sancilarina yakalanmaktan korkuyorum. Hic böyle agrim olmuyordu resmen vjna girisinden itibaren 7-8 cm içeride baya rahatsiz edici bir baskı ve agri var.. Bugün doğumgünum eşimle akşam dışarı cikacaktik ama planlar yatacak galiba
Canm o vajinada batma son ayda normalmis bebek vajinaya baski yapiyo bende de oluyo adim atamıyorum o cati agrisiymis aksama kadar uzan birak temizlik kalsin dinlen gecer bnm doktorum agrin olursa dinken gecer eger gecmezse gel dedi sen kendini yorma gecer insallah

Back
X