2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Gece 3te sancım geldi 5.21de doğurdum, Allah herkese böyle dopum nasip etsin, sonrasnda bazı sıkıntılar yaşasamda çok şükür bebeğimi çabucak aldm kucağıma
Gozun aydın canim hızlandırılmış Doğum olmuş masallah darısı bekleyenlerin basına

Benimde iki gün kahve rengi ufak akıntım oldu kanamam YÖK denecek kadar azdı dünden beri acayip kan geliyor 32 gün oldu normal Doğum yapıp hala kanaması olan var mi kaç gün sürer ki bu kanama 40 gün mü

Yavrum sen onu dünyaya getirmekle veee üzerine titremekle yapıyorsun anneliğini

canım ben henüz doğurmadım ama öyle deme, niye yapamayasın annelik, sen nelere göğüs gerdin, neler çektin, daha nasıl anne olunabilir ki... inşallah o günler de gelecek, kendi memeni de alacak...
Çok sağolun kızlar
Yine denedim memem doluyken 2 3 dk cekti ama boşken cekmiyor
İnsallah emzirecehim gunleRde gelecek ümidim var ama yoruldum üzülüyorum karamsarlığa kapılıyorum eltim bu silikonla 22 ay emzirmis dışarıda nasıl enzirecehim bilemiyorum örtünün altindan tak ağzına sok daha bulamıyor bizim ki memeyi uç yapışmıyor zaten e bide çekerek emiyor dışarıda emzirmeyi hakedersek artık dışarıda tedirgin dolanmam

Canım yetmediğini nasıl anlıyorsun benim de göğüslerim yumuşacık. Kakasını yapıyor ama. Acaba bemimkide mi doymuyor
Canım çişini kakasını yapıyorda bugün mesela sabah ondan 3 e kadar uyumadı aranıyordu hep yakasına battaniyesine saldırıyordu emmek için , buzluktan ısıtıp verdim işte aranmayı ağlamayı bıraktı uyudu rahat rahat

Cnm günde 2 bardak rezene kimyonlu çay iç bebeği rahatlatıyor.ben dün içmedim bebiş bugün hiç uyumadı
Kaburga agrıların büyük ihtimal üşütmekten dikkat et.
Evet sirt cantasi almadigima pisman oldum bu hafta alcam insallah birde bn emizirmiyirum bebege mamaya katarak versem olurmu ki

Kizlar bebegim durmadan agliyo ikiniyo bugun doktor biogaia yazdi al 5 damla ver dedi bn mommy bliss kullanabilirmiyim dedim tabiki dedi ama daha kargom gelmedi bnde biogaia verdim bugun ama daha kotu agliyo cok gazi varvya aguline diye gaz şurubu var onuda versem bisey olurmu iki gaz ilaci kullanmak zararlimi acaba yavrum aglamaktan sesi kisildi her seyi deniyorum internetten de bakip gaz icin masajlar yapiyorum ama fayda etmiyo bu durum ne zmna kadar devam edicek :( cok zormus bu gaz isi

Kizlar ben dun gece caresizlikten emzik verdim bebegime. Aventin yeni dogan emzigi. Cok ise yaradi. Bugun de oglen aglama krizinde verdim yine uyudu ve agzindan emzigi cikarinca agladi falan. Bebegim daha 11 gunluk, emzige erken mi basladim ne dersiniz?
Benimki daha hastanedeyken yapıştı emzige sanki icerde emiyormus gibi :)) çok çok müptelası degil bazen midesi bulaniyor almiyor ama benim bebegim de kullaniyor emzik. Bence iyi bir susturucu :) karni tok sırtı pek ise veriyorum emzigi hemen gozleri kapanıyor

Kizlar bebegim durmadan agliyo ikiniyo bugun doktor biogaia yazdi al 5 damla ver dedi bn mommy bliss kullanabilirmiyim dedim tabiki dedi ama daha kargom gelmedi bnde biogaia verdim bugun ama daha kotu agliyo cok gazi varvya aguline diye gaz şurubu var onuda versem bisey olurmu iki gaz ilaci kullanmak zararlimi acaba yavrum aglamaktan sesi kisildi her seyi deniyorum internetten de bakip gaz icin masajlar yapiyorum ama fayda etmiyo bu durum ne zmna kadar devam edicek :KK43: cok zormus bu gaz isi
Ben bezini açıp karnına parmaklarımla ufak ufak masaj yapıyorum sonra 2 bacagını karnına ittiriyorum o zaman güzel çıkarıyor.
Birde yıkayıp vücuduna masaj yapabilirsin.
Emzirmiyordun acaba verdiğin mama miktarı fazla mı geliyor bebiş sindiremiyor olabilir

Benimki daha hastanedeyken yapıştı emzige sanki icerde emiyormus gibi :)) çok çok müptelası degil bazen midesi bulaniyor almiyor ama benim bebegim de kullaniyor emzik. Bence iyi bir susturucu :) karni tok sırtı pek ise veriyorum emzigi hemen gozleri kapanıyor
Hangi emziği kullanıyorsun cnm bende almak istiyorum bir tane almış eşim bebiş boğuluyo gibi oluyor korkuyorum vermeye

Kızlar bebeğin ayağını sıcak tutun kendinizi de soğuktan üşütmekten koruyun ayaklarınız ev terliksiz dolaşmayın bebiş daha da gazlanır o zaman

Hangi emziği kullanıyorsun cnm bende almak istiyorum bir tane almış eşim bebiş boğuluyo gibi oluyor korkuyorum vermeye
Bunu kullaniyorum canim gayet de memnunum. 0-6 ay

Eklentiler

• 20171114_162153-1.webp
    20171114_162153-1.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 77
Kızlar neden gazlı sizin bebişler bu kadar ya yediklerinize de dikkat ediyor musunuz o_Obaharatlı ,acı ,ekşi ,yiyecekler ,gazlı içecekler ,soğuk içecekler , bulgur fasulye nohut domates bunları tüketmeyin

Ben bezini açıp karnına parmaklarımla ufak ufak masaj yapıyorum sonra 2 bacagını karnına ittiriyorum o zaman güzel çıkarıyor.
Birde yıkayıp vücuduna masaj yapabilirsin.
Emzirmiyordun acaba verdiğin mama miktarı fazla mı geliyor bebiş sindiremiyor olabilir
Emizirmiyirum kuzum mamayida her uc saatte bazende iki bucuk saate veriyorum dedigin gibi kasaj yapiyorum gazini cikariyo ama rahat lamiyo bitmiyo gazi bu gaz sorunu ne zmna kadar devam edicek bugun doktor yapabilicegim bsy yok gaz ilaci yazicam masaj yapicaksin dedi gene eahatlamiyo dedim sabr dedi ama cok zorlaniyo yaaa:(

Back
X