2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar 4 cm açıklık var ama bebek çok yukarda %50 bile değil dediler. Suni sancı takıldı 2 saat oldu daha gelen giden yok bakalım. Dua edin bana lütfen çok korkuyorun
ben ilk doğumumda yaşadım o durumu, suyum geldi hastaneye gittim bebek çok yukarıdaydı açılmam vardı tam hatırlamıyorum ne kadar kendi sancım gelmedi bekledik biraz suni sancı verdiler ama bebek hala yukarıdaydı inmedi. Çok iyi bir ebem vardı sana epidural verelim sancıyı hissetme senşnle bebeği indirmek için hareketler yapalım dedi, kalça hareketleri yaptırdı sırtıma karnıma masajlar yaptılar bir kaç saat uğraştık bebek indi aşağıya o Arada açılmamda tamamlandı normal doğurdum. Sende inşallah güzel bir Doğum yaparsın korkma güven kendine.

Kızlar 4 cm açıklık var ama bebek çok yukarda %50 bile değil dediler. Suni sancı takıldı 2 saat oldu daha gelen giden yok bakalım. Dua edin bana lütfen çok korkuyorun
caanim benim ilk dogumum ayni anlattigin gibiydi.normal dogurmustum cok sukur.
epiduralden snr rahatlarsin .
odada yere comelme hareketi yapip ikindirmisti ebe benı.dogum hanedede ebe karnima bastirarak bebegi ittirmisti.
Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsinn.

Kızlar selam:KK54:

Spinal sezeryanla öğlen saat 13.18de doğdu bebeğim. Çok şükür ikimiz de sağlıklıyız bir sıkıntımız yok. Dua eden yazan yazmayan herkese çok teşekkür ederim. Hala şokta gibiyim, yaşadıklarım gerçek değil rüya gibi geliyor. Sabah hamileydim şimdi yanımda bebeğim var. Bu arada ultrasonda bu sabah 3700 gr dedi dr. Ama 3255 gr 50cm doğdu bebeğim. Rabbim herkesin yavrusuna sağlık sıhhat huzur versin:dua:
Gozun aydin canim saglika buyut minisini.

Merhaba kolik seni hic özlemememişim. Ilk oğlum ileri derece kolikti, bakar bakar ağlar hiç uyumazdım. Bırakın dışarı çıkmak odadan çıkamazdım. Şimdi bu oğlumda da başladı çok yıpranmış hissediyorum çünkü büyük oğlumda kalkıyor gece en az bir iki kere. Çok bunaldım kızlar.ama geciyor bu günler biliyorum.

Bide ertuğrul hiç kilo almıyor gibi geliyor. Cuma 1 ay kontrolü var aşılar yapılacak ama sanki aynı hep. Elimden geldiğince emziriyorum ama.

Merhaba kolik seni hic özlemememişim. Ilk oğlum ileri derece kolikti, bakar bakar ağlar hiç uyumazdım. Bırakın dışarı çıkmak odadan çıkamazdım. Şimdi bu oğlumda da başladı çok yıpranmış hissediyorum çünkü büyük oğlumda kalkıyor gece en az bir iki kere. Çok bunaldım kızlar.ama geciyor bu günler biliyorum.

Bide ertuğrul hiç kilo almıyor gibi geliyor. Cuma 1 ay kontrolü var aşılar yapılacak ama sanki aynı hep. Elimden geldiğince emziriyorum ama.
Canm bizdede ayni durum var Allah yardimcimiz olsun bnm bebiste hic kilo almis gibi durmuyordu dun bir aylik konturola gittik cok şükür kilo almis biz ho yaninda oldugumuz icin farkedemiyoruz ama kilo almistir

Sagol canım ya cevap verdiğin için ben iki kere veriyorum bir öğleden sonra bir gece 1/2 gibi versem devamlı içerde mamayi hazmetmesi zor oluyor diye çok yüklenmeyim diyorum
canim piyasada hazmi kolay mamalardan var biz gazli oldugumuz icin ondan kullaniyoruz ac kalmasin diye veriyorum gelisimine gore drla gorusup azalticam bende kontrole bi gidelim hayırlisiyla en geç 9 da gidicez kontrole bakalim

Canm bizdede ayni durum var Allah yardimcimiz olsun bnm bebiste hic kilo almis gibi durmuyordu dun bir aylik konturola gittik cok şükür kilo almis biz ho yaninda oldugumuz icin farkedemiyoruz ama kilo almistir
Içimi rahatlattın biraz sagol. Sadece emzirnce insan acaba diyor. Sağsam icirmek istesemde kusuyor. Bakalım heyecanla bekliyorum cumayı.

Içimi rahatlattın biraz sagol. Sadece emzirnce insan acaba diyor. Sağsam icirmek istesemde kusuyor. Bakalım heyecanla bekliyorum cumayı.
Bende aynı dusunuyordum 1 ay kontrolunde çok şaşırdım aynen yanında olunca anlaşılmıyor. Benim oğlanda kolik değil ama gazı kakası olunca hep meme istiyor emziğe sinirleniyor ağlıyor.kucakta uyumak istiyor yapışık durumdayız bunaldım bende ama geçecek hepsi

Back
X