2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bana da 6 6 6 kurali diye ogrettiler onu, kafam karisti simdi. Oda sicakligi en yuksek 24 derece olmali dediler.

Sorarsan çok sevinirim 10 gün sonra dönüyoruz zaten, hemen yaptıracağım.

Ben de geçen hafta falan bundan çok daha iyiydim. Bu hafta bı kötüledim. Gittikçe iyi olmamız gerekiyor ama ben çok çabuk normal hayata döndük de zorladık diye olduğunu düşünüyorum. Çocuklar da kilo alıyor, surekli de kucakta olunca mahvoluyoruz yorgunluktan.

Ha işte benimkide öyle 1 saatte bir 5 dk gönlü olursa zorla 7 .8 dk emiyor

Kızlar dün jinekolog kontrolüm vardı. Ne zaman tekrar hamilelik düşünebilirmiş dedim :) (şu an manyak bu dediğinizi duyar gibiyim ) yok yok delirmedim henüz de meraktan sordum işte. Türkiye de doktorum eğer normal Doğum olursa 1 yıl, sezeryan olursa 2 yıl bekleyeceksin demişti. Buradaki ise sen normal Doğum yaptın, 6 hafta sonra her şey normale dönüyor, istersen hemen bile deneyebilirsin dedi, ben şok

Ben 2 gundur hic yemiyorum cikolata. Dun 20.30da yatırdım 1.30 a kadsr hic uyanmadi. Bugun yine duzenimiz bozuldu 19.30da uyudu hala uyanmadi. Cikolata kafeinde içeriyor ya sanirim uykusunu kaciriyor.

Sorarsan çok sevinirim 10 gün sonra dönüyoruz zaten, hemen yaptıracağım.
Sorarim.sorarim ama mecbur yaparlar asisini gecti artik diyecek halleri yok ya? Tahmini donus ne zaman :)

1 haftalıkken çıkan bandın aynısı mı acaba. Ben o bantla pek rahattım valla. 1 hafta değil, 1 ay dursaydı keşke. Böyle sürekli dokunup baktıkça kötü hissediyorum kendimi. İlk gördüğümde eşime sarılıp ağlamıştım uzun uzun.

40 gun sonra hormonlar normale dönüyor ama neticede hamilelikte vucudunda ki herseyi bebek sömürdü. Kan degerlerin d vitaminin magnezyumun kalsiyumun vs vs. 2 hamilelik komple yikim yaratir senin vucudun icin. o yuzden tavsiye edilmiyor. Bende sordum cerene bu soruyu. Hem ssvd icin hemde sezaryende ne kadar ara gerekir diye. 1 sene tibbi olarak yeterli senin icin dedi. Ama ilk reglden sonra hamile kalsanda sorun olmaz sadece seni zayif dusurur. hormonlar sutun tadini bozar bebegin emmeyebilir vs gibi seyler soyledi.

13 Mart ta oradayız kısmetse :) bakalım o kadar saat uçak yolculuğunda neler olacak

25 günlük olduk biz. Ben 2 saatte 1 uyandiriyorum gece alarm kuruyorum hala sarılığı hafif var dediler artar diye korkuyorum birde göğsüm çok doluyor gece sanci veriyor emzirmezsem.birgun gündüz çok uyumamıştı huzursuzdu gaz sancisindan gece uyandırmaya kıyamadım 4 saat uyudu göğsüm çok dolmuş şimdi damarlarım tıkandı galiba felaket ağrı ve sertlik oldu 2 gündür sık sık emziriyordum sıcak su ile yıkıyorum ancak açılıyor çok kortum sütüm geri gidecek die.ama emzirirken ağlıyorum agrisindan.

Bence de mantıklı olan bu. Ama sanırım bu Ülkede pek takmıyorlar sokakta genç kadınların yanında hep 2-3 çocuk var ve hepsi 1-2 yaş aralıklı.

Ben tam 1 yıl sonra hamile kaldım hatta 14 mayıs doğumlu son adet tarihim 9 mayıstı. Zorlaniyorum ama çok şükür ikisi beraber büyüyecek is hayatı için iyi olacsk tekrar ara vermeyecegm.

Valla canm bnde hic duymamıştım cok şaşırdım yedigim peynir zeytin sulu patates gun boyu istehszlikten tek bunlari zirla yiyordum bebek bir kac gun emmemisti belki ondadr diye düşünüyorum
Canım ben senle yaxıştıktansonra biraz netten araştırdım da gögüslerde süt birikmesi olunca yada hamile kalınırsa değişirmiş tadı (muhtemelen bu olamayacağına göre )duşta gögüslerini sıcak suyla masaj yapsan sık sık sağsan tazelenirmiş hatta istemeden bebeği sütten kesmiş olsan bile iki hafta bu şekilde uğraşsan yeniden süt gelirmiş .istersen bir dene yada doktoruna danışabilirsin en güzel i

Yok canim saldırgan değil ama annem koklayıp tanımasına musade etmiyo etmedikçe de hayvan taniyamiyo ve sürekli merak içinde beşiğin yanına gidiyor bakıyor hemen kalkıp kovalıyor demediği kalmadı artık biktim yok kedin evladından benden daha mi degerliymis kıyasa gell bugün beşiğin altındaki yere girdi bende dedim bu da ömür boyu bizle yaşayacak dedim nekadar yasayacak diye sordu bana ya 12 sene dedim okadar yasar mi diye sasirdi ölsün mü dedim sesini çıkarmadi bu ..oraya girince nefret ediyorum senden diye bağırdı hayvana pist diye kovalamaya çalıştı bende patladim sonunda bu hayvana düzgün davran diye bağırdım hayvana pislikmis gibi davraniyo çıldırıcam hayvan depresyona girdi gündüz bütün gün yatak odasında yorganin altına girip orda yatıyor ne ışık görüyor ne hava alıyor isteyince çıkıyor ordan...esimle aram eskisi gibi değil annem huysuz ilk boşanma davası açtığımda peşimde geziyodu affettirmek için ağlıyordu karşımda ne sevgi ne ilgi göstermiyo artik her yere birlikte giderken artik kendi geziyor annemi bahane edip yalnız değilim diye dün hali saha maçına gitti şimdi de dayisina gitti saat 8 buçukta hala yok aradım daha yeni geldim dio bide...yemek vakti çocuk ağladı susmadı annem eşime bırakmış geldi e karnı tok altı temiz annemde kızım git baksana dio çocuğa bende artik patladım bi senden bi eşimden fırsat kalıyormu çocuğu kucağıma almaya dedim..inşallah olmaz ama soğutacaklar kızımdan ondan korkuyorum çocuk benden çok annemin kokusunu aliyo ona anne dicek o derece bitek emzirmiyo yani ağlayacaktım patlayana kadar zor tuttum kendimi canım çok sıkkın coookevde kimse olmasa hoykure hoykure ağlıcam yada alıp başımı gidicem artik eşimi terk edicem o dereceye geldim beni sevdiğini düşünmüyorum artik

Seffaf jel gibi bisey ve 3 ay kadar takicam. Ya ben de ilk gorunce cok kotu oldum, cok buyuk kesik resmen bastan basa.

Doğrudur canım benim arkadaşım ebe dogumevinde calisirken normal doğum yapip 2 ay sonra hamile olan oluyormuş çok şaşırmıştım dikkat etmek gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…