2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar hala saatli mi emziriyiesunuz bebisleri kaç saate bir emziriyoesunuz
Geceleri kendiniz mi kaldırıyorsunuz ağlayınca mk emsiriyorsunuz gündüz bizimki 2 3 kafasına göre o say aralığında emiyor kalkmaZsa 3 saate uyandırıyorum doktor 40 o çıkana kadar 4 saat bir uyandırın dedi dün kendi haline bıraktım 4.:30 saat sonra kendi agladi ama gece 10 Dan 3 e kadar ıkınıp ağlamıştı sizler gece kaldırıyor musunuz

aynen cnm bizim kız hızlı çekiyor sütümde koyu doyuyordur inş.
Her bezde azda olsa mutlaka kaka yapıyor ve bezler maşallah 1 kılo gelır ozaman 5 dk da emse sorun yokmuş sağol cnm

Ben hiç saatli emzirmedim cnm hanfendi ne zaman isterse o zaman veriyorum genelde 1 saatte 1 emiyor

Benimki de kısa emiyor hemde 3 bazen 4 saate 10 15 dk emiyor doktor kilo alımı gayet iyi bazı çocuklar çok çeker önemli değil dedi
Sağol cnm rahatladım peki bebiş 4 saat uyuyormu gerçekten benim kızın rekoru 1 saat 20 dk
Nasıl uzun uyutabilirim

Bizimki bir ay aşısını kaçırıyor, doğunca hepatit birinci doz da yapılmadı. Acaba Türkiye ye dönünce yapsalar olur mu?
Olur tabi. Yeniden aşı takvimi düzenlenir size özel farklı takip edersiniz. Bende ateş yüzünden kaymalar olmuştu büyükte doktor ona göre ayarladı.

Kızlar şimdi benim ki meme emmiyor sağıp vereceğim , oda sıcaklığında ne kadar kalabilir acaba biberonda yavaş yavaş sağıp biraz cogalinca versem bebeğe ?

Ben gibi cnm acir iliskide bile cnm bakalim.hayirlisi nasil dogurcam sen epedural aldinmiii oekii yaa Allah varr yaa geresii boss
Hayır canım almadım. Ama nasip olursa ikincide kesinlikle istiyorum. Çünkü 5 cm ye kadar hiç bişey o sancı. Bu arada ben son haftalarda hep çok sıcak duş aldım uzun durdum duşta. Duşa kabinin küvet kısmını tıkadım ikibacağımı ayırdım oturdum kaynat suyu da açtım belime tuttum. Çıktım belime sıcak su torbası koydum ve hergün en az 5 tane hurma yedim. Yalancı sancım bile olmamasına rağmen hastaneye yatış için gittiğimde 4-5 cm açıklık var dedi doktor. Tansiyonunuza ve enfeksiyonunuza dikkat ederk deneyebilirsiniz

Kızlar şimdi benim ki meme emmiyor sağıp vereceğim , oda sıcaklığında ne kadar kalabilir acaba biberonda yavaş yavaş sağıp biraz cogalinca versem bebeğe ?
Oda sıcaklığında 24 saat diye biliyorum canım ben. Bende sağıyorum hiç almıyo ama öyle biberona koyacak kadar çıkmıyo

Kızlar kısa emme konusu geçmiş. Benim ilki sağolsun bazen 2 saat emerdi şimdi bu oğlum saat bası 3 4 dk emiyor. Uykusuda 20 dk en fazla 30 dk. Demekki her bebek farklı diyorum.

nemesis çikolata olmadan geçen bu günde uyudu 1.5 saat kadar tabi ben kontrol etmekten uyuyamadım artik asıdanmı cikolatadan mi emin değilim ama

Bende çok merak ediyorum alıpta kullanan varmi kolyedense bileklik düşünülebilir ama sağlam ipli olacak lastik olursa koparip boğazına kaçma riski var bende arastiriyorum

Canım oda sıcaklığında 2 saat durur ama biriktirmek istiyorsan ; sağıcan dolaba koycam sonraki saydığını da ayrı kapla dolaba koycan 1 saat geçince ikisinin ısısı aynı oluyor o zaman birleştircen , benmari usülü ısıtıp içircen evlerimiz sıcak olduğu için 2 saaat durabilir soğuk bir odan varsa 4 saat durabilir ama dediğim gibi birleştirmek için ısılarının aynı olması lazım

Tamam canım, aile hekimimize haber verdim, gelir gelmez ilk işim olacak

3 3 3 kuralı gecerli. 3 saat oda sıcakliğında 3 gün buzdolabinda ama raflarda olmalı 3 ayda derin dondurucuda. Eğer çogaltip vereceksen ben şöyle yapıyorum sağıp dolaba koyuyorum sonra yine sagıyorum onuda koyuyorum ikisi ayni sıcaklık olunca birlestiriyorum böyle böyle birikiyor.dısarda beklemesinden iyi oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…