- 20 Ağustos 2016
- 4.083
- 2.420
- 63
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #44.501
İnsallah kuzum ya o aglayinca dayanamıyorum cok zormus anne olmakYok hic moralini bozma , üzülürsen bebegin de hisseder. Benimki de cok huzursuz, dun gece bittik tukendik aglamasindan. Sabredicez artik biraz buyusun gececek, normale donecekler.
aynen cnm bizim kız hızlı çekiyor sütümde koyu doyuyordur inş.Kiz uyuduysa ve firsatin varsa sende yatsana
Gazi vardir canim. Sen mommy blissi duzenli kullan bir iiki gune bagirsak florasi kuvvetlenir duzene girer bence. Az daha sabir.
21 cm civi topukla kugu gibi suzulen ama 2 cm karda yuvarlanan bir ana sahibi kizimgerci kanada da kar yağıyor ortalik yine duzgun. Eskisehirde kar yağıyor temizlenmedigi icin buza donuyor sonra iste marc reklaminda vileda yapar gibi kayiyorsun suzule süzüle
Bilmiyorum ki. Sormak lazim. Bizim pazartesi asimiz var sorarim olmazsa ben.
Ah o 20 dk. Beynimi becerdiler afederisn her meme 20 dk toplamda 40 dk emecek diye. Yok emmiyor cocuk. Sonunda sinirim bozuldu gittim acibademe dedim emmiyor cocuk. emzirme kocu emzir bakayim dedi. Emziriyorum ee emiyor iste dedi. Dedim 20 dk emince diger memeye geçemiyorum.bazen 20 dk bile gecmeden uyuyor. Dediki her bebek her meme farklidir.sutun hizli geliyordur ve yaglidir bebek 10 dkda doyar emmez. Sutun az akıyordu 40 dk da ancak doyar. O yuzden dakikalara takilma. Gunde en az 6 kere cis yapıyorsa kafidir besleniyordur.
Seffaf kusuyorsa reflu ve gazdandir muhtemelen. Bize fiskirarak kusmadikca sorun olmaz demislerdir. Ama aklında kalmasin bence danis doktoruna.
Birde bu aralar baharatli aci seyler yiyormusun. O da sutu acilastirir demislerdi bize. Dere otu nane tere taze sogan cig kuru sogan bunlari gozden gecir.
O sutu duzeltcez korkma :)
Ben hiç saatli emzirmedim cnm hanfendi ne zaman isterse o zaman veriyorum genelde 1 saatte 1 emiyorKızlar hala saatli mi emziriyiesunuz bebisleri kaç saate bir emziriyoesunuz
Geceleri kendiniz mi kaldırıyorsunuz ağlayınca mk emsiriyorsunuz gündüz bizimki 2 3 kafasına göre o say aralığında emiyor kalkmaZsa 3 saate uyandırıyorum doktor 40 o çıkana kadar 4 saat bir uyandırın dedi dün kendi haline bıraktım 4.:30 saat sonra kendi agladi ama gece 10 Dan 3 e kadar ıkınıp ağlamıştı sizler gece kaldırıyor musunuz
Aynen cnm doymazsa çiş miktarı az olurmuşAnladım cnm benim derdimde o. 20 dk emse zaten 2 3 saat emmese de içim rahat eder ama benimki bu ara maks 5 dk emiyo işte. Çok üzülüyorum bi de diyorum doymasa kaka çiş yapmaz diye teselli ediyorum kendimi
Sağol cnm rahatladım peki bebiş 4 saat uyuyormu gerçekten benim kızın rekoru 1 saat 20 dkBenimki de kısa emiyor hemde 3 bazen 4 saate 10 15 dk emiyor doktor kilo alımı gayet iyi bazı çocuklar çok çeker önemli değil dedi
Olur tabi. Yeniden aşı takvimi düzenlenir size özel farklı takip edersiniz. Bende ateş yüzünden kaymalar olmuştu büyükte doktor ona göre ayarladı.Bizimki bir ay aşısını kaçırıyor, doğunca hepatit birinci doz da yapılmadı. Acaba Türkiye ye dönünce yapsalar olur mu?
Bende oku oku bitiremedim bi türlü normal canım:)Kızlar selam
Geçmişi yine okuyamadım ama yetişicem alışıcam bu bebeli duruma da inşalllah
Hayır canım almadım. Ama nasip olursa ikincide kesinlikle istiyorum. Çünkü 5 cm ye kadar hiç bişey o sancı. Bu arada ben son haftalarda hep çok sıcak duş aldım uzun durdum duşta. Duşa kabinin küvet kısmını tıkadım ikibacağımı ayırdım oturdum kaynat suyu da açtım belime tuttum. Çıktım belime sıcak su torbası koydum ve hergün en az 5 tane hurma yedim. Yalancı sancım bile olmamasına rağmen hastaneye yatış için gittiğimde 4-5 cm açıklık var dedi doktor. Tansiyonunuza ve enfeksiyonunuza dikkat ederk deneyebilirsinizBen gibi cnm acir iliskide bile cnm bakalim.hayirlisi nasil dogurcam sen epedural aldinmiii oekii yaa Allah varr yaa geresii boss
Oda sıcaklığında 24 saat diye biliyorum canım ben. Bende sağıyorum hiç almıyo ama öyle biberona koyacak kadar çıkmıyoKızlar şimdi benim ki meme emmiyor sağıp vereceğim , oda sıcaklığında ne kadar kalabilir acaba biberonda yavaş yavaş sağıp biraz cogalinca versem bebeğe ?
Amin canım amin isteyen herkese nasib etsin Rabbim melek onlar :)Çok saol canım aynen öyle oldu zorlu süreç ama kucağına aldığın an bitiyo daha doğrusu hatırlamak istemiyosun Raabbim herkese nasip etsin bu duyguyu
Bende çok merak ediyorum alıpta kullanan varmi kolyedense bileklik düşünülebilir ama sağlam ipli olacak lastik olursa koparip boğazına kaçma riski var bende arastiriyorumKehribar almayı düşünen var mi kızlar ben boynundan asılır diye korkuyorum
Ayağına tak diyorlar kolye ayağına büyük gelir bileklik şeklinde mi alsam bilemiyorum faydasınız gören oldu mu hiç öncesinde kullanıp
Canım oda sıcaklığında 2 saat durur ama biriktirmek istiyorsan ; sağıcan dolaba koycam sonraki saydığını da ayrı kapla dolaba koycan 1 saat geçince ikisinin ısısı aynı oluyor o zaman birleştircen , benmari usülü ısıtıp içircen evlerimiz sıcak olduğu için 2 saaat durabilir soğuk bir odan varsa 4 saat durabilir ama dediğim gibi birleştirmek için ısılarının aynı olması lazımKızlar şimdi benim ki meme emmiyor sağıp vereceğim , oda sıcaklığında ne kadar kalabilir acaba biberonda yavaş yavaş sağıp biraz cogalinca versem bebeğe ?
Canim en fazla 24 derece oda sicakliginda 6 saat kalabilir.Kızlar şimdi benim ki meme emmiyor sağıp vereceğim , oda sıcaklığında ne kadar kalabilir acaba biberonda yavaş yavaş sağıp biraz cogalinca versem bebeğe ?
Saol canım amin hepimizinkine Allah uzun ömürler versin :)stay strong26 @The Black Pearl @mucka kızlar Allah uzun sağlıklı ömürler versin bebişlerinize kavuşmuşsunuz güle güle büyütün inş .Arkadaşlar bebekle çok takip edemiyorum gözden kaçırdıklarım varsa kusura bakmasınlar doğum yapan herkesin gözü aydın olsun yapacaklara da kolay doğumlar diliyorum @ruzgarcicek
Canim Türkiye’ye gelince kesinlikle yaptır
Hatta dışarıda yaptıran arkadaşlar saglikocagina kesinlikle bilgi versin
Bi arkadaş özel hasteneye yaptırmış saglikocagina hiç bilgi vermemiş onlarda asi yaptırmamış gözüktüğü icin aile ve sosyal politikalardan aramışlar cocuk ihmali diye soruşturma başlıyormuş az daha o yüzden geldiğinde kesin yaptır kuzum
3 3 3 kuralı gecerli. 3 saat oda sıcakliğında 3 gün buzdolabinda ama raflarda olmalı 3 ayda derin dondurucuda. Eğer çogaltip vereceksen ben şöyle yapıyorum sağıp dolaba koyuyorum sonra yine sagıyorum onuda koyuyorum ikisi ayni sıcaklık olunca birlestiriyorum böyle böyle birikiyor.dısarda beklemesinden iyi oluyor.Kızlar şimdi benim ki meme emmiyor sağıp vereceğim , oda sıcaklığında ne kadar kalabilir acaba biberonda yavaş yavaş sağıp biraz cogalinca versem bebeğe ?
Orada aşı yapılmıyor muymuş canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?