2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Selam herkese:anne:

Geçmişi okudum geldim. Herkesin bi derdi var :eğlence:

Bizim de uyku problemi vardı, şimdi de emerken acı çekiyor bebe. Ağzında aft mı var anlamadım. Üst yan damakları beyaz, ama böyle googledan baktım resimlerdeki gibi nokta nokta değil. Bölgesel olarak beyaz. Bu aft mı kızlar? Öyleyse ne kullanıcam. Yavru huzurla emiyordu şimdi ağlayarak emiyor.
Karbonatlı su ile ağzını sil sen de gogusunu ben genelde sabahları yapıyorum ogluşa

Ben bugün bunalımın biraz uçsuz ne zaman emdirecegim bu kiZi her gün deniyorum ilk tutarsa tutuyor ağzını çektiği anda ikinciyi tutturamıyorum ağzını açmıyor çok uca alıştığı icin tepiyorum olmuyor bir ağzından atıyor tiksinerek resmen gece uyandı ışığı açmadan emzireyim dedim ucu bulup takana kadar katılarak agladi tabi bende ağladım büyüyünce kavrar diyorlar amq nafile memeden sonra uç takınca resmen mutlu olup cok cok emiyor buna şükür diyorum sağmaktan kurtuldum ama böyle sutu tam çekemiyor gibi geliyor ve hava yutup gaz sancısı çekmesi de cabası

Bir de hanımefendi memede uyumaya alıştı iki çekip uyuyor uyuyacağı zaman meme istiyor iki çekip bekliyor ağzından cekinxe uyanıyor ben buna nasıl bi emzik alsam acaba emzik zamanı geldi memede uyumaya alıştı iyice
Uç silikon aventin
Acaba silikon emzik mi alsam kaucuk mu bilemedim evde shoti var oguruyor o cok büyük geldi ağzına hiç sevmedi bir tane daha var kiraz bas sanirim o da acayip sert ve yıkayınca içine su kaçıyor ayrıca emzik zinciri takma yeri de yok ve cok emmedi onuda acaba prematüre bebekler icin emzikler varmış ondan mk alsam ama ağzı büyüdü sonuçta onlar da başta kullanılıyorsa küçük gelebilir

Kızlar merhaba bugün bizde birinci ay aşımızı olduk inşallah ateş fln yapmaz 2kg almış 4cm de boyu uzamış
Oğluşumun. Emzik soran arkadaşlar NUK silikon damaklı emzik kullanmaya başladım ben kızımda da bınu Kullandım bemnunum bir deneyin isterseniz oğlum pek istemiyor ama ufak ufak bir iki gündür vermeye çalışıyorum. Birde kızlar melis343434 melis343434 stay strong26 stay strong26 Endişe etmeyin süt öyle kolay kolay bitmez önemli olan beneğinizin emmesi o emdikçe gelecektir artık büyğdükler i için çok sık emmezler ve o yüZden göğüslerimiz de taş gibi sert olmaz kendmizi aç bırakmayın stres yapmayın bol bol emzirin bebeklerinizi

3 gündir benim de öyle ama ağzında bir şey yok. Süt alerjisi olan bebekelr de memeyi tutup bırakırmış çok korkuyorum o yüzden. Benimki emiyor bir kere çekip ağlayarak bırakıyor tekrar aynı

Benimkinin kakası da mukuslu gibi hep. Doktora söyledim, süt alerjisi teşhisi için erken daha çok küçük dedi. 11günlük şuanda. Pazartesi tekrar gidip tartılcak kilosuna bakılacak. O arada bunu da bidaha sorarım.

Karbonatlı su ile ağzını sil sen de gogusunu ben genelde sabahları yapıyorum ogluşa

Yüzünü gözünü ağzını dıştan hep sildim de, ağzının içini nasıl silicem bilemedim. Deniyim bi uyurken mi yapsam acaba:işsiz:

Benimkinin kakası da mukuslu gibi hep. Doktora söyledim, süt alerjisi teşhisi için erken daha çok küçük dedi. 11günlük şuanda. Pazartesi tekrar gidip tartılcak kilosuna bakılacak. O arada bunu da bidaha sorarım.

Yüzünü gözünü ağzını dıştan hep sildim de, ağzının içini nasıl silicem bilemedim. Deniyim bi uyurken mi yapsam acaba:işsiz:
Canım uyurken açtıramazsın ağzını ağız mendilini işaret parmağına tak uyanıkken silmeye çalış karbonatlı su ile / dışkıda önemli olan sümüksü uzayan şeyler olmaması

Canm bnmkide pamukcuk olmustu burda kizlarda söylemişti doktorda ayni seyi soyledi karbonatli ılık suya kucuk parmagina gazli bezi sar karbonatli suya bandir dilini sil demisti birde uyurken agzini acamazsin uyanikken yap

Her kelimesine katılıyorum, ben de tam 29.ayda bu hamileliğime kavuştum. arada yaşadığım kürtajda o doğumhaneye girip çıkmak korkunç bir şeydi. Yan odada bebek doğarken ben berbat hisler içindeydim. Şimdi şükredip, sabrımı topluyorum. Bu kadar değerli bir varlık benim artık diyip mutluluğun en büyüğünü yaşıyorum. O zaman saçma düşünceler de puffff uçup gidiyor.
Evet canım , ben her kırmızıyı gördüğümde bir de ((haftasonuna denk gelirdi)) evimizde bir köşe vardı pencere kenarında ordan gökyüzünü maviliği izlerdim, rahatlardım
Şimdi de içim sıkıldığında bebişimle gidiyorum onunla izliyorum..

Kızlar selam, 40 mevlüdü yapacak olan varmı ? Ne gibi hazırlıklar yapmayı düşünüyorsunuz ?

Kızlar selam, 40 mevlüdü yapacak olan varmı ? Ne gibi hazırlıklar yapmayı düşünüyorsunuz ?
Biz yapıyoruz. Daha dogrusu annem yapiyor :D mevlut tarzi islerle pek alakam yok hayatimda da hic gitmedim. Ama sanirim ozellikle bebek mevlutu altin gunu birseymis yapilan hazirliktan anladigim o. Yaptıklarımiza daha dogrusu hediyeliklere gelirsek lavanta kesesi cikolata lokum kutusu gul kokulu tespih (gerci bana sorsan felaket kokuyor ) havlu tulbent. Butun hepsi tul kesede tul kese kagit cantada.
Yemek olarak annem adak adamis zaten kurban kestiler. Yemek firmasiyla anlasildi yapacaklar onlar yemekleri. Ha birde lohusa serbesti. Bak onu niye veriyoruz bilmiyorum gelenlerin hepsi lohusamida serbetimi icecekler anlamadim :D

Sirf o cicili bicili bebek mevlut kiyafetinin hatrina yapıyorum mevlutu. Kirmizi kinalik gobi bir elbise aldim :) kendimde beyaz cicekli bir elbise :) ha birde ne mevlutu ya ne gerek var dedim diye dulale aynı anda yedi ceddime sovup dinsiz imansizlikla suclandim diye ses çıkaramadim.

Ben bugün bunalımın biraz uçsuz ne zaman emdirecegim bu kiZi her gün deniyorum ilk tutarsa tutuyor ağzını çektiği anda ikinciyi tutturamıyorum ağzını açmıyor çok uca alıştığı icin tepiyorum olmuyor bir ağzından atıyor tiksinerek resmen gece uyandı ışığı açmadan emzireyim dedim ucu bulup takana kadar katılarak agladi tabi bende ağladım büyüyünce kavrar diyorlar amq nafile memeden sonra uç takınca resmen mutlu olup cok cok emiyor buna şükür diyorum sağmaktan kurtuldum ama böyle sutu tam çekemiyor gibi geliyor ve hava yutup gaz sancısı çekmesi de cabası

Bir de hanımefendi memede uyumaya alıştı iki çekip uyuyor uyuyacağı zaman meme istiyor iki çekip bekliyor ağzından cekinxe uyanıyor ben buna nasıl bi emzik alsam acaba emzik zamanı geldi memede uyumaya alıştı iyice
Uç silikon aventin
Acaba silikon emzik mi alsam kaucuk mu bilemedim evde shoti var oguruyor o cok büyük geldi ağzına hiç sevmedi bir tane daha var kiraz bas sanirim o da acayip sert ve yıkayınca içine su kaçıyor ayrıca emzik zinciri takma yeri de yok ve cok emmedi onuda acaba prematüre bebekler icin emzikler varmış ondan mk alsam ama ağzı büyüdü sonuçta onlar da başta kullanılıyorsa küçük gelebilir

Silikon uç konusunda yaşadıklarının aynısını bende yaşıyorum ve nasıl bıraktıracağım bilmiyorum

İnce bez mendil ile işaret parmağını Dola karbonatlı suya batırıp sil

Canım uyurken açtıramazsın ağzını ağız mendilini işaret parmağına tak uyanıkken silmeye çalış karbonatlı su ile / dışkıda önemli olan sümüksü uzayan şeyler olmaması
Canım benim bebeğimin kakası sümüksü mukuslu gibi geçmişti tekrar başladı ve 3 gündür çok huzursuz akşmlrı özellikle acayip ağlıyor gazı var çok fazla. Bu mukuslu kala neden oluyor

Kızlar bu mukuslu kaka neden oluuor bilgisi olan var mı biizm bebeğin arttı bıgünlerde mukuslu kakası ve çok huzursuz korkmaya başladım sür alerjisi mi var acaba

Canım benim bebeğimin kakası sümüksü mukuslu gibi geçmişti tekrar başladı ve 3 gündür çok huzursuz akşmlrı özellikle acayip ağlıyor gazı var çok fazla. Bu mukuslu kala neden oluyor
Canım pztsi doktora gidicektin ya bazı doktorlar kakalı bezinden bile anlıyor normal de olabilir süt alerjisi de olabilir birde gaita testi istiyorlar mikrop olabiliyor amip falan gibi ben banyo suyunu hep kaynatıp ılıyınca yaptırırım bebeğimi ilk çocuğumda doktor önermişti mikrop kapmasın diye

Kızlar bu mukuslu kaka neden oluuor bilgisi olan var mı biizm bebeğin arttı bıgünlerde mukuslu kakası ve çok huzursuz korkmaya başladım sür alerjisi mi var acaba
Canım bizde de var mukuslu kaka ve kan görmğştük bi kere. Dr süt alerjisi dedi ama gaita tahlilinde gizli kan çıkmadı. Gizli kan alerjide olurmuş. Başka da bi tahlil yapılmadı. Dr diyet yap dedi süt ve süt ürünleri tüketmiyorum 6 gündür. Mukuslu kaka devam ediyor bi de çok yapıyor sırtına kadar taşıyor hep. ama ağlama krizlerimiz azaldı çok şükür daha huzurlu gibi geliyor bana. Kaka da düzelir inşallah

Canım bizde de var mukuslu kaka ve kan görmğştük bi kere. Dr süt alerjisi dedi ama gaita tahlilinde gizli kan çıkmadı. Gizli kan alerjide olurmuş. Başka da bi tahlil yapılmadı. Dr diyet yap dedi süt ve süt ürünleri tüketmiyorum 6 gündür. Mukuslu kaka devam ediyor bi de çok yapıyor sırtına kadar taşıyor hep. ama ağlama krizlerimiz azaldı çok şükür daha huzurlu gibi geliyor bana. Kaka da düzelir inşallah
Bizimkinde kan yok annem kan olursa kötü diyor ama insan rahat edemiyor ben yine de bir deneyim bakalım süt ğrünleri tüketmeyeyim fark edecek mi teşekkür ederim canım

Canım pztsi doktora gidicektin ya bazı doktorlar kakalı bezinden bile anlıyor normal de olabilir süt alerjisi de olabilir birde gaita testi istiyorlar mikrop olabiliyor amip falan gibi ben banyo suyunu hep kaynatıp ılıyınca yaptırırım bebeğimi ilk çocuğumda doktor önermişti mikrop kapmasın diye
Doktora mı götürsem acaba ya eşim yok annemle doktora gitmek çok zor oluuor taksi tuuyoruz sürekli hayır dün gittik kontrole herşey iyi dedi lkaka olayını hiç konuşmadık ama dün gece bebek felaketti çok huzursuzdu bende şüphelendim şimdi alerji filan mı diye

Arkadaşlar oğlumun poposunda pişik olmuştu panaten sudokrem nivea pişik kremi fln kullandım ama geçmiyor iyice artıyor sanki kanadı kanayacak pozisyona geldi var mı bir tavsiyeniz

Doktora mı götürsem acaba ya eşim yok annemle doktora gitmek çok zor oluuor taksi tuuyoruz sürekli hayır dün gittik kontrole herşey iyi dedi lkaka olayını hiç konuşmadık ama dün gece bebek felaketti çok huzursuzdu bende şüphelendim şimdi alerji filan mı diye
Bilemiyorum cnm devam ederse götür istersen benim bilgim yok süt alerjisi hakkında oek

Bizimkinde kan yok annem kan olursa kötü diyor ama insan rahat edemiyor ben yine de bir deneyim bakalım süt ğrünleri tüketmeyeyim fark edecek mi teşekkür ederim canım
İlla kafaya takacak bişey oluyo di mi:) şimdi alerjiyi atlattım başka bişey takıyorum ben. banyodan sonra kolları morarıyor dr üşüdüğünden dedi ama benim içim hiç rahat değil

Back
X