- 9 Şubat 2007
- 6.965
- 3.485
- 698
- Konu Sahibi Homely_angel
- #47.641
Saat 6 dan beri ayaktayız bugünde her gün ne değişik hal alıyor benim kız inatla
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay canım benim icin rahatladi inan:)Bu arada ben kukuda olan deligin neden olduginu anladim aslinda cok basit neden aklıma gelmedi bilmiyorum o köprü gibi dikişin altında da bir dikiş vardı bence o tutmadı attı o yüzden orası delik gibi parmak girer şekilde
Yanliz degilsin bizimki de 7 den beri ayakta yeni uyudu esimin de benim de pili bitti bi de abisinin ilgi istemesi ekstrasi :).birimiz bebege baktik digeri onunla satranc oynadi en azindan oturularak oynanan bi oyunSaat 6 dan beri ayaktayız bugünde her gün ne değişik hal alıyor benim kız inatla
BUYuk ihtimal dikiş attı ondan açık yine dikiş olacak demektir bu daay canım benim icin rahatladi inan:)
Tam daldı derken gözler açıldı gazdan şimdi de emmek istiyor arkası yine gaz kısır döngüYanliz degilsin bizimki de 7 den beri ayakta yeni uyudu esimin de benim de pili bitti bi de abisinin ilgi istemesi ekstrasi :).birimiz bebege baktik digeri onunla satranc oynadi en azindan oturularak oynanan bi oyun![]()
canım evet dikis olursatekrar hani zor ama diger turlu hic bilmesen daha kotu atlatcaksin bak bu durumu rahat ol:)))BUYuk ihtimal dikiş attı ondan açık yine dikiş olacak demektir bu da
Tam daldı derken gözler açıldı gazdan şimdi de emmek istiyor arkası yine gaz kısır döngü
Valls iki çocukla iyi basa çıkıyorsunuz masallah
Ben de kızım oyun oynayalım diyince puzzle, zeka oyunu falan teklif ediyorum hemen. Bırak hareketli oyunları Evcilik oynayalım diyecek diye aklım gidiyo konuşmaya bile halim olmuyoYanliz degilsin bizimki de 7 den beri ayakta yeni uyudu esimin de benim de pili bitti bi de abisinin ilgi istemesi ekstrasi :).birimiz bebege baktik digeri onunla satranc oynadi en azindan oturularak oynanan bi oyun![]()
Canım bizimkiler gazlı değil o yüzden senin sıkıntın daha fazla. Biz en azından 2-3 saatte bir uyanıp besleyip yatıyoruz. Bide ikinci olunca birincideki kadar kendini kaptırmıyor insan biraz akışına bırakıyor. Oğlumda az ağlar gibi olsa yettim gari diye koşuyordum. Şimdi kızım gerçekten ağlarsa kucaklıyorum. Kaka yapacağında gazını atacağında yaptığı huzursuzluklarına koşmuyorum hemen. Tecrübe ediniliyor işteBUYuk ihtimal dikiş attı ondan açık yine dikiş olacak demektir bu da
Tam daldı derken gözler açıldı gazdan şimdi de emmek istiyor arkası yine gaz kısır döngü
Valls iki çocukla iyi basa çıkıyorsunuz masallah
Aynen ufak bsyle atlatmaya razıyım ama o dikiş de çok yukarıda iliski yeri minnacık kalmışcanım evet dikis olursatekrar hani zor ama diger turlu hic bilmesen daha kotu atlatcaksin bak bu durumu rahat ol:)))
Çok iyi yapmışsın aslında o da çocuk onun sucu yok suç düşüncesiz anası ve babasında kimseyi salama elini ağzına sokmak ne demek çocuk okulda bi ton mikrop kapıyor elini yıkanıyor belki tuvaletten sonra bile tabi sakınacaksın haklisin ben olsam sabredemezdim bileKızlar size bişey danışacağım. Eltimin 5.sınıfa giden kızı bebeğimi kucağına alıyor. Elini kolunu hırpalıyor. Şapur şupur öpüyor. Elini yıkamadan parmağını bebeğin ağzına sokuyo. Emsin diye. Ay başlangıçta ay bişey olacak diye panik yaptım. Herkes hissetti. Annesi babası dur desede dinlemiyor. Artık aldım elinden. Ağlamaya başladı. Herkes bozuldu. Yeni kardeşi oldu prematüre ona elletmiyorlar. Benim bebek için hadi sev diyo kaynanam. Kız ağladı. Kaynanam da diyoki kurban olsun herkes sana ağlama diyo. Ay sinir oldum. Eşimde ters ters bana bakıyo. Ya zaten tüp bebek. Gözümden sakınıyorum. Sizce yanlış mı yaptım elinden alarak?
Artık ikinci kesinlikle düşünemez oldum allah bilir tabi büyük konuşmayım ama ikisiyle basa çıkarken sıyırırım kafayı :)Canım bizimkiler gazlı değil o yüzden senin sıkıntın daha fazla. Biz en azından 2-3 saatte bir uyanıp besleyip yatıyoruz. Bide ikinci olunca birincideki kadar kendini kaptırmıyor insan biraz akışına bırakıyor. Oğlumda az ağlar gibi olsa yettim gari diye koşuyordum. Şimdi kızım gerçekten ağlarsa kucaklıyorum. Kaka yapacağında gazını atacağında yaptığı huzursuzluklarına koşmuyorum hemen. Tecrübe ediniliyor işte
Benimki onlarla pek kanmıyor. Ebelemece ve top oynuyoruz. Bazen kardeşiyle beraber abimizi yakalamaca. Yada tersi. Abisi kardeşini yakalamaca. Dikişlerim ve ensem ağrımasa sorun değilde kucakta yükle koşunca sarsılıyo sanki göbeğim. Ama abi kardeş arası bağı güçlü tutmsk için devam ediyorum. Mutlu olduğunu görünce de yorgunluğu oyundan sonra hissediyorum artıkBen de kızım oyun oynayalım diyince puzzle, zeka oyunu falan teklif ediyorum hemen. Bırak hareketli oyunları Evcilik oynayalım diyecek diye aklım gidiyo konuşmaya bile halim olmuyo![]()
64 güniüğüzKaç günlüksünüz canım?
Yok öyle deme. Önce sarılık bibebon gaz kslkan derken çok yıprandın. Bunların hiçbirini yaşsmadım çok şükür bana grne zor geliyor. Sen iyi dayandın canım.Artık ikinci kesinlikle düşünemez oldum allah bilir tabi büyük konuşmayım ama ikisiyle basa çıkarken sıyırırım kafayı :)
Canım benim kardeşim var 9 yaşında ben bile dikkat ediyorum ellerini yıkamasına kucağına almamasına sadece kontrolüm altında veriyorum bi kaç saniye sonra alıyorum. Okulda terliyo grip oluyo uyarıyorum bak bebeğe bulaşır diye. Ki kardeşimede çok düşkünümdür. Sen iyi bile dayanıyosun bebek bu eşini ağzına sokmak feşan neden. O ağlıcak diye senin bebeğine istediğini yapacak mı? Güzellikle anlat bence bak canım öyle ağzına soktuğunda bu çok küçük senin kadar dayanıklı olmadığı için hemen mikrop kapar hastanede yatırırız yada o senin gibi kemikleri güçlü değil kucağa alınınca sürekli ağlayabilir canı acır diye al sonra gel benim kucağımda sev de ben öyle konusarak anlatıyorum inşallah sizin ufaklıkta anlar hatta herkesin yanında konuş onlar da anlasınKızlar size bişey danışacağım. Eltimin 5.sınıfa giden kızı bebeğimi kucağına alıyor. Elini kolunu hırpalıyor. Şapur şupur öpüyor. Elini yıkamadan parmağını bebeğin ağzına sokuyo. Emsin diye. Ay başlangıçta ay bişey olacak diye panik yaptım. Herkes hissetti. Annesi babası dur desede dinlemiyor. Artık aldım elinden. Ağlamaya başladı. Herkes bozuldu. Yeni kardeşi oldu prematüre ona elletmiyorlar. Benim bebek için hadi sev diyo kaynanam. Kız ağladı. Kaynanam da diyoki kurban olsun herkes sana ağlama diyo. Ay sinir oldum. Eşimde ters ters bana bakıyo. Ya zaten tüp bebek. Gözümden sakınıyorum. Sizce yanlış mı yaptım elinden alarak?
Bence deger. Beyazlatma gibi bir kimyasal islem yok bezde. Zaten rengide hafif grimsi. Birde ben tam bezi baglarken ciy yapti benim sipa degistirecektim hemen ama baktim kupkuru duruyor. Elimle yokladim bastirdim elim nemlenmedi bile. Sonra gittim tuvalet kagidiyla bastirio denedim bu reklamlarda ki gibi yine nemlenmedi bile.
Kızlar size bişey danışacağım. Eltimin 5.sınıfa giden kızı bebeğimi kucağına alıyor. Elini kolunu hırpalıyor. Şapur şupur öpüyor. Elini yıkamadan parmağını bebeğin ağzına sokuyo. Emsin diye. Ay başlangıçta ay bişey olacak diye panik yaptım. Herkes hissetti. Annesi babası dur desede dinlemiyor. Artık aldım elinden. Ağlamaya başladı. Herkes bozuldu. Yeni kardeşi oldu prematüre ona elletmiyorlar. Benim bebek için hadi sev diyo kaynanam. Kız ağladı. Kaynanam da diyoki kurban olsun herkes sana ağlama diyo. Ay sinir oldum. Eşimde ters ters bana bakıyo. Ya zaten tüp bebek. Gözümden sakınıyorum. Sizce yanlış mı yaptım elinden alarak?
Primayi Ben 2 paket almistim daha 1 paketi duruyor. Bitsin ona gececegim.arada 1 paket seventh generation kullandim. Koku ve islaklik yoktu hic. Sende 1 paket al dene bakalim beğenecekmisim.4 katı primanın :)
Bir deniyim o halde. Prima nın Türkiye de satılanı çok kötü geldi bana,
Primayi Ben 2 paket almistim daha 1 paketi duruyor. Bitsin ona gececegim.arada 1 paket seventh generation kullandim. Koku ve islaklik yoktu hic. Sende 1 paket al dene bakalim beğenecekmisim.
Primaya gore ufakti yenidogan olani. 2 numarayla basla bence.Ok yarın sipariş veriyim bakalım. Beden durumu nasıldı?