2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Çok canım sıkkın kızlar :KK43: bazen kendimi sorguluyorum bebek için çok mu erken davranmışız diye. Hayalkırıklıklarıyla dolu dolu bi 40 gün geçirdim resmen. Eşime en çok ihtiyaç duyduğum zamanlarda kendimi yapayalnız buldum. Doğumhanedeyken çok ağladığını söylediler. Hastaneden eve çıkmıştık 1 hafta işe gitmedi doğum izni kullandı. O kadar güzel davranıyodu ki bana bakarken gözleri dolu dolu oluyodu herşekilde çok yardımcı oluyodu. 1 hafta sonunda yere çakıldım. 1 günde herşey alt üst oldu neyin var diye soruyorum ve cevap "hiç bişeyim yok" oluyor. Ne bi ilgi gösteriyor ne bi sevgi. İşten geliyor oğlumu seviyor sonra tv başında. Günün nasıl geçti diyorum kısa cevaplar alıyorum. Oğlum uyuduğunda yanına uzanıyorum bi saçımı okşayamıyor. Evliliğimiz uçurumda resmen. Hiç böyle hayal etmemiştim. Hayal kurmamıştım ama böyle olcağımızıda tahmin etmemiştim. Kendimi çok mutsuz hissediyorum. Ağlamak istiyorum. Uzaklara bi yere gitmek istiyorum yalnız başıma. Çok bunaldım. Ne olucak böyle bilmiyorum. Sizde eşinizle bu tarz şeyler yaşadınızmı bebek olunca? Yoksa bi tek ben miyim

Çok canım sıkkın kızlar :KK43: bazen kendimi sorguluyorum bebek için çok mu erken davranmışız diye. Hayalkırıklıklarıyla dolu dolu bi 40 gün geçirdim resmen. Eşime en çok ihtiyaç duyduğum zamanlarda kendimi yapayalnız buldum. Doğumhanedeyken çok ağladığını söylediler. Hastaneden eve çıkmıştık 1 hafta işe gitmedi doğum izni kullandı. O kadar güzel davranıyodu ki bana bakarken gözleri dolu dolu oluyodu herşekilde çok yardımcı oluyodu. 1 hafta sonunda yere çakıldım. 1 günde herşey alt üst oldu neyin var diye soruyorum ve cevap "hiç bişeyim yok" oluyor. Ne bi ilgi gösteriyor ne bi sevgi. İşten geliyor oğlumu seviyor sonra tv başında. Günün nasıl geçti diyorum kısa cevaplar alıyorum. Oğlum uyuduğunda yanına uzanıyorum bi saçımı okşayamıyor. Evliliğimiz uçurumda resmen. Hiç böyle hayal etmemiştim. Hayal kurmamıştım ama böyle olcağımızıda tahmin etmemiştim. Kendimi çok mutsuz hissediyorum. Ağlamak istiyorum. Uzaklara bi yere gitmek istiyorum yalnız başıma. Çok bunaldım. Ne olucak böyle bilmiyorum. Sizde eşinizle bu tarz şeyler yaşadınızmı bebek olunca? Yoksa bi tek ben miyim
Eşim eve gelmiş gitmiş gözüm bile görmüyor, ona ilgi gösterme, ondan ilgi bekle. Bazen erkekler görmüyor hatalarını al konul bu durumu anlayacağı dilden anlat.
Sana anormal gelen şey ona normal gelebiliyor

Kuzum belirli bi donem bu şekilde oluyor evet Erkeklerde adapte olmakta zorlanıyor tıpkı bizim gibi evliliğin sallanti da gibi düşünme geçici bunlar benim ki gelip maç izleyince ben deliriyordum gicigima gidiyordu halbuki o an emziriyorum adamın yapacak hiçbir şeyi yardımı olamaz bana O an alıp emziremeyeceği icin sonra bebek uyusun sunu izleriz bunu izleriz oldu ee baktık uyumuyor dedim ki allah askına eski günlerde ki gibi normal bi gün yaşayalım uyumazsa uyumasin ağlarsa ağlasın ama bi dizi açıp izleyelim bi yorum yapalım
Böyle böyle adapte olacağız mecbur çocuk bize biz çocuğa uyacağız uyumasını susmasını beklersek her gece hiçbir şey yapamayız dedim ha çok ağladığı günler yapamadık ama en azından 1 saat bile uyusa bi bölüm dizi izledik
Sen bence Esin’le konus eskisi gibi olmak istiyorum yoksa üzülüyorum de eskiye dair bsyler yapalım de opusun koklasın Ama en önce kesinlikle konus erkeklerde lohusa depresyonuna girermiş
Bizimki bana yardım ediyor allah var bak ben yatmadım oda yatmadı ama bazen o maça tv dalıp gidiyor nasıl olsa bebekle ilgileniyorum diye ayni dediğin gibi ne sohbet oluyor ne bsy konuşmadan yatağa gittiğimiz oluyor ha bazen bende o kadar Yorgun oluyorum ki bende mal mal etrafa bakıyorum sadece ve yatıyorum sonra
Kocanı en iyi sen tanırsın neden böyle olmuş olabilir adapte mi olamadı pişman mi çok mu müdahile ettin çocukla ilgilenirken falan çünkü çocukla ilgilenirken müdahele ediliyorsa erkekler bizim gibi annelik içgüdüsü olmadıgından çocuktan uzaklaşabilir acaba ondan mi diye düşünüyorum
Neden böyle olduk de buraya yazdığını yüzüne söyle yanına yatıyorum sacımı bile oksamiyirsun de bakalim ne diyecek yoksa kafanda kurarsın kendini evliliğinden soğutursun

Bizimki emerken daldi tam gaz çıkaracağım uyudu gaz cikarmaya korkuyorum uyanacak diye ama çıkarmazsam erkenden uyanacak sancıyla yine kısır döngü :D allahım sen nelere kadirsin :)

Geçmiş olsun canım hep farklı çıkıyor ölçümler kırmızılık gibi bizde de var minnacık tırnak geçmiş gibi teni öyle sanırım
Pampers daha mi pamuklu canim premiumA göre

Ben seni turist rehberi sanıyorum yanı çocukları gezdiriyordun müzelere falan tercüman rehber yanlış mi hatırlıyorum yoksa o arkadaş mabada mabada miydi beynim yandı kusura bakmayın :) öğlen 3:3” kadar çalışan hanginizdi kız :KK70:

Teşekkür ederim canim

Premium kullanıyorum bende sma büyük 126 li paket cis yapsın anında dışarı koku veriyor kaka yapsin anında koku veriyor sen 50lik olanlardan mi büyük kutulardan mi kullanıyordun canim
Yok cnm ben degilim :))

1.5 dan beri ayaktayız. Emdik gazımızı çıkardık yine acıktık 60 cc mama yedik burnumuz çok tıkalı be içerden tıkalı gibi sonra yine emmek istedik istedik istedik ve fışkırırcasına kustu o kadar kusmuk nasıl bebekten çıktı anlamadım ağzından burnundan yastığa yüz üstü çevirdim panikle oraya da kustu kendi kusmuğunda boğulacaktı gözlerine kadar içine battı. Gözümün önünden gitmiyo o görüntü. Şimdi biraz sakinleşti. Hala aranıyo çıldırcam artık

1.5 dan beri ayaktayız. Emdik gazımızı çıkardık yine acıktık 60 cc mama yedik burnumuz çok tıkalı be içerden tıkalı gibi sonra yine emmek istedik istedik istedik ve fışkırırcasına kustu o kadar kusmuk nasıl bebekten çıktı anlamadım ağzından burnundan yastığa yüz üstü çevirdim panikle oraya da kustu kendi kusmuğunda boğulacaktı gözlerine kadar içine battı. Gözümün önünden gitmiyo o görüntü. Şimdi biraz sakinleşti. Hala aranıyo çıldırcam artık
Mama agirmi geliyo acaba fışkırarak kustugu zmn biraz bklenmeli hmn emizirilmemeli diye biliyorum butun emdiklerini kustugubicin acıkmıştır yavrucak biraz bkle sonra emizirirsin canm belkide sutun yetiyirdur mama fazla geliyordur

Bazı babalarda böyle sendromlar olduğunu duymuştum. Birkaç gün sen de hiç ilgilenme ve izle bence. Düzelme olmazsa da al karşına konuş, gerekirse profesyonel yardım alın ;)

mukus görüp de geldim şimdi , önsütü almayla da alakalıymış mukus bilginize

Mukus bizde de vardi dr simdilik ustunde durulacak bir konu degil dedi ve hakikaten de bir sure sonra geçti zaman zaman tekrarliyor. Ben peynir kaymak yogurt her gun tuketiyorum eger sut alerjisi olsa hic gecmezdi diye dusunuyorum. Onsutle ilgili olabilecegini ben de okumustum. O yuzden eger goguslerim yumusak degilse emzirmden once bi 15er cc sagmaya çalışıyorum

Soruları sorup soruo çıkıyorum ama inanın cevaplarına bakmaya fırsatım günler sonra oluyor. Kalıp sohbet etmeyi çok istiyorum.

Sizinde bebekler 3 saat ve üstü uyuduğu zaman uyandıklarında vücut ısıları yüksek oluyor mu?
Ben onu farkettim Bugün artık kolik krizinden bitap düştü ve 4 saat uyudu. Uyandığında vücudu sanki ateşi var gibi sıcaktı. Emmeye başladı ve düştü. Böyle uzun uyuduğu zaman oluyor. Dikkatimi çektide normal mi

Çok beterlerini yaşadım cnm. Eşim depresyona girdi iyimi. Oğlumu 2,5 yaşına kadar uzaktan sevdi hep. Ayh yaşanıyo malesef. Geçiyor dayanınca. Biraz da sen kabulleniyorsun. Kızımda bayağı iyi.

Mukus bizde de vardi dr simdilik ustunde durulacak bir konu degil dedi ve hakikaten de bir sure sonra geçti zaman zaman tekrarliyor. Ben peynir kaymak yogurt her gun tuketiyorum eger sut alerjisi olsa hic gecmezdi diye dusunuyorum. Onsutle ilgili olabilecegini ben de okumustum. O yuzden eger goguslerim yumusak degilse emzirmden once bi 15er cc sagmaya çalışıyorum

Kaç gün sürdü hatırlıyor musun?

Geç uyuyunca 3 de 5-7 e yetişemedik 7!e yetiştik yine gazdan uyuyamıyoruz

20 dk uyuduk yine ayaktayız dünden beri huysuzluk üstümüzde büyüme atagimidir nedir
Bugün tam ikinl aylık olduk

Bizdede bardi mukuslu uc gun surdu doktorumuz takip et atesi yoksa kilo kaybi istehszlik yoksa sorun degl demisti uc gunde gecti bazen usudugu zamn olabiliyormus

Back
X