2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Benim direk gogusum agriyor anliyorum doldugunu hemen
Aynen sızlıyor
Ben yeşillik yediğim gün gece memem kopacak sanıyorum acaip ağırlık oluyor kol altından gelen tüm memeye yayılan bir ağrı ve şişlik
Aynen üstlerde tomurcuklar oluşuyor aşırı dolunca elime beze gibi geliyor
Birde emzirirken diğer gogsunuz sızlıyormu ben hangisini emzirsem diğeri sizim sizim sizliyor
Sızlıyor çekiliyor kuzum bazen akıyorda

Bende atletin içine pes takiyorum ama yine sanki yıldır yıldır sallanıyorlar gibi yaz geldi napicaz sasırdım
Emzirme sürdürenleri de babaanne sütyeni gibi aldım
Ama öyle duruyor hiç sevmedim

Pent nin süngerli emzirme sütyenlerine bi bak istersen canım

Kızlar 29 günlüğüz yüzümüzde 1 haftadır sivilce çıkmaya başladı. Önce çok belirgin değildi ama şimdi yanaklarında gıdısında ve alnında belirgin belirgin canımı sıkmaya başladı üzülüyorum. Doktora götürsem mi ki

Kızlar 29 günlüğüz yüzümüzde 1 haftadır sivilce çıkmaya başladı. Önce çok belirgin değildi ama şimdi yanaklarında gıdısında ve alnında belirgin belirgin canımı sıkmaya başladı üzülüyorum. Doktora götürsem mi ki

Çıkıp iki güne yok oluyor değil mi? Eğer öyleyse bizde de vardı ve doktora göstermiştim. Normal demişti ;) artık eskisi gibi çıkmıyor

Bizimki çıkıp ertesi güne kayboluyordu. Onlar 1 günlük cnm. Haftası ilerleyince çıkmıyor.

Sicaktandir bacim. Ben artik sadece uzun kollu zibinla altina pijama giydiriyorum. Pijama ayakliysa corapsiz ayaksizsa corap giydiriyorum. Gecti baya sivilceler. Cocugu yakiyormusuz meger.

Sicaktandir bacim. Ben artik sadece uzun kollu zibinla altina pijama giydiriyorum. Pijama ayakliysa corapsiz ayaksizsa corap giydiriyorum. Gecti baya sivilceler. Cocugu yakiyormusuz meger.

Ben evi 22 dereceye çektim artık hatta uyuduğu oda 20-21 ancak oluyordur

Ben okadar kalın giydirmiyorum aslında evde 22 decere gazlancak diye çok incede giydirmiyorum. Arada kaldım

22 derecede nasıl giydirmek gerekliymiş ben ip askiki Zıbın üstüne uzun kol zıbın ayaklı pijama ayaklarına bi kat daha kısa çorap giydiriyorum gece yatarken üstüne kundağını giydiriyoeum

battaniye cok yukarı örtmüyorum elleriyle hüzüne cekiyor kol altina kadar ortuyirum
EV 21/22 derece

Bizimki öğlenleri yüz üstü yatmaya iyice alıştı yanındayken hep öyle yatıriyorum şimdi gündüz ne yan ne sırtüstü yatıyor hemen uyanıyor illa yüz üstü sanırım kucakta öyle uyuduğundan öyle uyumak istiyor
Yeni bi akışkanlığımız daha çıktı bundan nasıl vazgeçireceksem:işsiz:
Cnm gazdan dolayı öyle rahat ederler.

Back
X