- 9 Şubat 2007
- 6.965
- 3.485
- 698
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #48.781
Emziği sadece uykuya dalma aşamasında emzirme sonrası bende vermek istiyorum. Ama almıyor. Gece boyu yada gün içinde vermem. Sürekli emince tokluk hissi veriyor bu defa daha az meme isteyip yetersiz beslenir. Yada gece uyanmaz emmek için. Ama uykuya dalmada keşke alsa. Bizimkide emzik niyetiyle kullanıyor çünkü. Avent soothie almadı ben tr de yokken yurt dışından getirmiştim bi heves ama tutmadı ki tutsada vermem diş kısmına aşırı baskı yapıyor kesinlikle diş yapısını bozar o emzik. Chicco aldım bı yeni serisini onuda öğürdü istemiyor. Kauçuk alıcam şimdi bakalım. En son bakkallardaki 5 liralık fatoş emzik denerim gider onu tutarMeme verenler biberonda veriyor musunuz meme reddi olur diye ben silikonu bile bırakır diye cok korkuyorum şimdi yavaş yavaş meme tutuyor gerekince biberon nasıl vereceğim ve uyurken meme istiyor emzik niyetine emzigi de vermiyorum alışmaz memeye diye ama memede uyumak istiyor ne yapacağım sasırdım
Eşim emzigi verdi yine uyumadi gerçi ağzından attı meme verdim silikon uçla iki çekip duruyor öyle
Uykuya dalarken emzik alsın istiyorum ama memeye de alışma evresindeyiz kafamda deli sorular
Kaka yapamamasi çok kötüymüş ya . Uykuda bile inliyor , ikiniyor resmen . Ben sabah kimyonu deneyeceğim . Aynı durum bizde de var . Kaka yapamıyor , uykusuzluk hatsafhada. Kusma olayı da çok kötü insan bi uykuya dalamiyor . Ne olur ne olmaz diye . Allah yardım etsinBu saat oldu hala kaka yapamadık akşamdan beri. Kaka yapamadığı için gazıda çıkamadı yeterli. Kucağımda durdu sürekli. Sancı geldikçe emdi midesi çok dolu böyle olunca ağzından burnundan fışkırarak kusuyor. Şimdi daldı ama çok derin değil kıpraşıyor ıkınıyor. Başında bekliyorum kusarsa diye. Reflü yatağına yatırdım ama yine burnundan gelince tıkanır diye korkuyorum. Saat 9 a kadar sürerse 24 saattir uyumuyor olacağım. Napıcam bilmiyorum.
Canım lansinosh un gögüs pedi mükemmel bence denemelisin süt saklama poşetide iyi koku fln olmuyorKızlar göğüs pedi ve sut saklama poşeti ne kullanıyordunuz
E bebeğin kendi pedini aldım cok beğenmedim rosmanndan aldım daha denemedim onu
Sut saklama kabı da yine baby me almıştım sanki o gün çıkardığımda koku vardı
Aventi de arkadasım da denedim cok inçe geldi beğenmedim
Başkent hastanesinde yatarken benim sütleri koymuşlardı giderken verdiler milkaway di markası saklama poşetinin o güzeldi sizin Öner’iniz var mi
Cok normalmis ben sormustum. Hormonlari dengelenene kadar devam edecek. Sonrasinda iz falan da kalmayacakmis.Kızlar 29 günlüğüz yüzümüzde 1 haftadır sivilce çıkmaya başladı. Önce çok belirgin değildi ama şimdi yanaklarında gıdısında ve alnında belirgin belirgin canımı sıkmaya başladı üzülüyorum. Doktora götürsem mi ki
Bende bebedor da kullandım memnun da kaldım ama daha çok evdeyjen kullanmıştım kalın diye lansinodh da ince ama daha büuük rahat kavrıyor gögsü ve yapışkanı daha iyiCanim ben hamileyken bebedor almıştım çok memnun kaldim ortasında meme ucu yerleşecek şekilde çukurları var.bitince eşime almasını söylemiştim eczanede bebedor yokmuş wee almis ondan hiç memnun kalmadım o kayma yaptı gece koyuyordum mesela emzirmeye kalktığımda belimde oluyordutekrar bebedor aldım.marketlerde bile var bulmasıda kolay.
Ay insallah canm ya iki gundur kafami kurcaliyo bu soruSorun olmaz bence. Kabine bile fazlaca alabiliyorsun
Meme verenler biberonda veriyor musunuz meme reddi olur diye ben silikonu bile bırakır diye cok korkuyorum şimdi yavaş yavaş meme tutuyor gerekince biberon nasıl vereceğim ve uyurken meme istiyor emzik niyetine emzigi de vermiyorum alışmaz memeye diye ama memede uyumak istiyor ne yapacağım sasırdım
Eşim emzigi verdi yine uyumadi gerçi ağzından attı meme verdim silikon uçla iki çekip duruyor öyle
Uykuya dalarken emzik alsın istiyorum ama memeye de alışma evresindeyiz kafamda deli sorular
Canim prebiyotik damla kullaniyor musun? Ilk 3 ay gerekliymis. Hatta bir arkadasin oglu 4 aylikti gunlerce yapmadigi oluyordu basladi cok sukur duzene girdi.Kaka yapamamasi çok kötüymüş ya . Uykuda bile inliyor , ikiniyor resmen . Ben sabah kimyonu deneyeceğim . Aynı durum bizde de var . Kaka yapamıyor , uykusuzluk hatsafhada. Kusma olayı da çok kötü insan bi uykuya dalamiyor . Ne olur ne olmaz diye . Allah yardım etsin
Dün doktora gittik , şurup , fitil , bağırsak düzenleyici filan verdi ama prebiyotik vermedi . Olmadı bi dahakine sorayım. Zaten gece uyumuyordu şimdi hiç uyumuyor . Hala uyanık ben bittim ana :-(Canim prebiyotik damla kullaniyor musun? Ilk 3 ay gerekliymis. Hatta bir arkadasin oglu 4 aylikti gunlerce yapmadigi oluyordu basladi cok sukur duzene girdi.
Ben rafınA indiriyorum orda çözünüyor sonra benmari usulü yapıyorumBen başlarda biberon kullandım da 1 aydır pek ihtiyacım olmadı. Medela Calma kullandım ben akış hızı çok hızlı değil, süt gelmesi için bebeğin emmesi gerekiyor.
Bu arada buzluktaki sütleri ısıtırken doğru sıcaklığa geldiğini nasıl anlıyoruz?
Sorun o zaten benimki 3.bucuk doğduSıkma canını benimkide 1 şubat doğumlu. Ve daha 5kilo anca.. her bebek farklı. Doğum kilosuda önemli rabi.. benimki 2.5 doğdu. İlk hafta kontrolde verdiklerini yeni geri aşmıştı ve hala 2.5 tu.
İnşallah canım ssğlıklı olsunda ne yapayım zayıf olsun fazla kilo zaten iyi değil ama sınırda kilo alımı ya altına düşerse diye korkuyorumBana da almıyor gibi geliyordu canim ama eti sertleşti seninki de aliyordur ama sen farketmiyorsundur
Meme alıyor mu yinedeBen 2 gunde 1 kullaniyorum geceleri biberon. 2 gunde 1 esim besliyor bebisi gece ben dinleniyorum. Dr brown aldim bende. Hem gaz yapmiyor hemde 120 cc sutu emmesi 20 25 dk suruyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?