2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bizde dun oyleydik cnm kakasini yapamiyordu bugun yapti coksukur yaptigindan beri uyuyor

Kızlar benim bebiste sabah beri hep uykulu ya böyle baygın gibi neden acaba gözleri yarı acik mamamı ağır geliyor acaba

Canım benim bebiş hiç emmiyor hep mama veriyorum bende üzülüyordum ama alıştım artk elimden başka bişey gelmiyor

Benimkide tam yazdım meme verdim kustu demek aç değil
İşte bende o hatayı yapıyorum cocuk fışkırarak kusuyo. Demekki mideleri ağrıyo ağrıdıkça emmek istiyo dün öyle mızmızlana mızmızlana aç gibi uyuttum üzülüyorum ama kusacak biliyorum bende daha cesaret edip gece mamayı kesemedim belki emzirsem doyacak ama yok cesaretim

Canım benim bebiş hiç emmiyor hep mama veriyorum bende üzülüyordum ama alıştım artk elimden başka bişey gelmiyor
Öyle böyle büyüyolar benim kardeşim pirinç unuyla büyümüş gayet sağlıklı ve çokda iri maşallah ama biz hormonlardan öyle hissediyoruz herlde

Sorun olmaz bence. Kabine bile fazlaca alabiliyorsun

Yaa kız ben hep onu kullanıyodum. Hatta kendi yüzümede kullandım. Ama ben önemli değilim bebiş zarar görmesinde

Ben onun içeriğini okuyunca dehşete düşmüştüm. Buraya da yazmıştım hatta. Kullanma bence, bitkisel bit ürün tercih et.

Öyle böyle büyüyolar benim kardeşim pirinç unuyla büyümüş gayet sağlıklı ve çokda iri maşallah ama biz hormonlardan öyle hissediyoruz herlde
Cnm bende 18 gün emmişim. Sonrasında pirinç unu keçi sütü ıvır zıvırla büyümüşüm. Evvelallah taş gibi fücudum zehir gibi de zekam var

Mama vermek kötü bişey değil tabiki ama o süt yok diye aglamaz canim bidahaki sefere aynısı olursa önce burnuna damla damlat yada gazını çıkarması için yardım et z.yagi içir karnına masaj yap sırtına pit pit yap emip bırakıyorsa emip bırakıyorsa süt yok diye değil yani doymasa inan kıyameti koparır ve bezlerinden anlarsın yetip yetmediğini bide ıkınır emerken ayaklarini çeker karnına...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…