- 3 Aralık 2010
- 2.898
- 1.294
- 133
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #48.761
Ya şu emzirme baskısı mahfediyo insanı sütü varsa da kaçıyo. Mesela ben eşimin ailesinden gizliyorum arada mama verdiğimi şimdi laf sözden geçilmez biliyorum yalancı emzik vermiştim ona bile okadar çok kişi karıştı kiCnm bende 18 gün emmişim. Sonrasında pirinç unu keçi sütü ıvır zıvırla büyümüşüm. Evvelallah taş gibi fücudum zehir gibi de zekam var
Fırsat vermiyorum ki ben. Mesela diyolar ya kilo alımından felan anlarsın diye 1 ay nasıl sabrediyin. Gerçi sadece gece 1 kere veriyorum bazen de 2 onun harici vermiyorum. Ama hiç vermesem de olur mu ki bilmiyorumMama vermek kötü bişey değil tabiki ama o süt yok diye aglamaz canim bidahaki sefere aynısı olursa önce burnuna damla damlat yada gazını çıkarması için yardım et z.yagi içir karnına masaj yap sırtına pit pit yap emip bırakıyorsa emip bırakıyorsa süt yok diye değil yani doymasa inan kıyameti koparır ve bezlerinden anlarsın yetip yetmediğini bide ıkınır emerken ayaklarini çeker karnına...
Ya benimki bi emiyo 3 saat uyuyo bizdemi tuhaflık 29 günlüğüz 3745 doğduk 5000 kg olmuşuz kilo alımıda iyi bence ama emme aralığı uzun geliyo banaSutun yagli ondan dedi cnm ebe birde 1 saatte bir emiyordu bu ara 2 saate cikti.gecede gunduzde ayni emiyor.
Ya benimki bi emiyo 3 saat uyuyo bizdemi tuhaflık 29 günlüğüz 3745 doğduk 5000 kg olmuşuz kilo alımıda iyi bence ama emme aralığı uzun geliyo bana
Şükür ki biz gece 12 de yıkanıyoruz bi uyanıyoruz 4 saate bir. Arada mızmızlanıyo tabi ama ben duştan sonra mama veriyorum ondan okadar uzun uyuyo bende hiç ellemiyorumBenimde bazen 1 saatte bir emiyor geceleri bazen 3 saat uyuyor. Rekor 4 saat arada mızıklandı ama uyanmadı. Bebek kebdi ayarlıyor. Biz 3 saat uyurduk nazar oldu oğlum artık saat başı mızıklama sonra meme :)
SUan buyumenin ikinci evresinde yanı emme refleksi parmak emer el emer battaniye emer normal aç olduğuna işaret değil mırıldanır ağırsa açtırKızlar benim oğlan ellerini emiyor sizdede varmı?
Açmı diyorum ya
Biz her şeyi birlikte yapıyoruz odaya falan geçmiyorum gelince kızla oynuyor ben esmiriyieum geri kalan her şeyle o ilgileniyor gazıydı uyutmasaydı gece uyutmasi onda ha bizim kizin kolik sancısı turunca sabaha kadar birlikte oturuyoruz bazen onuyutacsksa ben yatıyorum kız ağlamıyorsa oda uyutup yatırıyor ha sonra kalkti bizim kız diyelim kule olunca ben cok yorgunsam elimden düşürecek kadar bitkin kalıyorsam gece veya sabaha karşı kesinlikle uyandırıyorum oda benle birlikte duruyor gözetmen olarak :)Kızlar bi sohbet konusu açayım
Eşlerinizle nasılsınız?
Yatak odasında birlikte mi uyuyorsunuz.
Biz doğumdan beri bi düzen oturtamadık. Ben genelde yatak odasındayım genelde. Eşim salonda uyuyakalıyor atıyorum 12 de. Biz 4te uykuya geçiyoruz. Öyle olunca zaten 7de kalkacak diye dokunmuyorum. Bebek ağlarsa uyanır yorgun gider işe diye. İyilik diye salaklık mı yapıyorum bilmiyorum. Ki rahatsız olmaz etmez. Zaten bebektem rahatsız olsa kafasını kırarım orası ayrı
Benim eşim suan askerde bebiş doğduktan 1 ay kadar yanımızdaydı. Bizdede 12 de emzirip veriyodum arada o mama verip 5 te getiriyodu sonra biz 8 e kadar felan uyumuyoduk gündüz ben uyuyodum arada eşim bakıyodu bi tam vakit geçiremedim genelde hep birbirimizi idare ediyodukKızlar bi sohbet konusu açayım
Eşlerinizle nasılsınız?
Biz doğumdan beri bi düzen oturtamadık. Ben genelde yatak odasındayım genelde. Eşim salonda uyuyakalıyor atıyorum 12 de. Biz 4te uykuya geçiyoruz. Öyle olunca zaten 7de kalkacak diye dokunmuyorum. Bebek ağlarsa uyanır yorgun gider işe diye. İyilik diye salaklık mı yapıyorum bilmiyorum. Ki rahatsız olmaz etmez. Zaten bebektem rahatsız olsa kafasını kırarım orası ayrı
Mamaya normal o kadar uyuması kuzum. Dsha geç sindirildiği için. Bide duş rahatlatıyorŞükür ki biz gece 12 de yıkanıyoruz bi uyanıyoruz 4 saate bir. Arada mızmızlanıyo tabi ama ben duştan sonra mama veriyorum ondan okadar uzun uyuyo bende hiç ellemiyorum
Bizimki çok karışık. Bazen eşim büyüğü uyutuyo onun yanında uyuyup kalıyo sabaha doğru geliyor. Bazen kızım yanımda yatmak istiyor. Babayı gönderşyoruz onun yatağına. Bazen de herkes kendi yerinde uyuyo:) benimki ağlasa da uyanmaz zaten. Uyansa da bakamaz:) bi 5 10 dk oyalayamıyor resmen ya sinir oluyorum. Onun kucağında durmuyo çocuk nasıl işseKızlar bi sohbet konusu açayım
Eşlerinizle nasılsınız?
SUan buyumenin ikinci evresinde yanı emme refleksi parmak emer el emer battaniye emer normal aç olduğuna işaret değil mırıldanır ağırsa açtır
Biz her şeyi birlikte yapıyoruz odaya falan geçmiyorum gelince kızla oynuyor ben esmiriyieum geri kalan her şeyle o ilgileniyor gazıydı uyutmasaydı gece uyutmasi onda ha bizim kizin kolik sancısı turunca sabaha kadar birlikte oturuyoruz bazen onuyutacsksa ben yatıyorum kız ağlamıyorsa oda uyutup yatırıyor ha sonra kalkti bizim kız diyelim kule olunca ben cok yorgunsam elimden düşürecek kadar bitkin kalıyorsam gece veya sabaha karşı kesinlikle uyandırıyorum oda benle birlikte duruyor gözetmen olarak :)
Bizimki çok karışık. Bazen eşim büyüğü uyutuyo onun yanında uyuyup kalıyo sabaha doğru geliyor. Bazen kızım yanımda yatmak istiyor. Babayı gönderşyoruz onun yatağına. Bazen de herkes kendi yerinde uyuyo:) benimki ağlasa da uyanmaz zaten. Uyansa da bakamaz:) bi 5 10 dk oyalayamıyor resmen ya sinir oluyorum. Onun kucağında durmuyo çocuk nasıl işse
Aynen canım benimde işime geliyo açıkcasıMamaya normal o kadar uyuması kuzum. Dsha geç sindirildiği için. Bide duş rahatlatıyor
Canım inan zaman zaman benimkide huysuzlanıyor. İllaki her bebek arada mızmızlanır. Uyumak istediğinde çok güzel uyuyor. Ama uyumak istemiyorsa 40 takla atsam da uyumuyorAnladim canım ama benim kızda kar etmez herald e:) uyutmak için anca gürültü sesleri ise yarıyor ağlarken de o sesler susturuyor bitek kolik müzikleri yani..kolik değil ama çok huysuz bi çocuk ya
Kızlar benimkide elini emiyor:)Benimkide cuk cuk emiyo canim:)
Bildiğin bi marka var mı canım ben o kısmı kaçırmısım
Kızlar sizlerin bebeklerinin kilosunu okidikca biz zatyifiz az kilo aliyoruz galiba bilemedim ben uzuluyorum sonra diyorum her bebek bir degil diye ama biz 3 kg dogduk 70 gunlukken 5.400 gr dık azmı aylık 1 kg oluyo ortalamaya vurunca ama ben besleyemiyomuyum kuzcugu acep
Ilkinde beraber yatiyoduk,benimle beraber o da hep uykusuz kaliyodu.gonderdigim zamanlar oldu ama aglamasina dayanamayip geri geldi hep.Kızlar bi sohbet konusu açayım
Eşlerinizle nasılsınız?
Beraber yatiyoruz. Bazi geceler bebek uyandiginda onu durtuyorum o bakiyor. Gece o bakacaksa buzluktan sut çıkartıyorum erisin diye o zaman isitip veriyor biberon ile. Oda ayirma kavramina karsiyim. Bir hastalik yada ozel durum olmadikca ayirmayi dusunmuyoruz.Kızlar bi sohbet konusu açayım
Eşlerinizle nasılsınız?
kuzum bir bebek gunluk 30 ilr 50 gr arasi almali. Yani ayda 900 gr ile 1.5 kilo arasi. 1 kilo aldiysa ideal endiselenme.Kızlar sizlerin bebeklerinin kilosunu okidikca biz zatyifiz az kilo aliyoruz galiba bilemedim ben uzuluyorum sonra diyorum her bebek bir degil diye ama biz 3 kg dogduk 70 gunlukken 5.400 gr dık azmı aylık 1 kg oluyo ortalamaya vurunca ama ben besleyemiyomuyum kuzcugu acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?