2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Cnm bende 18 gün emmişim. Sonrasında pirinç unu keçi sütü ıvır zıvırla büyümüşüm. Evvelallah taş gibi fücudum zehir gibi de zekam var
Ya şu emzirme baskısı mahfediyo insanı sütü varsa da kaçıyo. Mesela ben eşimin ailesinden gizliyorum arada mama verdiğimi şimdi laf sözden geçilmez biliyorum yalancı emzik vermiştim ona bile okadar çok kişi karıştı ki

Fırsat vermiyorum ki ben. Mesela diyolar ya kilo alımından felan anlarsın diye 1 ay nasıl sabrediyin. Gerçi sadece gece 1 kere veriyorum bazen de 2 onun harici vermiyorum. Ama hiç vermesem de olur mu ki bilmiyorum

Sutun yagli ondan dedi cnm ebe birde 1 saatte bir emiyordu bu ara 2 saate cikti.gecede gunduzde ayni emiyor.
Ya benimki bi emiyo 3 saat uyuyo bizdemi tuhaflık 29 günlüğüz 3745 doğduk 5000 kg olmuşuz kilo alımıda iyi bence ama emme aralığı uzun geliyo bana

Ya benimki bi emiyo 3 saat uyuyo bizdemi tuhaflık 29 günlüğüz 3745 doğduk 5000 kg olmuşuz kilo alımıda iyi bence ama emme aralığı uzun geliyo bana

Benimde bazen 1 saatte bir emiyor geceleri bazen 3 saat uyuyor. Rekor 4 saat arada mızıklandı ama uyanmadı. Bebek kebdi ayarlıyor. Biz 3 saat uyurduk nazar oldu oğlum artık saat başı mızıklama sonra meme :)

Kızlar bi sohbet konusu açayım

Eşlerinizle nasılsınız?
Yatak odasında birlikte mi uyuyorsunuz.
Biz doğumdan beri bi düzen oturtamadık. Ben genelde yatak odasındayım genelde. Eşim salonda uyuyakalıyor atıyorum 12 de. Biz 4te uykuya geçiyoruz. Öyle olunca zaten 7de kalkacak diye dokunmuyorum. Bebek ağlarsa uyanır yorgun gider işe diye. İyilik diye salaklık mı yapıyorum bilmiyorum. Ki rahatsız olmaz etmez. Zaten bebektem rahatsız olsa kafasını kırarım orası ayrı

Benimde bazen 1 saatte bir emiyor geceleri bazen 3 saat uyuyor. Rekor 4 saat arada mızıklandı ama uyanmadı. Bebek kebdi ayarlıyor. Biz 3 saat uyurduk nazar oldu oğlum artık saat başı mızıklama sonra meme :)
Şükür ki biz gece 12 de yıkanıyoruz bi uyanıyoruz 4 saate bir. Arada mızmızlanıyo tabi ama ben duştan sonra mama veriyorum ondan okadar uzun uyuyo bende hiç ellemiyorum

Kızlar benim oğlan ellerini emiyor sizdede varmı?
Açmı diyorum ya
SUan buyumenin ikinci evresinde yanı emme refleksi parmak emer el emer battaniye emer normal aç olduğuna işaret değil mırıldanır ağırsa açtır
Biz her şeyi birlikte yapıyoruz odaya falan geçmiyorum gelince kızla oynuyor ben esmiriyieum geri kalan her şeyle o ilgileniyor gazıydı uyutmasaydı gece uyutmasi onda ha bizim kizin kolik sancısı turunca sabaha kadar birlikte oturuyoruz bazen onuyutacsksa ben yatıyorum kız ağlamıyorsa oda uyutup yatırıyor ha sonra kalkti bizim kız diyelim kule olunca ben cok yorgunsam elimden düşürecek kadar bitkin kalıyorsam gece veya sabaha karşı kesinlikle uyandırıyorum oda benle birlikte duruyor gözetmen olarak :)

Benim eşim suan askerde bebiş doğduktan 1 ay kadar yanımızdaydı. Bizdede 12 de emzirip veriyodum arada o mama verip 5 te getiriyodu sonra biz 8 e kadar felan uyumuyoduk gündüz ben uyuyodum arada eşim bakıyodu bi tam vakit geçiremedim genelde hep birbirimizi idare ediyoduk

Kızlar sizlerin bebeklerinin kilosunu okidikca biz zatyifiz az kilo aliyoruz galiba bilemedim ben uzuluyorum sonra diyorum her bebek bir degil diye ama biz 3 kg dogduk 70 gunlukken 5.400 gr dık azmı aylık 1 kg oluyo ortalamaya vurunca ama ben besleyemiyomuyum kuzcugu acep

Şükür ki biz gece 12 de yıkanıyoruz bi uyanıyoruz 4 saate bir. Arada mızmızlanıyo tabi ama ben duştan sonra mama veriyorum ondan okadar uzun uyuyo bende hiç ellemiyorum
Mamaya normal o kadar uyuması kuzum. Dsha geç sindirildiği için. Bide duş rahatlatıyor

Bizimki çok karışık. Bazen eşim büyüğü uyutuyo onun yanında uyuyup kalıyo sabaha doğru geliyor. Bazen kızım yanımda yatmak istiyor. Babayı gönderşyoruz onun yatağına. Bazen de herkes kendi yerinde uyuyo:) benimki ağlasa da uyanmaz zaten. Uyansa da bakamaz:) bi 5 10 dk oyalayamıyor resmen ya sinir oluyorum. Onun kucağında durmuyo çocuk nasıl işse

Oda yapar Allah var. Demin kalktı ben gezdireyim mi dedi mesela. Çok yoğun çalışıyor. İşe gidince 5 dk oturmuyor. Bide bacaktan operasyon geçirdi daha önce bu yoğunlukta oda zorluyor onu. Kıyamıyorum. Acaba kötü mü ediyorum diye düşünmüyor değilim

Sizde 2 tane olay farklı bizden

Anladim canım ama benim kızda kar etmez herald e:) uyutmak için anca gürültü sesleri ise yarıyor ağlarken de o sesler susturuyor bitek kolik müzikleri yani..kolik değil ama çok huysuz bi çocuk ya
Canım inan zaman zaman benimkide huysuzlanıyor. İllaki her bebek arada mızmızlanır. Uyumak istediğinde çok güzel uyuyor. Ama uyumak istemiyorsa 40 takla atsam da uyumuyor

Bildiğin bi marka var mı canım ben o kısmı kaçırmısım

Ben tamMen bitkisel earth mama angel baby kullanıyorum, Türkiye de biraz pahalı ama direk cildine uygulandığı için önemli diye düşünüyorum. Belki öuadilürünlerde vardır, bir araştır bence.

Günlük 30 küsür gram almış, gayet normal

Ilkinde beraber yatiyoduk,benimle beraber o da hep uykusuz kaliyodu.gonderdigim zamanlar oldu ama aglamasina dayanamayip geri geldi hep.
Suan ben kiyamiyorum. Cok erken gidip gec geldigi icin.sonuc mu ?
Sagimda biri solumda biri cocuklarla yatak odasindayiz o da cocuk odasinda Yine de cok durmadigi zamanlar verdigim oldu yada o geldi sagolsun.
Ama uykusu biraz duzene girsin oglum da bebege alissin herkes kendi yerine dicem ins.

Beraber yatiyoruz. Bazi geceler bebek uyandiginda onu durtuyorum o bakiyor. Gece o bakacaksa buzluktan sut çıkartıyorum erisin diye o zaman isitip veriyor biberon ile. Oda ayirma kavramina karsiyim. Bir hastalik yada ozel durum olmadikca ayirmayi dusunmuyoruz.
kuzum bir bebek gunluk 30 ilr 50 gr arasi almali. Yani ayda 900 gr ile 1.5 kilo arasi. 1 kilo aldiysa ideal endiselenme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…