- 20 Ağustos 2016
- 4.083
- 2.420
- 63
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #48.841
Evet güzel haberlerle geldim dudak bağımızda yokmuş cok şükür bizim kız orda emdi beni utandırdıpozisyon yanlışlığından kaynaklanıyormuş bugünden itibaren kullanmayın silikon ucu cok zorlanırsanız Pazartesi yoksa Perşembe günü kontrole gelin kilo almaz aç kalır kokusunu bırakın istedikçe verin dedi
Sonunda denemelerim sonuç verdi cok şükür
Ya senin gönderdiğin bezden bizde ger gün çıkıyordu, ama dün be bugün çıkmadı. Ama2 gündür halsiz , uyuyor ve hep ağlıyorBizim idrar temiz cikti kontrolde kuktur sonucu bekliyoruz. Ishali gecsin diye probiyotik ile cinko surubu verdi. Probiyotik kullaniyoruz simdilik. Kulturde bir sey cikarsa antibiyotik kullanacagiz.
Valla o kadari bana abarti geliyor. Heryerde wi finin oldugu bir dunyada kirk yilda bir ates olcmek icin isinli termometre kullanmak devede kulak kalir bence. Ben hastanede yapilan olcumle karsilastirdim termometre dogru sonucu veriyor benim icin onemli olan bu. Cocuklarin cok asiri steril ortamda olmasini dogru bulmuyorum. Ha mesela tv tablet telefon gibi zararli isinimlardan mutlaka korunmali cocuklar. 2 yasindann once maruz kalmamali sadece izlemek degil.Bizim evin biraz ilerisinde park var parkta belediyenin ucretsiz wifi hizmeti var. Evimin on sokaginda ttanvay duragi ve yine ucretsiz wi fi var. Her yerde tv uydulari ve baz istasyonlari var.Bazi seylerden kacinmak bu devirde malesef imkansiz..Ateş ölçer demişken, bizim doktor o dijital cihazları önermiyor. Hele ki Işın'la ölçenleri (bebeğin ateşini ölçerken) ileride sorun bile olabileceğini söyledi. Galyumlu termometre kullanın dedi.
Bizim kaka hala cok civik. Ama miktar azaldi. Gunde 2 3 kere kaka yapiyor. Civik olmasi sutun yagli anlaminada gelirmis. Sik sik olmadikca sorun degil.Ya senin gönderdiğin bezden bizde ger gün çıkıyordu, ama dün be bugün çıkmadı. Ama2 gündür halsiz , uyuyor ve hep ağlıyor
Siz de durumlar nasıldı ve şuan nasıl
Peki o cıvıklık yine bezi doldururcasına mı?Bizim kaka hala cok civik. Ama miktar azaldi. Gunde 2 3 kere kaka yapiyor. Civik olmasi sutun yagli anlaminada gelirmis. Sik sik olmadikca sorun degil.
Yok keyfi yerinde. Gunde 2 3 kez yapiyor. Ama saglam yapiyor bez doluyor.ve cok civik hala. Doktor cinko ve prebiyotik verdi. Probiyotik kullaniyorum. Cinkoyuda 1 2 kere verdim.Peki o cıvıklık yine bezi doldururcasına mı?
1 tl büyüklüğünde hep kaka her bezi açtığımda, az az
Sen de halsiz diyordun da, Hale'n öyle mi?
Hımm anladım cnm , biz yapışık geziyoruz bakalım , kaka tahlili yapalım demiş doktor.Yok keyfi yerinde. Gunde 2 3 kez yapiyor. Ama saglam yapiyor bez doluyor.ve cok civik hala. Doktor cinko ve prebiyotik verdi. Probiyotik kullaniyorum. Cinkoyuda 1 2 kere verdim.
Kızlar dolaptan çıkarılan sütleri doğrudan ateşe koyup isitmayin sıcak suya koyup öyle ısıtıp verin bilmiyorum belki de öyle yapıyorsunuzdurBen başlarda biberon kullandım da 1 aydır pek ihtiyacım olmadı. Medela Calma kullandım ben akış hızı çok hızlı değil, süt gelmesi için bebeğin emmesi gerekiyor.
Bu arada buzluktaki sütleri ısıtırken doğru sıcaklığa geldiğini nasıl anlıyoruz?
Bizimkisi uyaninca en fazla 35 dkk falan kendisi ıgı ıgı diye oynuyo sklinca baslayo aglamaya emizik filan arada hi emiyo bazen istemiyo ama oyun halisi kurtaricim oldu diyebilirim cok hosuna gitti oynuya oynuya bazen uyuya kaliyo bzende uykusunu bulamyip agliyo ozmnda kucagma almiyorum yanina uzaniyorum konusuyorum uyuyor ama gunduz uykusu 25 dkk suruyo kipirdasam uyaniyoKızlar sizin bebeler uyanıkken napıyorlar nasıl vakit geçiriyorsunuz? Uyanınca uykusunu aldıysa ilk yarımm saat iyi sonra başlıyor ağlamalar mecbur emzik veriyorum onunla susuyor gündüz. akşam gerçi o da kar etmiyor. Emziğe alışmasın derken bağımlı oldu. Kucakta gezdirirsem iyi e onu da sürekli yapamıyorum
Bileğinin iç kısmina sık eğer yakmiyorsa bileğini ideal isidadirBenmari derken, erimiş sütü bir kaba aktarıp, altında su buharıyla mı? Ben bir kac kez biberoni direk sıcak suyun içinde hareket ettirerek ısıttım. Ama sorum şuydu aslında , içilebilecek doğru sıcaklığa geldiğini nasıl anlıyorsunuz? Ya soğuk ya da gereğindwn fazla sıcak olursa
Emzik ne kullanıyorsunuzDelik yok derken nasil yokdelik yoksa nasil geliyor sut. Degisik bir yapisi var dr brownun.gaz yapmiyor icinde farkli bir aparati var zor geliyor sut.ugrastiriyor. meme emmemek yapmadi daha. Emzikte veriyorum ben o da memeden sogutmadi. Zaten acsa emzik almiyor bile sinirlenip atiyor emzigi sut gelmiyor diye. Anca keyif zamani aliyor emzik.
Bende aynen gönderdim cevap özür mektubu ile incelemede herhangi bir parametreye rastlanmadı 3 numara bez :)Homely_angel cevap geldi primadan.
Prima ile alakalı bize ulaştığınız için teşekkür ederiz. Prima ürünümüz ile alakalı belirtmiş olduğunuz durum hakkında size daha iyi yardımcı olabilmemiz adına elinizde bulunuyorsa ürün paketiyle beraber kullanılmamış 10 adet numuneyi aşağıdaki adrese göndermenizi rica ederiz.
Diyor adres vermiş kargo anlaşma numarası vermiş bakalım gönderebilirsem gondericem
Benim de ankara da Nisan in 10 unda mülakatım var oğluş u götürcrm kızı bakıcısını bırakacam ama ne kadar duracak nasıl duracak bilmiyorum ..Sağolun kızlar Nisa’nda sınava gireceğim o yüzden sınavdayken emmek isterse acıkırsa diye düşünüyorum yoksa bayadir kullanmıyordum geçen eski sütümü vermek icin 3 gün tek öğün olarak kullandım artık daha da kullanmam
Oyun halımız dün geldi bizim de ama onda da 5 10 dk duruyor yine başllıyor ağlamayaBizimkisi uyaninca en fazla 35 dkk falan kendisi ıgı ıgı diye oynuyo sklinca baslayo aglamaya emizik filan arada hi emiyo bazen istemiyo ama oyun halisi kurtaricim oldu diyebilirim cok hosuna gitti oynuya oynuya bazen uyuya kaliyo bzende uykusunu bulamyip agliyo ozmnda kucagma almiyorum yanina uzaniyorum konusuyorum uyuyor ama gunduz uykusu 25 dkk suruyo kipirdasam uyaniyo
Aaaa bu kadar kişi yanılıyor olamaz heralde çok sasirdimBende aynen gönderdim cevap özür mektubu ile incelemede herhangi bir parametreye rastlanmadı 3 numara bez :)
Kesinlikle uyanıkken ya emecek ya alti degisecek yada kucakta olacak ben anlamadım bu çocuklar alti kuru karni tok ve uykusunu aldigi zaman yatağına koyunca kendi kendine oyalanip evildenmesi gerekmiyormu sonra uykusu gelince kendiliğinden uyumalı çokmu şey istiyorumkiKızlar sizin bebeler uyanıkken napıyorlar nasıl vakit geçiriyorsunuz? Uyanınca uykusunu aldıysa ilk yarımm saat iyi sonra başlıyor ağlamalar mecbur emzik veriyorum onunla susuyor gündüz. akşam gerçi o da kar etmiyor. Emziğe alışmasın derken bağımlı oldu. Kucakta gezdirirsem iyi e onu da sürekli yapamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?