2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Gözün aydın kontrole git mutlaka çok işe yarıyor

Bizim idrar temiz cikti kontrolde kuktur sonucu bekliyoruz. Ishali gecsin diye probiyotik ile cinko surubu verdi. Probiyotik kullaniyoruz simdilik. Kulturde bir sey cikarsa antibiyotik kullanacagiz.
Ya senin gönderdiğin bezden bizde ger gün çıkıyordu, ama dün be bugün çıkmadı. Ama2 gündür halsiz , uyuyor ve hep ağlıyor
Siz de durumlar nasıldı ve şuan nasıl

Ateş ölçer demişken, bizim doktor o dijital cihazları önermiyor. Hele ki Işın'la ölçenleri (bebeğin ateşini ölçerken) ileride sorun bile olabileceğini söyledi. Galyumlu termometre kullanın dedi.
Valla o kadari bana abarti geliyor. Heryerde wi finin oldugu bir dunyada kirk yilda bir ates olcmek icin isinli termometre kullanmak devede kulak kalir bence. Ben hastanede yapilan olcumle karsilastirdim termometre dogru sonucu veriyor benim icin onemli olan bu. Cocuklarin cok asiri steril ortamda olmasini dogru bulmuyorum. Ha mesela tv tablet telefon gibi zararli isinimlardan mutlaka korunmali cocuklar. 2 yasindann once maruz kalmamali sadece izlemek degil.Bizim evin biraz ilerisinde park var parkta belediyenin ucretsiz wifi hizmeti var. Evimin on sokaginda ttanvay duragi ve yine ucretsiz wi fi var. Her yerde tv uydulari ve baz istasyonlari var.Bazi seylerden kacinmak bu devirde malesef imkansiz..

Ya senin gönderdiğin bezden bizde ger gün çıkıyordu, ama dün be bugün çıkmadı. Ama2 gündür halsiz , uyuyor ve hep ağlıyor
Siz de durumlar nasıldı ve şuan nasıl
Bizim kaka hala cok civik. Ama miktar azaldi. Gunde 2 3 kere kaka yapiyor. Civik olmasi sutun yagli anlaminada gelirmis. Sik sik olmadikca sorun degil.

Bizim kaka hala cok civik. Ama miktar azaldi. Gunde 2 3 kere kaka yapiyor. Civik olmasi sutun yagli anlaminada gelirmis. Sik sik olmadikca sorun degil.
Peki o cıvıklık yine bezi doldururcasına mı?
1 tl büyüklüğünde hep kaka her bezi açtığımda, az az
Sen de halsiz diyordun da, Hale'n öyle mi?

Peki o cıvıklık yine bezi doldururcasına mı?
1 tl büyüklüğünde hep kaka her bezi açtığımda, az az
Sen de halsiz diyordun da, Hale'n öyle mi?
Yok keyfi yerinde. Gunde 2 3 kez yapiyor. Ama saglam yapiyor bez doluyor.ve cok civik hala. Doktor cinko ve prebiyotik verdi. Probiyotik kullaniyorum. Cinkoyuda 1 2 kere verdim.

Kızlar sizin bebeler uyanıkken napıyorlar nasıl vakit geçiriyorsunuz? Uyanınca uykusunu aldıysa ilk yarımm saat iyi sonra başlıyor ağlamalar mecbur emzik veriyorum onunla susuyor gündüz. akşam gerçi o da kar etmiyor. Emziğe alışmasın derken bağımlı oldu. Kucakta gezdirirsem iyi e onu da sürekli yapamıyorum

Kızlar dolaptan çıkarılan sütleri doğrudan ateşe koyup isitmayin sıcak suya koyup öyle ısıtıp verin bilmiyorum belki de öyle yapıyorsunuzdur

Bizimkisi uyaninca en fazla 35 dkk falan kendisi ıgı ıgı diye oynuyo sklinca baslayo aglamaya emizik filan arada hi emiyo bazen istemiyo ama oyun halisi kurtaricim oldu diyebilirim cok hosuna gitti oynuya oynuya bazen uyuya kaliyo bzende uykusunu bulamyip agliyo ozmnda kucagma almiyorum yanina uzaniyorum konusuyorum uyuyor ama gunduz uykusu 25 dkk suruyo kipirdasam uyaniyo

Bileğinin iç kısmina sık eğer yakmiyorsa bileğini ideal isidadir

Emzik ne kullanıyorsunuz

Bende aynen gönderdim cevap özür mektubu ile incelemede herhangi bir parametreye rastlanmadı 3 numara bez :)

Benim de ankara da Nisan in 10 unda mülakatım var oğluş u götürcrm kızı bakıcısını bırakacam ama ne kadar duracak nasıl duracak bilmiyorum ..

Oyun halımız dün geldi bizim de ama onda da 5 10 dk duruyor yine başllıyor ağlamaya

Kizlar mastitim hala gecmedi. Bugun doktorumu aradim ilac yazdi hastaneye gitmeden saolsun. Bakayim kac gunde gececek.
Sutum cokk azaldi oglum biberonda almiyor acliktan agliyor surekli. Lutfen bana akil verin

Kızlar sut alerjisi olmayanlar yoğurt salatalık tuketiyor musunuz gaz olayından dolayı ?

Kesinlikle uyanıkken ya emecek ya alti degisecek yada kucakta olacak ben anlamadım bu çocuklar alti kuru karni tok ve uykusunu aldigi zaman yatağına koyunca kendi kendine oyalanip evildenmesi gerekmiyormu sonra uykusu gelince kendiliğinden uyumalı çokmu şey istiyorumki sen yine iyisin bizimki emzikte almıyor öyle kucakta gezse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…