2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Cnm zeynep set var psikolog istermiydiniz bilmiyorum ama tek geçerim. Çok zeki akıllı bir kadın. Benim için bir psikolog çok zeki olmalı. Deneyimli de. Bu tarz şeylerde psikolog yetmiyorsa bile yönlerdirebilir. Ben 5 yıl önce hamileyken gitmiştim. Kitaptan ezbere konuşmuyor. Nişantaşındaydı galiba. Seansları biraz pahalı olabilir

Adet oldum canm adet agri demkki gene ne olur ne olmaz Yarin bi gidiyim
Ben dedim :) benimde bek cok agdiuoe bugün sabah kalkarken bacaklarım agridi sanırım bende adet olacağım
Gece 11 den beri uyutma çabalarım yeni sonuç verdi :-(
Ah kuzum allah kolaylık versin dünde bizim ki mahvetti bizi 11:30 gibi uyudu 2:3 da kalkti bende 1 de yatmıştım 5 e kadar uyumadi emdi daldi agladi uyandi 5 den sonra da 7.30 da kalkti emdi uyudu bizde doktora gidecektik doktor boyu uyudu orda az uyandi geri uydu bizim işimiz var uyuyamayacagiz ya hanım kızımız uyudu
Kİzlar 4moms Rockaroo ana kucagimi
Joie serina ana kucagimi iyi ve kac ay kullaniliyo
Canjm Serina 9 kiloya kadar senin bebis 6 kilo 2 ay ancak kullanırsın hic alma bende düşündüm ama 3 ayda falan kilo alır kullanamam diye almadım
Kizlar mastitim hala gecmedi. Bugun doktorumu aradim ilac yazdi hastaneye gitmeden saolsun. Bakayim kac gunde gececek.
Sutum cokk azaldi oglum biberonda almiyor acliktan agliyor surekli. Lutfen bana akil verin
Canim lahana kompleksi diyorlar hep
Bebeğinde şırınga ya da kaşıkla beslesen
Kaşıklı biberonlar var onu alabilirsin
Olmadı parmak şırınga yöntemi
Oda olmadı serum kordonunu parmağa bantlayip bi ucunu biberona koyup PArmagni emdikçe sur biberondan çekiliyor öyle yapabilirsiniz

Eklentiler

• 9792DF02-376A-46E1-9C92-FBD34326BE8C.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 52
Aynı düşüncedeydim,hatta evde modemi kapatsam diyordum ama yan,üst, alttüm komşularda var. Doktorun dediği direk başına ve çok yakın mesafeden vermesi,
Bende aynısını düşündüm hep uçak modu vs tmm alıyorum uçak moduna ama odaya bile dokmayin telefon diyorlar e evde wifi var kapasam yan komşu alt komşu hepsinin adı gözüküyor burası cekiyor yanı dışarı çıkıyoruz her yer WiFi
sokakta apartmanın catisinda Vodafone ‘un baz istasyonu var anteni dibimizde maaaleser istesekte maruz kalıyoruz

Bence oğluna mükemmel bi annelik yapmışsın öyle olması cok normal bence ve sana bağlı olması sana güvenmesi ilerde cok önemli lisede vs ilgiye sevgiye doymuş çocuk kötü alışkanlıklara cok kolay bulaşmaz bence en iyisini yapmışsın mükemmel bir annelik yapıyorsun bence kızında öyle davran ben öyle yaptım oğlum mizmiz oldu deme hele koz çocuğu anneye tamamen bağlı olmalı güvenmeli ki ilerde her şeyi anlatabilmeli başkalarından sevgi beklemesin
Sevgi beklerken farklı yollara sapıyorlar ya da cok kolay kandırılıyor ergenlikte vs

Adet olucagimi beklemiyirdum canm cok fena agriyla geldi

Yok cnm bAna bağımlı değil sadece. Herkese bağımlı. Tek başına 10 dk oyun oynamaZ. Çok sevdiği legoları bile yanında bir arkadaşla yada başkasıyla oynsmak ister. Tek başına iş yapmayı sevmiyor. Herşeyin aşırısı zarar. Dozunda olmalı. Yoksa kenfi kendine yetemeyen bireyler oluyorlar. Çok tüketip çabuk sıkılıyorlar.ben öyle gördüm

Kızlar sut alerjisi olmayanlar yoğurt salatalık tuketiyor musunuz gaz olayından dolayı ?
Ben yoğurt yiyorum sütten korkuyorum laktozsuz alıyoruz hep benim mide fena yıllardır cekiyorum ama yine de içemedim salatalık yemiyorum kızartma yemiyorum
Çikolata aşırı olunca gaz ve uykusuzluk yapıyor sanki bizimkine onları da cok az yiyorum artık canim Tatli çekince tahin pekmez hurma yiyorum
Hurma birebir
Hepsi ayni ama arada o kadar sakinleri denk geliyor ki şaşırıyorum arkadaşımın bebeği sabah hic uyumuyor en fazla 45 dk 3 aylık ama akşam 9:30 da yatıp sadece 3/4 de uyanıp 8 9 a kadar bazen 7e kadar uyuyor ve öğlen ana kucağı var ona koyuyor o gün gittim çocuk 3 saat orda sessiz sessiz kendi kendine hareket ederek durdu ben sok Oldum
Kimi çocuk cok kolay
Doğumu da 3 saatte normal Doğunla sancısı 70 gösterirken oldu :)
Bazılarının şansı yaver gidiyor :)
Ay gözlerim doldu kız. Çok sevindim. Çok yıpranıyordun
Ya kuzum senin mi Benim mi emerken gözümden yaşlar aklti
Rabbime şükürler olsun kızım bana bu günleri gösterdi insallah böyle devam eder
Alacak kuzum sen hic üzülme ucunu keserek dene
Sinirliyken cok açken deneme bazen uykudan uyanacakken elini emiyor ya gözler kapalı
Dakikalar sonra tabi yanıp gözler fal taşı ağlıyor ben o sersemlikte verdim
Hangi ildesin devlet hastanelerinin hepsine varmış emzirme destek ünitesi kesinlikle araştır randevu al git kuzum

Kİzlar 4moms Rockaroo ana kucagimi
Joie serina ana kucagimi iyi ve kac ay kullaniliyo
Ben serena aldim. Cok yonlu cunku. 4 yana hareket edebiliyor. Titresim ve muzikleri daha cok. Güvenlik daha iyi. Moms sadece marka degeri olan bir urun. Ama ikiside yenidogandan sonra kullabilan urunler. Ben serenayi dogdugundan beri kullaniyorum. 2 3 aya kullanilmaz muhtemelen. Biraz gec kalmissin sanki almaya. Bence bu saatten sonra fisher price in filan ana kucagini al 2 3 ay kullanmak icin 1000 2000 lira para verme.

Tek çocuk sendromu :) kardeş ona iyi gelecektir bak gör
paylaşması mükemmel cok sosyal bi çocuk masallah zamanla kendi kendine yetecek sen merak etme kardeşiyle mükemmel uyum sağlayacak kardeşi ona yetecek kimseye ihtiyacı olmayacak buyucunce de tek dert ortağı kardeşi olacak en güzeli olacak emin ol :)

Bende aldık alacağız derken cidden gecirdim zamanını
İndirimi de beklerken bebe 5 kiloya yaklaştı
Bunların 1 yasa kadar oyalayani yok mu ya :)

Ben uyanıkken çocuk şarkıları acıyorum şarkı söylüyorum sağa sola hareket edip hep el şaklatıyorum hemde beni takip etmesini sağlıyorum masal anlatıyorum
Pamuk prensesi unutmuşum resmen bugün tekrar pamuk prenses masalini yazdım kız bilse bana kufur eder bu nasıl masal diye
Masalı yazanlar duysa kendini asar bu günleri mi görecektim diye
Masal anlatırken uyudu
Evdeki kediyi kopegi anlatıyorum tarçın doktora gitmiş bugün seni özlemiş sen seneye karda onla kuduracsksin diyorum hav hav yapıyorum şaşkın şakın bakıyor :)
Babasıda sürekli hikaye yaZiyor arkadaşlarınla sinemaya gitmişsin kardeşinde gelmiş diye alttan alttan bana subliminal mesaj veriyor
Ya da Beşiktaş marşı söylüyor
Marş söylerken susuyor bizim ki
Jimnastik yaptırıyorum emzirme yastığına koyuyorum
Sürekli bsyler anlatıyoruz dinliyor seviyor konuşulmasını

16 martta 4320 idik bugün 4710 emdikten sonda 4770 çıktık 15 günde 400 gr almış az mi ki bilemedim gerçi tartıdan tartıya da fark eder emzirme danışmanı antibiyotik kullanmasına etki eder ama iyi kilo alımı dedi
24 martta 2. Ayda gitmedik 200 almış olsa ayda 800 almış olacak normal şükür

Bende aldık alacağız derken cidden gecirdim zamanını
İndirimi de beklerken bebe 5 kiloya yaklaştı
Bunların 1 yasa kadar oyalayani yok mu ya :)
Ben diyeyim bu fisher price in yaylanan ana kucsgi daha kullanisli. Cok hafif cunku oda oda gezdir. At omuzuna misafirlige gotur. Efus daha cok seviyor onu serenadan. Ustunde uyuyup kalıyor atıyorum uatune battaniye sekerliyor orda. Ve hareket ettikce yaylandigi icin hafif uyku acilsa bile tepisdikce geri uyutuyor kendini :)

23 şubatta 3600 16 martta 4320 idi 21 günde 720 gr almış günde 34 gr ediyor az almis sanki ya ben şimdi hesaplayınca fark ettim o zaman doktor iyi dediğinde hesaplamamıştım
Günde 50/60 gr alması gerekmiyor mu

15 günde 420 gr almış günde 30 gr aslında aktif de emdi anlamadım :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…