- Konu Sahibi Homely_angel
- #53.681
Benim oğullarım 11 haftslik baya tutuyorlar başlarını
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsunKızlar ben operasyondan ciktim iyiyim biraz agrim var çok şükür atlattım
Hadi geçmiş olsun cnmKızlar ben operasyondan ciktim iyiyim biraz agrim var çok şükür atlattım
Bende 63 kiloyum ve sabit ilk defa bukadar kilo aldım hayatımda 55-56 'dan yukarı çıkmadım hiç bende tutamıyorum kendimi..aynen karbonhidrat bırakılsa olur ama işime gelmiyo kız ek gıdaya geçse başlıycam spora annemin evin köşede spor salonu var ama daha cook varaynada bakınca kendimi tanıyamıyorum resmen
![]()
O dertten bende de var. 54 kiloyla hamile kaldım ve hayatımdaki en kilolu halim oydu. Şimdi 59 kiloyum hiçbirşeyin olmuyor. Emzirmekten dolayı diyet de yapamıyorum. Şimdi sabretmemiz lazım yeter ki sütümüz olsun kiloyu veririz diye düşünüyorum tabi ucunu kaçırmamak lazım:)
Kızlar ben operasyondan ciktim iyiyim biraz agrim var çok şükür atlattım
Benim de aynı canım. 5 gündür kusacak gibi öksüryor. Ateş yok. Burun akıntısı yok. Dokltra götürdüm ama hiç umursamadı. 2 gündür daha da arttı öksürmesiArkadaşlar kızım öksürüyor ateş yok. Ne yapabilirim bilgisi olan var mı![]()
Geçmiş olsun canımKızlar ben operasyondan ciktim iyiyim biraz agrim var çok şükür atlattım
Yaa size de çok geçmiş olsun. Bende umursamaz diye tahmin ettiğimden hemen gitmeyeyim dedim. Ateş filan olsa ciddiye alırlar diye düşündüm. Şimdilik sucak tutmaya çalışıyorum da Başka ne yapabilirim diye sizlere sorayım dedimBenim de aynı canım. 5 gündür kusacak gibi öksüryor. Ateş yok. Burun akıntısı yok. Dokltra götürdüm ama hiç umursamadı. 2 gündür daha da arttı öksürmesi
Yemeyince de süt azalıyor zaten azalmak için bahaneye bakıyor o yüzden benim de diyet yapmaya gönlüm elvermiyor. Bi şekilde verilir diye düşünüyorum ama gep zayıf olarak yaşayınca 30 seneden sonra bir garip oluyorum:)Yavaş yavaş uyumaya başladı az da olsa. Gündüz uykusu olursa birazcık o arada evde eliptik bisikletim var ona binerim. Ama yememem lazım tabi
Emzirmek zayıflatır dediler hiç öyle olmadı. Bir de benim bebe fazla kilo almıyor, öyle olunca diyet yapmaya da gönlüm el vermiyor.
Geçmiş olsun canım, çabucak toparlaraın inşallah.
Kanlı kakadan yatis verdiler bize acilden giriş yapmıştık akşam. Birkaç test falan yapıldı. Gastroenteroloji uzmanı görmesi lazım dedi. Ben de maalesef randevu alamıyorum çocuk doktoru yönlendirmeden dedim. Yatış yaptı bakacak uzman ne zaman bilmiyorum. Zorla uyuttum şimdi. İnşallah rahat uyur. Damar yolu açtılar. Antibiyotik verdiler oradan. Çok agladim akşamdan beri basım tuttu.![]()
Bizimki ilk günler kaldırıyordu saniye olsun tutuyordu simdi kucakta baya uzun tutuyorKızlar bebekleriniz kaç aylıkken başını tutmaya başladı ?
Kizlar bugun sonunda kacinilmaz sonunuasadik alerji doktoruna gittik. Resmi olarak besin alerjimiz var. Baya morlim bozuk canim sıkkın. Anne sutu icin diyet yapicam ve bir suru madde var. Beebgim icin her seyi yaparim saglikli olsunda gerisi benim yorulacagim is. Diyet yapan arkadaslarima sorucam bakalim napmislar. Bebegimin emme ve uyku problemini buna bagladi doktor. Sevmedigi ve alerjisi olan bir besin vucuduna girer girmez rahatsiz eder dedi. 4-6 ay arasi cok onemliymis meme reddi icin gece yada uyurken emzirirsin aklinda oldun dedi bende oyle yapiyorum zarn su an bile. Aglata aglata kan aldilar damarlari belli olmuyordu. Kaka tahlili verdik. Kusmasina da once idrar tahlili yaptirdi sonucuna gore reflu dicekmis belki idrar yolu emfeksiyonu olabilirmis. Bide kalca icin bacaklari tam yan acilmiyor dedi iki bez bagla dedi acilabilnesi icin. Artik onuda diger doktorun tavsiyesini beklicem Butun bu yorgunluk ve stresin yaninda bide akilli kocamla kavga ettik bu adamin isi gucu yok gercekten benimle ugrasiyo ya . Bana sariyo bide bu haldeyken. Oturdum agliyorum kizimi uyuttum oyle iste(
Oksuruk umursanmaz mı daha neler. Oplum rsv kaptı ateş ve burun akıntısı yoktu sadece oksuruk vardı ve bronşolit dendi buhar tedavisiyle atlattık. Doktor boğazına bakıp ve ciğerini dinleyip anlıyor zaten ihmal etmeyin derimYaa size de çok geçmiş olsun. Bende umursamaz diye tahmin ettiğimden hemen gitmeyeyim dedim. Ateş filan olsa ciddiye alırlar diye düşündüm. Şimdilik sucak tutmaya çalışıyorum da Başka ne yapabilirim diye sizlere sorayım dedim
Kızlar ben operasyondan ciktim iyiyim biraz agrim var çok şükür atlattım
Geçmiş olsunKızlar ben operasyondan ciktim iyiyim biraz agrim var çok şükür atlattım
Yaklaşık 2 aylıkken.Kızlar bebekleriniz kaç aylıkken başını tutmaya başladı ?
Benim ilk çocugum çok tecrübesizim inşallah diğer kızlardan bilgisi olan varsa ikimize de yardımcı olurYaa size de çok geçmiş olsun. Bende umursamaz diye tahmin ettiğimden hemen gitmeyeyim dedim. Ateş filan olsa ciddiye alırlar diye düşündüm. Şimdilik sucak tutmaya çalışıyorum da Başka ne yapabilirim diye sizlere sorayım dedim
Gecmis olsun cnm :))Kızlar ben operasyondan ciktim iyiyim biraz agrim var çok şükür atlattım
Cok gecmis olsun canimKızlar ben operasyondan ciktim iyiyim biraz agrim var çok şükür atlattım
Öksürük sıklığı nasıldıOksuruk umursanmaz mı daha neler. Oplum rsv kaptı ateş ve burun akıntısı yoktu sadece oksuruk vardı ve bronşolit dendi buhar tedavisiyle atlattık. Doktor boğazına bakıp ve ciğerini dinleyip anlıyor zaten ihmal etmeyin derim
Evet gecen yaptiricam demistim onun icin çağırmış3.ayda sadece rotavirus var.