- 21 Şubat 2017
- 1.380
- 623
- 43
- 41
- Konu Sahibi Homely_angel
- #53.721
Geçmiş olsun canımÇok sağolun kızlar çok teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz icin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun canımÇok sağolun kızlar çok teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz icin
Nasıl anladın tam olarak bizimkindede hep bir gırtlak sesi geliyor ve hep emerken boğazında kalıyor.Tam nefes borusundaki kıkırdakların sertleşmemesi sonucu birbirinin içine geçiyomuş doktor öyle dedi
Kızlar bizim kız oyun halısında 5 dk ancak dürüyor dun 5 dk salata yapamadım onla oynayim istiyoe şarkı açtım ona baka baka is yapayım dedim
Yok isyemiyir
Benim kizi oyayalayacak bsy almam lazım ne önerirsiniz
400 lük olanı mı almalıydık d vitamininde canım
Geçmiş olsun canımKızlar ben operasyondan ciktim iyiyim biraz agrim var çok şükür atlattım
Uzman neredeyse oradan devam et bence. Pretisyen hekimler cok anlamiyor bebekten. Pediyatrist en iyisini bilir.Kızlat şimdi dokyordan geldik. Zaten bulundugumuz yerde sadece bir tane öZelde çocuk doktıru var. Devletten sıra alamadık. Özeldeki yatıralım 3 aykık çocukta öksürük tehlikeli dedi. İdrarında wbc 9 çıktı üst değer 4 müş. Hemen devlete gittim acile ordaki pratisyen hekimdi. Kan tahlili yaptık kanda wbc en üst değer 11 bizim 11.5 çıkmış diperleri normal çıktı. İdrarı henüz veremedik devlete. Çok korkuyorum ne yapayım özele güvenemedim devlette de uzman yokt
Çok geçmiş olsun.Kızlat şimdi dokyordan geldik. Zaten bulundugumuz yerde sadece bir tane öZelde çocuk doktıru var. Devletten sıra alamadık. Özeldeki yatıralım 3 aykık çocukta öksürük tehlikeli dedi. İdrarında wbc 9 çıktı üst değer 4 müş. Hemen devlete gittim acile ordaki pratisyen hekimdi. Kan tahlili yaptık kanda wbc en üst değer 11 bizim 11.5 çıkmış diperleri normal çıktı. İdrarı henüz veremedik devlete. Çok korkuyorum ne yapayım özele güvenemedim devlette de uzman yokt
Size doktor önermişti değil mi gün aşırı diye neden öyle demişti kıkırdakla ilgili ben hiç bilmiyorum bir ay kontrolünden beri uzman doktora gitmedikEvet günlük 1 puf
Gerçi biz gün aşırı kullanıyoruz
Genelde koyulaşiyor vermeye devam et yine deSizinde koyulaştı mı dışarıda. Nerden anlıycam ki bakterilerin öldüğünü
Son iki gündür gündÜzler bayağı bir arttı. Nerdeyse 15 dk bir üst üste 3 defa öksürüyorÇok geçmiş olsun.
Bende korktum şimdi ama çok az öksürük iki saatte bir kere filan oluyor gece de hiç öksürmedi ondan sakinim aslında ama şimdi korktum. Haftaya kontrolümüz var artarsa acile artmazsa pztsi yada salı kontrole götürürüm artık.
Öksürük sıklığı nasıldı
Canım kulaklarına pamuk koy sesi kırar en azından birazKizlar ya dugune bebisi gotursem kulagina zararlimi acaba
Anladım canım tekrardan geçmiş olsun inş çabuk toparlar. Ben o zaman şimdi gitmeyeyim de pazartesi zaten kontrol var o zaman bakar doktor. Çünkü sık değil öksürükSon iki gündür gündÜzler bayağı bir arttı. Nerdeyse 15 dk bir üst üste 3 defa öksürüyor
Uyanıksa genelde iki saatte bir istiyor. Bi de sütüm azsa iyi doymadıysa daha kısa sürelerde istiyor. Sütüm azsa uzun uzun emiyor varsa kısa süre emip bırakıyor çünkü çok geliyor ağzına. Gözlemlerim bu yönde:) kilo alımı iyiSadece anne sütü veren anneler kç saatte bir bebeğinizi emziriyorsunuz bizimki gündüz çok düzrnsiz emiyor ve çok kısa süre o yüzden sadecce ön sütü mü alıyor acaba diyorum 2 saat içinde tekrar emmek isterse aynı memeden devam ediyorum ama im rahat değil bundan mı acaba bebeğim az kilo alıyor
İlk ay bi sorun yoktu 2. Ay çıktı. İnlemesi hep vardı. Genzinde öyle balgam var ki bazen nefes borusunu tıkıyo nefessiz kalıyo büyük adam gibi ııııhhh felan yapıyo. Yani hırıltısı normal değil. Emerken genzine kaçınca morarıyo direk. Belirtiler bunlardı bizimNasıl anladın tam olarak bizimkindede hep bir gırtlak sesi geliyor ve hep emerken boğazında kalıyor.
Ha bide nefes alırken çoğunlukla değişik ses çıkarıyo laringomalazi bebek sesi diye gir öyle bi sesNasıl anladın tam olarak bizimkindede hep bir gırtlak sesi geliyor ve hep emerken boğazında kalıyor.
Koydum kuzum ama fayda etmedi geri eve geldimCanım kulaklarına pamuk koy sesi kırar en azından biraz