- 4 Aralık 2015
- 1.763
- 1.088
- 133
- 36
- Konu Sahibi Homely_angel
- #54.481
Geçmiş olsun canım Allah damatligini da göstersin inşalalh:)Sunnet olduk biz :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun canım Allah damatligini da göstersin inşalalh:)Sunnet olduk biz :))
Amin canim aminAy allah yardımcısı olsun rabbim yavusunu da kendisininde korusun çok tehlikeli gerçekten hamileyken boş yere yaşsmıyor insan o korkuları ya düşersem ya bir yerimi çarparsam filan diye
Kızarıklık vae canim..zaten verem aşısı en zor yapılan aşıymış bizimki ilk sefer tutmadı asi ikinci kere yapıldı baloncuk oluşması gerekiyormus yaparken..hani bizim de varya kolumuzda izi o olabilirmi beyaz mercimek kadar buruşuk bi izKızlar internette verem aşısının kolda iz yapmazsa etki etmediği ini yanlış yapıldığını öğrendim. Oğlumun kolunda bırak kızarıklığı şişliği aşının iğne izi bike yok. 1 hafta oldu tam. Sizin bebeklerin kolunda var mı şiş kırmızı vs iz. Çok takıldım şimdi buna ya
Ayni gun mu iki kere asi yaptilar ?Kızarıklık vae canim..zaten verem aşısı en zor yapılan aşıymış bizimki ilk sefer tutmadı asi ikinci kere yapıldı baloncuk oluşması gerekiyormus yaparken..hani bizim de varya kolumuzda izi o olabilirmi beyaz mercimek kadar buruşuk bi iz
Geçmiş olsun canım salgın varmış herkes aynı şeyi söylüyorSelam herkese
2aylık çocuğu nezle yapmayı başarmış ana geldidün gece resmen öksürmeye başladı çocuk, genzi tıkanıyor. Allahtan burnu açık da burnundan nefes alıyor. Sabah doktora götürdüm boğazı kızarıkmış
dikkat edicem ciğerine inmemesi için. Hiçbir çocuk hasta olmasın
![]()
Evet canım 3 lü asi varya indan en zoru verem asisiymis ilkini yaptı veremin tutmadı tekrar yapıcaz dedi yaptı arkasından.. en zaten odada duramadım çıktım sinirdenAyni gun mu iki kere asi yaptilar ?
Ilk kez boyle bir sey duyuyorum. Asinin oldugu gun o kabarcik kaybolunca aradim sordum ben kayboldu acaba yanlis bir sey mi yaptim diye. Tutmadiysasa yapacak bir sey yok tekrarlayamayiz asiyi 1 2 ay sonra anlasilir yeri kabuk tutarsa tutmustur. Kabuk tutmazsa bagisikliga bakilir ona gore asi tekrarlanir demisti hemsire.Evet canım 3 lü asi varya indan en zoru verem asisiymis ilkini yaptı veremin tutmadı tekrar yapıcaz dedi yaptı arkasından.. en zaten odada duramadım çıktım sinirden![]()
Banada bu açıklamayı yaptı doktor.Ilk kez boyle bir sey duyuyorum. Asinin oldugu gun o kabarcik kaybolunca aradim sordum ben kayboldu acaba yanlis bir sey mi yaptim diye. Tutmadiysasa yapacak bir sey yok tekrarlayamayiz asiyi 1 2 ay sonra anlasilir yeri kabuk tutarsa tutmustur. Kabuk tutmazsa bagisikliga bakilir ona gore asi tekrarlanir demisti hemsire.
GEÇEn gün biz de öyleydik , o gün paso küstükKizlar bizde dunden beridir 3-4 defa su kusma oldu. Yani normal seffaf su, icinde sut puturu falan yok. Miktari da fazla hatta ilk cisini yapti sandim o derece uzerimi islatti.Boyle olan var mi? Buyuk ihtimal refluden dolayi ama seffaf olmasi biraz endiselendirdi beni.
Bugün aynı soruyu sordum, şu an olmazmış zaten. 5-6 ay sonra belki olurmuş![]()
Evet canim yatmadan 100cc sut icirmistim cok guzel doydu uyudu, sonra aglayarak uyandi aldim kucagima neredeyse ictiginin hepsini kustu ama sut gibi degil su gibi seffafti. Onun icin korktum.Canm benm bebegim cogunlukla oyle kusuyo arada beyaz kusma oluyo ama cogunlukla seffaf doktor normal demisti fışkırarak kusmadigi surece normal demisti seninki uzeri cok islandi diyosun cokmu kustu
Neden olurmus hic sordun mu canim. Refludense yapacak bisey yok ama usutme ya da zehirlenme gibi biseyse diye tedirgin oluyorumGEÇEn gün biz de öyleydik , o gün paso küstük
Bugün iyiyiz ama , Naz'ı günler öyle yoğun kusmalı gümlerimiz oluyor
Ben aksam 6 da banyo emzirme kundak uyku, en gec 7 bucuk uyumus oluyor ama sonrasi mechul hic uyanmayadabilir, 1 saat sonra cin gibi kalkip emmek isteyebilir, gece saat basi uyanabilir, degisiyor yani.Kızlar bebekle bür gününüz ve geceniz nasıl geçiyor bi anlatır mısınız ? Sabah kaçta güne başlıyorsunuz gece nasıl kaç saat uyuyorsunuz. Bnm gibi olanların da olduğunu duymaya ihtiyacım var. Yoksa dünyada tek ben böyleyiz gibi hissetmeye başladım. Tek benim düzenim yok oğlumun uyku saati yok gecesi gündüzü yok gibi.
Yaaaa bir de soyle biyere koydugumuzda kendi kendilerine bikac saat oynadigi gunleri gorsek. Koysam oyun halisina mesela 1-2 saat takilsa orda, ben de kendime zaman ayirsam ooohhhh nerde o gunler :)Evet insan bazen gerçekten sıkılıyor onlar ilk 3 ay nasıl dünyaya alışmaya çalışıyorsa biz de uzun süre çocuklu hayata alışmaya çalışıyoruz..aslında evet gaz bitse herşey düzelecek bi şekilde büyüyecekler işte bakalım:)
Geçmiş olsun cnm öncelikle sağlıkla büyüt bebeğini nasıl bebeğinin durumu kaç kilo doğdu 32 haftalık ise çok korkma Allah in iZni ile çabuk toparlar sormak istediklerini sor yanıtlamaya çalışırim