2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ay allah yardımcısı olsun rabbim yavusunu da kendisininde korusun çok tehlikeli gerçekten hamileyken boş yere yaşsmıyor insan o korkuları ya düşersem ya bir yerimi çarparsam filan diye
Amin canim amin :( cok üzüldüm pıhtı da göze değil beyine atmış gözün birisi görmüyormus 2 aylıkta hamileymiş..

Kızlar internette verem aşısının kolda iz yapmazsa etki etmediği ini yanlış yapıldığını öğrendim. Oğlumun kolunda bırak kızarıklığı şişliği aşının iğne izi bike yok. 1 hafta oldu tam. Sizin bebeklerin kolunda var mı şiş kırmızı vs iz. Çok takıldım şimdi buna ya
Kızarıklık vae canim..zaten verem aşısı en zor yapılan aşıymış bizimki ilk sefer tutmadı asi ikinci kere yapıldı baloncuk oluşması gerekiyormus yaparken..hani bizim de varya kolumuzda izi o olabilirmi beyaz mercimek kadar buruşuk bi iz

Selam herkese:anne:

2aylık çocuğu nezle yapmayı başarmış ana geldi:işsiz: dün gece resmen öksürmeye başladı çocuk, genzi tıkanıyor. Allahtan burnu açık da burnundan nefes alıyor. Sabah doktora götürdüm boğazı kızarıkmış:eek: dikkat edicem ciğerine inmemesi için. Hiçbir çocuk hasta olmasın:dua:
Geçmiş olsun canım salgın varmış herkes aynı şeyi söylüyor:(

Evet canım 3 lü asi varya indan en zoru verem asisiymis ilkini yaptı veremin tutmadı tekrar yapıcaz dedi yaptı arkasından.. en zaten odada duramadım çıktım sinirden :KK43:
Ilk kez boyle bir sey duyuyorum. Asinin oldugu gun o kabarcik kaybolunca aradim sordum ben kayboldu acaba yanlis bir sey mi yaptim diye. Tutmadiysasa yapacak bir sey yok tekrarlayamayiz asiyi 1 2 ay sonra anlasilir yeri kabuk tutarsa tutmustur. Kabuk tutmazsa bagisikliga bakilir ona gore asi tekrarlanir demisti hemsire.

Ilk kez boyle bir sey duyuyorum. Asinin oldugu gun o kabarcik kaybolunca aradim sordum ben kayboldu acaba yanlis bir sey mi yaptim diye. Tutmadiysasa yapacak bir sey yok tekrarlayamayiz asiyi 1 2 ay sonra anlasilir yeri kabuk tutarsa tutmustur. Kabuk tutmazsa bagisikliga bakilir ona gore asi tekrarlanir demisti hemsire.
Banada bu açıklamayı yaptı doktor.

Bizde verem asisini yapar yapmaz deri kabardı sarı baloncuk gibi sonra kayboldu 1.5 ay sonda falan iltihap baglar şakın yolma Oray’ımda oturana kadar keseleme sünger değdirme elinle yıka dedi
Ama hiçbir asinin tutmadı diye 2. Sefer yapıldığını duymadım

Kızlar bebekle bür gününüz ve geceniz nasıl geçiyor bi anlatır mısınız ? Sabah kaçta güne başlıyorsunuz gece nasıl kaç saat uyuyorsunuz. Bnm gibi olanların da olduğunu duymaya ihtiyacım var. Yoksa dünyada tek ben böyleyiz gibi hissetmeye başladım. Tek benim düzenim yok oğlumun uyku saati yok gecesi gündüzü yok gibi.

Merhabalar bu topikte sanırım erken doğan bebekler olmuş benim bebeğim de dün dünyaya geldi 32 haftalık. Bilgi almak istiyorum sizlerden yardımcı olur musunuz

Kizlar bizde dunden beridir 3-4 defa su kusma oldu. Yani normal seffaf su, icinde sut puturu falan yok. Miktari da fazla hatta ilk cisini yapti sandim o derece uzerimi islatti.Boyle olan var mi? Buyuk ihtimal refluden dolayi ama seffaf olmasi biraz endiselendirdi beni.
GEÇEn gün biz de öyleydik , o gün paso küstük
Bugün iyiyiz ama , Naz'ı günler öyle yoğun kusmalı gümlerimiz oluyor

Bugün aynı soruyu sordum, şu an olmazmış zaten. 5-6 ay sonra belki olurmuş :KK66:

Çok sevindim ya. Farklı görüş olması iyi oldu. Okuyunca çok korktum çünkü. O iz bende de yok mesela. Kolumda bi aşı izim yok yani. Hatta merak uyandı. Dispanserlerde ppd diye bir deri testi varmış. Onu yaptırıp öğrenebiliyormuşız bağışıklık var mı vereme diye. Bi fırsatta onu yaptırıcam bakalım.

Canm benm bebegim cogunlukla oyle kusuyo arada beyaz kusma oluyo ama cogunlukla seffaf doktor normal demisti fışkırarak kusmadigi surece normal demisti seninki uzeri cok islandi diyosun cokmu kustu
Evet canim yatmadan 100cc sut icirmistim cok guzel doydu uyudu, sonra aglayarak uyandi aldim kucagima neredeyse ictiginin hepsini kustu ama sut gibi degil su gibi seffafti. Onun icin korktum.

Kızlar bebekle bür gününüz ve geceniz nasıl geçiyor bi anlatır mısınız ? Sabah kaçta güne başlıyorsunuz gece nasıl kaç saat uyuyorsunuz. Bnm gibi olanların da olduğunu duymaya ihtiyacım var. Yoksa dünyada tek ben böyleyiz gibi hissetmeye başladım. Tek benim düzenim yok oğlumun uyku saati yok gecesi gündüzü yok gibi.
Ben aksam 6 da banyo emzirme kundak uyku, en gec 7 bucuk uyumus oluyor ama sonrasi mechul hic uyanmayadabilir, 1 saat sonra cin gibi kalkip emmek isteyebilir, gece saat basi uyanabilir, degisiyor yani.
Beni en zorlayan sabahin korunde 5 bucuk 6 gibi uyanmasi. Biraz daha uyuyabilse cok sevinicem ama daha hic 6 bucugu gecirmedi.

Evet insan bazen gerçekten sıkılıyor onlar ilk 3 ay nasıl dünyaya alışmaya çalışıyorsa biz de uzun süre çocuklu hayata alışmaya çalışıyoruz..aslında evet gaz bitse herşey düzelecek bi şekilde büyüyecekler işte bakalım:)
Yaaaa bir de soyle biyere koydugumuzda kendi kendilerine bikac saat oynadigi gunleri gorsek. Koysam oyun halisina mesela 1-2 saat takilsa orda, ben de kendime zaman ayirsam ooohhhh nerde o gunler :)

Back
X