- 27 Nisan 2014
- 2.756
- 4.060
- 133
- Konu Sahibi Homely_angel
- #54.441
5 aya kadar süresi var
Nasıl yani canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5 aya kadar süresi var
Canım üstün zekalı veletlerde olabilen bir durum. Değişikliklerden çok rahatsız olurlar. Annenin kullandığı bir parfüm hatta ten kokusu bile rahatsız edebiliyor. Onların sinir uçları çok daha hassas. Babanın sinekkaydı dediği traş onun için bariz sakal olabilir. Bazı kumaşları sevmez. Dar kıyafetleri sevmez mesela.Ne sacmalamis o ya biz 2.ay asilariyla beraber yaptirdik hicte ara olmasi lazim demedi kimse.. hatta daha az yan etki yapar dedi doktor. 3. Ayda rotatec olmuyor canim. 2 ay yapmak gerekiyor. Rotarix yaparlar artik. Hatta ozellikle sor doktoruna cunku rotatec baslarsin son doz yarim kalir.
Gecen 3 gun ust uste gordu annemi banamisin demedi. Pusette gulucuk atiyor uzaktan yanina yaklassin ciglik kiyamet :/
Babam cok uzuluyor. Bugun dediki o kadar tras oldum geldim berberde sakalim batmasin doye yaptigina bak diye. Uzuldum valla ya.
Dün olduk canım hemşire özellikle uyardı iz olmaya bilir canlı aşı 1 damlası bile yeterli dedi. Ki benim erkek kardeşiminde yok bizde korkmuştukKızlar internette verem aşısının kolda iz yapmazsa etki etmediği ini yanlış yapıldığını öğrendim. Oğlumun kolunda bırak kızarıklığı şişliği aşının iğne izi bike yok. 1 hafta oldu tam. Sizin bebeklerin kolunda var mı şiş kırmızı vs iz. Çok takıldım şimdi buna ya
Malesef :) yoksa eylülde kv yi çağırmaya bahanem olurdu. Şimdi utanıyorum anam varken çağırmaya. Annem merkeze 110 km uzaklıkta küçük bir ilçede. Pzar gelip cuma dönecek. Hergün gitgel olmayacakzor kardeş zor. Annenle aynı ilde misiniz?
Ucret olarak giris yapiyosun hastaneye sadece.gittigimiz gunn tahlil yaptirin dedi.girisimiz belli olsun diye.drun yaninda calisanlar dosyami hazirlamisti zaten.ertesi gunde gidip aldik raporu.dilekce yazmadik.drun ve hastanenin insiyatifinde.
Bacim benim kiz kesin ustun zekali derdim ama islevi yiyip icip pislemekCanım üstün zekalı veletlerde olabilen bir durum. Değişikliklerden çok rahatsız olurlar. Annenin kullandığı bir parfüm hatta ten kokusu bile rahatsız edebiliyor. Onların sinir uçları çok daha hassas. Babanın sinekkaydı dediği traş onun için bariz sakal olabilir. Bazı kumaşları sevmez. Dar kıyafetleri sevmez mesela.
Duygusallık ve asilik te bir belirti :). Ne bileyim aklıma bu geldi kız. Aman üstün zekalı olmasın. Arada bazen gurur duyuyorsun okadar. Geri kalan kısımda rezil oluyorsun. Oda mutsuz bir yavru.Bacim benim kiz kesin ustun zekali derdim ama islevi yiyip icip pislemek
Bilmiyorum sorun ne kendin gordun aslinda ne kadar sosyal bir bebek. Sessiz sakin ama is birinin yaklasmasi olsun isyannnn
İlk gün kızardı sonra bsy kalmadı Suan var ama 1/5 ay sonra kabuk atarmış iltihaplanabilir dddi hemşire bekle bakalım birazKızlar internette verem aşısının kolda iz yapmazsa etki etmediği ini yanlış yapıldığını öğrendim. Oğlumun kolunda bırak kızarıklığı şişliği aşının iğne izi bike yok. 1 hafta oldu tam. Sizin bebeklerin kolunda var mı şiş kırmızı vs iz. Çok takıldım şimdi buna ya
Ben almadım ama duyulduğum kadarıyla kayıt edenler iyi oluyormus sen uyurken ne olduğunu sonda görebilmek icinKızlar eve kamera alayım diyorum. Kullanan varmı. Yorum alabilirmitim
@asya17 benimde aynen 24 mayısta bitiyor kızlar 2 hafta rapor alcağım seminerdede allah büyük bakalım
Canım psikiyatri ve beyin cerrahları yardımcı olur diye düşünüyorum. 1 haftada aile hekiminden alacağız. Benim ailem de yanımda değil. Çocuğu seminerde yanımda götüreceğim.
Canim hemen ayni gun icerisinde de verebilirler.niyetleri olsun yeter ki.yatis olarak gosterirler buyuk ihtimalle.keske devlet dogum sonrasi izinlerimizi arttirsa da anneler ayrica bu stresin icine girmese.Ben dr umun asistanıyla tel de görüştüm rapor işini, başta dr umuz vermiyor falan dedi, sonra arayıp size dönerim dedi. İşe başlayacağım gün çağırdı beni. Eğer dediğin gibi olursa ptesi işe başlamam gerekiyor mesela, salı verirlerse raporu ne yapacağım onu düşünüyorum. İnş heyet alırım 5+5+5+5 yetmeyecek çünkü
Baslangici oyle oluyor canim sadece agri oluyor. Bol bol sag emzir ve masaj yap mastit olmasinKizlar sag memem cok agriyor bugun. Kizariklik sisme sertlik sut akiminda sikinti vs yok. Ates vs de yok bende. Boyle mastit olur mu ki.
Tanidigin psikiyatrici varmi yoksa rasgelemi bi doktora gitceksin. Bu rapor is cok zorPsikiyatri ve aile hekiminden almayı düşünüyorum canım.
Boluk boluk evet alicam yani doktora bagli sanirim bizim aile hekimide hamile verir sanirim hamileyken 25 gun raor almistim parca oarca40 günü aile hekiminden mı alacaksın veriyor mu
Hemen olmuyor iz önce kayboluyor sonra 1 ay icinde oluşuyor.Kızlar internette verem aşısının kolda iz yapmazsa etki etmediği ini yanlış yapıldığını öğrendim. Oğlumun kolunda bırak kızarıklığı şişliği aşının iğne izi bike yok. 1 hafta oldu tam. Sizin bebeklerin kolunda var mı şiş kırmızı vs iz. Çok takıldım şimdi buna ya
Eyvah eyvah valla ben 3 aya ise donecegim. Alissa iyi olur yabanciya bakici tutacagim cunku.@nemesis 2 yaşinda olacak hala aynı. Bir babası bir ben. 2 ay annem vardı yanımda keyfi olmazsa hala gitmedi kadına. Yabancılamak değilde tercihi o yönde gibi. Yani tanıyor ama ellenmek istemiyor![]()