2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
hmm şu 300 tl veriliyormuş o değil ozaman değimi aile bakanlığının kine başvurdum ben çünkü.

canım mustelalar havalarda uçuşuyor bizde aldık malesef doğduğundan beri kullanıyoruz. sadece sşampuanla bütün vücudu halledebiliyorsun aslında diğer şeylerine gerek yok bence. birde nemlendirsin diye ben saf sıvı vazelin aldım eczaneden doktor tavsiyesi pammık gibi oluyor çocuğum mustela kurutuyordu.
Ben de aldim eczaneden canim mustelanin şampuanini nemlendirici losyonunu ve baska kremler vermis tahris olan bolgeye sürmek için. İnşallah fayda eder

Geçmiş olsun ne dedi Dr ? Neler verdi
Canim alerji ileri boyuta geçmiş egzama ilerlemiş. Şampuan losyon her şeyi mustela marka aldirdi camasirlarinin sentetik olmamasi evi havalandirirken toz almamasi gibi bircok şey anlatti. Ben en cok pismanim guzel diye hediye gelen markasi olmayan kiyafetleri giydirdim belki onlar alerjiye sebep oldu..

Canim alerji ileri boyuta geçmiş egzama ilerlemiş. Şampuan losyon her şeyi mustela marka aldirdi camasirlarinin sentetik olmamasi evi havalandirirken toz almamasi gibi bircok şey anlatti. Ben en cok pismanim guzel diye hediye gelen markasi olmayan kiyafetleri giydirdim belki onlar alerjiye sebep oldu..
Elbiseden degildir bacim. Bu aralar cilek portakal kivi filan yedin mi. Efsunun kollarinda cikmisti ayni boyle. Cilekten yada bebe yagindan suphelendi doktor. Son 3 gunde degisik onlar vardi cunku.

Kızlar K Kaan-merve @Liviya kahveci34 kahveci34 diğer gebelik şekeri olan kızlar şeker için gittiniz mi hiç dr a. Ben bugün kendimds bi rahatsızlık hissettim bi ölçeyim dedim kahvaltıdan iki saat sonra 177 çıktı:KK43: daha önce iyiydi uzun zamandır da ölçmemiştim neden böyle olduki. Dr a da gitmedim ama heralde gitmem gerekiyor:/
Ben dogumdan 6 hafta sonra endokrinologa gittim. Ama sekerime bakmadi gebelik sekeri gecicidir dedi. Troidim cok dusmustu onu duzenledi sadece. Sonra da hic sekere bakmadim. Ben de bakayim.Ne gibi bir rahatsizlik hissettin?

Elbiseden degildir bacim. Bu aralar cilek portakal kivi filan yedin mi. Efsunun kollarinda cikmisti ayni boyle. Cilekten yada bebe yagindan suphelendi doktor. Son 3 gunde degisik onlar vardi cunku.
Son günlerde erik kayısı gibi şeyler yedim canim erikten olur mu bilmiyorum da kayisiyi ve kirazdan sanmam. Gecmesini bekledikce arttı ya sinir bozmaya başladı. Sen nasil gecirdin peki

Eşine sorar mısın peki, çocuğu üstüne alınan kişi mi alıyor SGK parası,ya da nasıl
Canım ben çalışmıyorum o yüzden 130 tlyi babasının maaşına yatırdılar
300tlyi de gidip pttden çektim
Aile ve sosyal pol arayınca bilgi veriyorlar
katreinur katreinur sut yapsin diye surekli helva ve hosaf yiyorum. Acaba benim de asiri yorgun hissetmem ondan mi
Canım göğüslerim çok yumuşadığında 10 tane hurma yiyorum inan kocaman oluyor süt doluyor bi dene istersen

Ya bu bebelerin gunduz uykusu ne olacak.bizimkinin gunu gunune uymuyo.bugun deli etti beni.sekerleme yaparak gun bitirdi resmen.hyr uyanik kaldigi zamanlar bi yerde dursa.kucakta devamli.o kadar para verip ana kucagi aldik salonun orta yerinde duruyo.5dak duruyo uzerinde sadece.oyun halisi almiyorum o yuzden.nasil olsa durmuyacak diye.sizin yavrular ne alemde.gunduz uykulari nasil

Ben dogumdan 6 hafta sonra endokrinologa gittim. Ama sekerime bakmadi gebelik sekeri gecicidir dedi. Troidim cok dusmustu onu duzenledi sadece. Sonra da hic sekere bakmadim. Ben de bakayim.Ne gibi bir rahatsizlik hissettin?
Ben çarpıntı hissediyorum yükselince. Böyle tam tarif edemediğim bi rahatsızlık oluyo

Ya bu bebelerin gunduz uykusu ne olacak.bizimkinin gunu gunune uymuyo.bugun deli etti beni.sekerleme yaparak gun bitirdi resmen.hyr uyanik kaldigi zamanlar bi yerde dursa.kucakta devamli.o kadar para verip ana kucagi aldik salonun orta yerinde duruyo.5dak duruyo uzerinde sadece.oyun halisi almiyorum o yuzden.nasil olsa durmuyacak diye.sizin yavrular ne alemde.gunduz uykulari nasil
Benimkinin süper bi öğlen uykusu vardı ne olduysa bi kaç gündür gitti uyku falan kalmadı. Atak haftası falan mı bilmemki. Dediğin gibi bi yerde de durmuyor

Back
X