- 30 Aralık 2013
- 2.974
- 1.779
- 248
- 35
- Konu Sahibi Homely_angel
- #55.621
Tek seferlik ... Maaşa eklenen 41 TL lik bir meblağ her ay alınan :)Bir kerelikmi aliniyor bu yojsa her ay maasa ek olan cocuk yardimimi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tek seferlik ... Maaşa eklenen 41 TL lik bir meblağ her ay alınan :)Bir kerelikmi aliniyor bu yojsa her ay maasa ek olan cocuk yardimimi
Ben de aldim eczaneden canim mustelanin şampuanini nemlendirici losyonunu ve baska kremler vermis tahris olan bolgeye sürmek için. İnşallah fayda ederhmm şu 300 tl veriliyormuş o değil ozaman değimi aile bakanlığının kine başvurdum ben çünkü.
canım mustelalar havalarda uçuşuyor bizde aldık malesef doğduğundan beri kullanıyoruz. sadece sşampuanla bütün vücudu halledebiliyorsun aslında diğer şeylerine gerek yok bence. birde nemlendirsin diye ben saf sıvı vazelin aldım eczaneden doktor tavsiyesi pammık gibi oluyor çocuğum mustela kurutuyordu.
Canim alerji ileri boyuta geçmiş egzama ilerlemiş. Şampuan losyon her şeyi mustela marka aldirdi camasirlarinin sentetik olmamasi evi havalandirirken toz almamasi gibi bircok şey anlatti. Ben en cok pismanim guzel diye hediye gelen markasi olmayan kiyafetleri giydirdim belki onlar alerjiye sebep oldu..Geçmiş olsun ne dedi Dr ? Neler verdi
Elbiseden degildir bacim. Bu aralar cilek portakal kivi filan yedin mi. Efsunun kollarinda cikmisti ayni boyle. Cilekten yada bebe yagindan suphelendi doktor. Son 3 gunde degisik onlar vardi cunku.Canim alerji ileri boyuta geçmiş egzama ilerlemiş. Şampuan losyon her şeyi mustela marka aldirdi camasirlarinin sentetik olmamasi evi havalandirirken toz almamasi gibi bircok şey anlatti. Ben en cok pismanim guzel diye hediye gelen markasi olmayan kiyafetleri giydirdim belki onlar alerjiye sebep oldu..
Ben dogumdan 6 hafta sonra endokrinologa gittim. Ama sekerime bakmadi gebelik sekeri gecicidir dedi. Troidim cok dusmustu onu duzenledi sadece. Sonra da hic sekere bakmadim. Ben de bakayim.Ne gibi bir rahatsizlik hissettin?Kızlar K Kaan-merve @Liviyakahveci34 diğer gebelik şekeri olan kızlar şeker için gittiniz mi hiç dr a. Ben bugün kendimds bi rahatsızlık hissettim bi ölçeyim dedim kahvaltıdan iki saat sonra 177 çıktı
daha önce iyiydi uzun zamandır da ölçmemiştim neden böyle olduki. Dr a da gitmedim ama heralde gitmem gerekiyor:/
Ara ara ölçüyorum normal çıkıyor ama tatlıyı abartınca fena yorgunluk oluyor baş ve göz ağrısı oluyor
Son günlerde erik kayısı gibi şeyler yedim canim erikten olur mu bilmiyorum da kayisiyi ve kirazdan sanmam. Gecmesini bekledikce arttı ya sinir bozmaya başladı. Sen nasil gecirdin pekiElbiseden degildir bacim. Bu aralar cilek portakal kivi filan yedin mi. Efsunun kollarinda cikmisti ayni boyle. Cilekten yada bebe yagindan suphelendi doktor. Son 3 gunde degisik onlar vardi cunku.
Mustelanin kremini aldim dermatit icin her gun yikadim kremledim.Son günlerde erik kayısı gibi şeyler yedim canim erikten olur mu bilmiyorum da kayisiyi ve kirazdan sanmam. Gecmesini bekledikce arttı ya sinir bozmaya başladı. Sen nasil gecirdin peki
Ben zurafa aldim canim en populer o diyeKızlar sophie nın diş kaşıyıcısını alcam. Diş kaşıma halkasını mı yoksa zürafasını mı alayım? Fikri olan var mı?
Nasıl peki kullanışlı mı?Ben zurafa aldim canim en populer o diye![]()
Canım ben çalışmıyorum o yüzden 130 tlyi babasının maaşına yatırdılarEşine sorar mısın peki, çocuğu üstüne alınan kişi mi alıyor SGK parası,ya da nasıl
Canım göğüslerim çok yumuşadığında 10 tane hurma yiyorum inan kocaman oluyor süt doluyor bi dene istersenkatreinur sut yapsin diye surekli helva ve hosaf yiyorum. Acaba benim de asiri yorgun hissetmem ondan mi
Daha hic kullanmadik ki süs olarak duruyor. Disleri kasinmaya baslayinca kullanirim diyodumNasıl peki kullanışlı mı?
Ben çarpıntı hissediyorum yükselince. Böyle tam tarif edemediğim bi rahatsızlık oluyoBen dogumdan 6 hafta sonra endokrinologa gittim. Ama sekerime bakmadi gebelik sekeri gecicidir dedi. Troidim cok dusmustu onu duzenledi sadece. Sonra da hic sekere bakmadim. Ben de bakayim.Ne gibi bir rahatsizlik hissettin?
Benimkinin süper bi öğlen uykusu vardı ne olduysa bi kaç gündür gitti uyku falan kalmadı. Atak haftası falan mı bilmemki. Dediğin gibi bi yerde de durmuyorYa bu bebelerin gunduz uykusu ne olacak.bizimkinin gunu gunune uymuyo.bugun deli etti beni.sekerleme yaparak gun bitirdi resmen.hyr uyanik kaldigi zamanlar bi yerde dursa.kucakta devamli.o kadar para verip ana kucagi aldik salonun orta yerinde duruyo.5dak duruyo uzerinde sadece.oyun halisi almiyorum o yuzden.nasil olsa durmuyacak diye.sizin yavrular ne alemde.gunduz uykulari nasil
Ayakların şişmiş gibi uyuşur gibi histe oluşuyor değilmiBen çarpıntı hissediyorum yükselince. Böyle tam tarif edemediğim bi rahatsızlık oluyo
Benimki kesin ondan kaç defa test ettim cnm. Ama ben son 2 aydır deli gibi abanıyorum yiyeceklere. Abartı yediğim için kendini belli ediyorkatreinur sut yapsin diye surekli helva ve hosaf yiyorum. Acaba benim de asiri yorgun hissetmem ondan mi
Postanedeki yatırılan para değil mi 300 tl olanEvet üstüne alan Kişi alıyor parayı çocuk yardım ödeneği sanırım adı da tek seferlik
Ben de ayni sekilde mustela sampuan ile yikadim losyonunu bütün vucuduna sürdüm sonra da hipokort isimli merhemi sürdüm mucize gibi ama bir saat icinde soldu yaralar keske günlerce beklemeseydimMustelanin kremini aldim dermatit icin her gun yikadim kremledim.
Netten mı aldın ne kadardi fiyatı ?Ben zurafa aldim canim en populer o diye![]()