2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Selam kızlar baapıyoşunuz oglumu uyutayim derken ailecek 9 da uyumusuz:D şimdi de sahura kaldırdı madem kocama sahur hazırlayalım ben emzirdigim için oruç tutmamak.

Kizlar biz bu bebeleri ne zaman yastikta yatirmaya baslayacagiz.
Ben yastık kullanıyorum , hatta kendi yastıklarımızı ama başını koymuyorum sadece
Gövdesine kadar yatırıyorum
Bebek sallar modunda.
Böylelikle reflü yastığı gibi oluyor
Çoook inçe kendi bebe yastıkları da var, onları da kullanıyorum arada
Hale'n öğütlemeli tıkanmalı zamanlarımız geçmedi malesef

Kızlar bu şekilde bebeginin yüzünde tahriş olanlar vardı sanırım doktora götürdüm sabah sabah 300 tl bayıldım sabun ile yıkamamın bedeli. Bu gibi durumlarda sakın müdahale etmeyin doktora götürün sabun losyon şampuan krem her şeyini özel yazdı doktor

Eklentiler

• 20180514_152809-1.webp
    20180514_152809-1.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 64
Kızlar bu şekilde bebeginin yüzünde tahriş olanlar vardı sanırım doktora götürdüm sabah sabah 300 tl bayıldım sabun ile yıkamamın bedeli. Bu gibi durumlarda sakın müdahale etmeyin doktora götürün sabun losyon şampuan krem her şeyini özel yazdı doktor
Günaydınlar hayırlı ramazanlar olsun geçmiş olsun canım iki yeğenim de atomik dermatitli biri 10 yaşında diğeri 3 yaşında büyüdükçe dermatitin şiddeti azalıyor geçme ihtimali de var dikkat atmek gerekiyor kızlar bebişlerde uykudayken korkuyla çığlık çığlığa ağlama krizi oluyor mu son bir haftadır kızımda var

Günaydınlar hayırlı ramazanlar olsun geçmiş olsun canım iki yeğenim de atomik dermatitli biri 10 yaşında diğeri 3 yaşında büyüdükçe dermatitin şiddeti azalıyor geçme ihtimali de var dikkat atmek gerekiyor kızlar bebişlerde uykudayken korkuyla çığlık çığlığa ağlama krizi oluyor mu son bir haftadır kızımda var
Sagol canim önemsemek gerekiyormuş böyle şeyleri 3-4 gün gecmesini bekledim ama gittikce artti bu resimdekinin 3 katı oldu şimdi. Bir de nerden alindigi belli olmayan hediye gelen kıyafetleri de giydirmeyecegim artık. Tamamen alerji kaynaklı bir rahatsızlık bu.

Evet üstüne alan Kişi alıyor parayı çocuk yardım ödeneği sanırım adı da tek seferlik
hmm şu 300 tl veriliyormuş o değil ozaman değimi aile bakanlığının kine başvurdum ben çünkü.

canım mustelalar havalarda uçuşuyor bizde aldık malesef doğduğundan beri kullanıyoruz. sadece sşampuanla bütün vücudu halledebiliyorsun aslında diğer şeylerine gerek yok bence. birde nemlendirsin diye ben saf sıvı vazelin aldım eczaneden doktor tavsiyesi pammık gibi oluyor çocuğum mustela kurutuyordu.

Kızlar sophie nın diş kaşıyıcısını alcam. Diş kaşıma halkasını mı yoksa zürafasını mı alayım? Fikri olan var mı?

Gece terörü oluyor cnm. Ama bunun için biraz erken olması lazım. Oğlumda olmadı ama arkadaşlarımda oluyordu

Geçmiş olsun ne dedi Dr ? Neler verdi

Back
X