- Emoji Skoru
- 1.266
- Puanlar
- 83
- Konu Sahibi Homely_angel
- #63.461
Evet öyle hepsi farklı farklı çok erken döndü bizimkide ama şimdi tık yok :)) iyice ağlak oldu herşeye ağlıyor bu seferde kucağıma alıyorum ya da oyuncağı önüne veriyprum acaba kötü mü yapıyorum iyice ağlmayı mı öğretiyorum diyorumKuZum hepsinin gelişimi cok farklı İpek Haziran’da döndü mesela etkinin kızı 5 aylıkken oturdu ama 8 aylıkken döndü sen bol bol yere koy kuzum
İpek’te gidemeyince agliyor yapamayınca sinirleniyor normal sanirim
geçen gün konuşulmuştu ama tam ayrıntılı değildi bu süt iznini nasıl kullacağız diğer memurlarla aynı mı şimdi benim analık izni bittikten sonraki ilk 6 ayım kasım 24 te doluyor nasıl 3 saat kullanacağım izin
her kredi o eve özel ve o zamanın şartları ile olur. Eğer konut kredisi ise bi kısmını elden vermiş bile olsan yani tamamına çekmemiş bile olsan ipotek alınır. Ki mevzuat gereği hepsine kredi çekilemiyo. Önce o evi satıp ipotek kaldırman lazım sonrada istediğin bankadan istediğin eve kredi çekebilirsin ama güncel oranlarda. Yani garanti bankasında böyle. Diğer bankalarda aynı diye biliyorum ve şuanda faizler çok yüksek kredi kısmını iyi düşün derim