2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ilk hamileligimde tukettiyim meyveyi hic bi zaman tuketmemisimdir. Normalde aramam hic meyve. Sonuc olarak meyveyle yasayan bi kizim var

Kızlar merhaba 10+3 oldum. Bugün bende bel ağrısı var . Sizlerde de oldu mu ? Dr gitmeli miyim acaba?
Oluyor canım ara ara bel ve kasık ağrısı ama geçiyor devamli değil bide baş ağrısı Peydah oldu 13 haftadan sonra sorma gitsin hamilelik zormuş gerçekten allahım kolaylik versin hepimize

Hemen panik yapan biriyim de bazen bacaklarımı katlayınca kasık ağrısı oluyor bel ağrısı da var korktum. Önceden yoktu.
Oluyor canım ara ara bel ve kasık ağrısı ama geçiyor devamli değil bide baş ağrısı Peydah oldu 13 haftadan sonra sorma gitsin hamilelik zormuş gerçekten allahım kolaylik versin hepimize

Merhaba Kızlar,

Benim 9.haftam bitmek üzere 10'a haftaya giriyorum. 12.haftada ikili test ve renkli ultrason yapılıyor değil mi? Fiyatları hakkında bilgi verebilir misiniz?
Teşekkürler
Canim 12 haftada yaptırdım detayli bakılıyo her hastanenin fiyatları farklı 650 yaptırdım ikili testi başka hastanede sormustum 350 o yüzden degişiyo fiyatlar hastane hastane

Bilmiyorum her seferinde bu son diyorum ama bir kızım olsun da çok istiyorum. 3. Bebeğimizi de kucağımıza alalım sağlıkla inşallah şu an sanki erkek olursa 4. Yü denerim gibi...

sağlık ve maddi imkanın varsa kalabalık aile çok güzel bence. Allah kısmet ederse ben de 3 e kadar gitmeyi düşünüyorum.

kızlar ikili test sonucum çıkmış, baktım ama çok karışık çok anlamadım. doktorun aramasını bekliyorum heyecanla.

gurbet seninki de çıkmış olabilir, arayıp bir sor bence. benim ki testten 3 gün sonra hazırmış meğer.

bu arada yeni bir cinsiyet tahmin yöntemi okudum. ikili test yaptıranlar için geçerli :) eğer serbest bhcg 50 nin altındaysa erkek, üzerindeyse kız diyorlar :)

Aynen yıllarca yemesem meyve aklıma gelmez normalde
Ama kendi evimi geçtim her gittiğim eve de meyve alıp gidiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…