2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar yarın kontrol var ama kötü haberlerden hemen etkileniyorum inşallah iyidir kuzularım birde arada diş ağrım oluyo acaba kalsiyum eksikliği falan mı var ondan mi olur ki

Etkilenmemek elde değil ama sen güzel düşün, güzel haberler duyacaksın İnşallah. Diş ağrısını doktoruna söylersin, belki artık Demir ve multivitqmine başlatır seni de

Ben istiyorum aslinda 3.yu ama banada canina yazik diyor etrafindakiler. Benim sikintim her hamilelikte bitmek bilmeyen mide bulantilari. Yasin gencmis bi sure sonra degisebilir fikrin. Benim acele etmem lazim

İstiyorsan yap tabi ki canım şimdi ben de atıp tutuyorum ama bakalım ilerde ne olur Allah bilir :))

Tabi ki zorluk olur canım ama belli olmaz kısmet belki nasip olur yaparsın :)

Bende 34 yaşındayım 3. Gebelik bakalım üçüncü oğlum olursa 4. yü denemeyi düşünüyorum

Kızlar benim sağ kulağımda devamli basınçlı bir ses var kalp atışlarımı duyuyorum aranızda böyle bişey yaşayan var mı? Kan basıncı arttığından oluyor diye düşünüyorum. Tedirginim birazcık.

Ilki 25 de dogurdum ikinci 30 yasta inşallah. Hamilelik oncesi dusuncem cok ara vermeden yasim ilerlemeden hemen arkasindan 3. De olsundu. Ama zor gecen 3 aydan sonra tekrar cesaret edene kadar bi 5 yil daha mi beklerim bilmem:)))

Kızlar kızlar yakından cektim bir daha bi baksanız benim minnak kuzuya :))

Eklentiler

• IMG_20170801113253.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 91
Buda kalp atış hızı sanırım ben öyle tahmin ettim 53.71 mm olmuş boyu kızlar sizce normal mi sizlerin nasıl

Eklentiler

• IMG_20170801113300.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 77
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…