2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
kızlar ben işe geliyorum sabah iş yerinden odamdan dışarı çıkamıyorum. çok sıcak baygınlık geçirmemek için zor dayanıyorum
siz ne yapıyorsunuz.
nasil baş ediyorsunuz sıcaklar ile

Gözünaydın cnm darısı bana
Beim bhcg 35
Pappa 2.05 yazıyor
Ense kalınlıgı 1.2

pappa da muhtemelen ölçüm birimlerimiz farklı ki bu kadar fark var. ama bir sıkıntı çıkacağını sanmıyorum. her ihtimale karşı telefon etsen belki de onsylanmıştır. böyle sonuçlar bazen nete yüklenmiyor çünkü.

Evet cnm deger aralıgımız farklı nette inceledim bazıları yüksek rakamlar bazıları benimki gibi yarın gidemicem büyük ihtimal perşembe öğrenicem devlette yaptırdığım için arasam bile açıklama yapmazlar

hımmm evet devletse telefonla olmaz. neyse sonuç iyi olsun da bir gün daha beklersin.

hımmm evet devletse telefonla olmaz. neyse sonuç iyi olsun da bir gün daha beklersin.
Teşk cnm örneklerde benim değerde olan değerleri normal bulmuşlar bu içimi rahatlattı biraz
Sanırım bhcg yüksek çıkması risk teşkil ediyormuş anladığım kadarıyla düşük olunca sorun yok

Kızlar nette cinsiyet belirleme testi var bir yapsanıza ne çıkacak
3 siteninkini yaptım 2si erkek 1 kız dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…