2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Oo hadi ya çok mutlu oldum benden 3ten sonra başladım acaba vitaminleri ne zamana kadar kullanıyoruz
Bilmiyorum ki canim simdi ben devit3 ve gynoferon yanında suda eritilen tadi gazoza benzeyen vitamine başladım. Senin attığın vitamini baska bir kadin dogumcuya sordum. Gebelikte kullanilabilecek bundan daha iyi vitamin yok dedi. 3. Aydan sonra degistirdi doktor heralde yeterli vitamini almisimdir ondan

Selam kizlar
Benim de sabah kontrolum vardi hersey yolunda cok şükür. Kesin olmamakla birlikte erkek oldugunu soyledi hayirlisi bakalim:))

@Liviya senin de gözün aydin canim yolundaymis hersey

Hadi gözün aydın canım,her kontrole gidenden sonra güzel haberler duymak harika.

Hayırlı haberler al cnm ben bu perşembe gördüm bebişi şimdiden özledim iyidir demi hareketleri hissetmemek çok zor
Valla ben hapsirinca ani hareketlerde cok gulunce falan kasiklarim çok kasiliyor anca onda cok mutlu oluyorum belirti diye az kaldi inşallah yakında minik tekmeleri hissedecez dogunca da yiyecek o ayaklari :)))

Bir biz varız cnm bakalım 16.haftada ne olacak kesin sonuç o zaman dır
Annemin komşusunun 1 oğlu var 2.ye doktor kız dedi nasıl sevindi 16.haftada aaa bu erkekmiş dediler
Eşime diyorum erkek derlerse kanıt istiyorum pipi resmi diye
Doktorlar emin olmayınca kız diye sallıyorlarmı ne bizimde kuzen ilk oglu vardır
Onada erkek demişler 16 haftada kız cıktı kordonu pipi sanmışız dendi

Valla ben hapsirinca ani hareketlerde cok gulunce falan kasiklarim çok kasiliyor anca onda cok mutlu oluyorum belirti diye az kaldi inşallah yakında minik tekmeleri hissedecez dogunca da yiyecek o ayaklari :)))
O bendede oluyor cnm saniyelik kitlenme gibi kasıklarım ağrıyor hapşırınca ilk bacakları kendime çekince olmuyor

O bendede oluyor cnm saniyelik kitlenme gibi kasıklarım ağrıyor hapşırınca ilk bacakları kendime çekince olmuyor
Aynen hemen kenetleniyorum ben de hapsiracagim zaman :)) bugün dalginligima geldi bir hapsirdim icimdeki bütün organlar döküldü heralde kasiklarim mahvoldu nefesim kesildi. Allah tan kisa sürüyor acisi :))

Arkadaşlar bişey daha merak ediyorum bu çin takvimi zımbırtısı hepinizde tuttu mu ay kafayi yiyecem yarin gelse de ogrensem ben dee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…