2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Henüz serklajdan bahsetmedi,her zamanki gibi kanamadan ileri gelebilir dedi,aşırı kanama zarı delip suyun gelmesine sebep olabilirmiş

En azından kontrol altındayım diyorum. Cepten yiyorum ama psikolojim daha iyi. Ağrılar ve ev olmuyor. Birilerinin bebeğim için iyi desin istiyorum

Tabi hastanede yemeğin geliyor, en ufak bir sorunun olsa hemen ilgilenecek birileri var, psikoloji her şeyden önemli.

Henüz serklajdan bahsetmedi,her zamanki gibi kanamadan ileri gelebilir dedi,aşırı kanama zarı delip suyun gelmesine sebep olabilirmiş

Bunu hiç duymamıştım, en kötü senaryodur ve doktor her ihtimalden bahsetmiştir. Allah hepimizin bebeğini korusun, biz onları ne iğnelerle ne kontrollerle kavuştuk, yine de takdir Allah ın tabi.

Çok teşekkürler, baş ağrısını geçtiğimiz hafta tam 4 gün boyunca çekmek zorunda kaldım o da çok kötüydü.. metroda da klima vardı üstelik oturuyordum ama tansiyon işte, nerede düşeceği belli olmuyor demek ki

Tabi hastanede yemeğin geliyor, en ufak bir sorunun olsa hemen ilgilenecek birileri var, psikoloji her şeyden önemli.

Kendimiz için yapmayız belki ama konu kuzuların sağlığı olunca hastanede olmak insana güven veriyor. 9 ayı ultrasona bakarak gecirebilirim gibi geliyor.
İnşallah tez zamanda sağlığına kavusursun.

Benim hiç olmamıştı şimdi eve gelince ağrımaya başladı. Sıcak çok etkiliyor ya.

Kendimiz için yapmayız belki ama konu kuzuların sağlığı olunca hastanede olmak insana güven veriyor. 9 ayı ultrasona bakarak gecirebilirim gibi geliyor.
İnşallah tez zamanda sağlığına kavusursun.

Aynen öyle canım, bebeklerimiz söz konusu olunca akan sular duruyor.

Tabiatı çok naif. Erkekler ona yaramaz geliyor. Ondan diyorum ya on kız evlada değişmem diye

Benim oğlum da çok naif
Eşime diyorum doktor erkek dedi napacaz iki erkek
Bana diyor sanki ilki de erkek ama hiç çekmedik ki
ah canıö onu ben de ilk gebeliğimde kullandım
İçine sıkacaksın gerisini kendi halleşiyor
Bak bana doktorum bunu verdi vitamin açıkcası bunu kalandırlar sonra tuvalet sorunu daha bi azaldı

Bunu hiç duymamıştım, en kötü senaryodur ve doktor her ihtimalden bahsetmiştir. Allah hepimizin bebeğini korusun, biz onları ne iğnelerle ne kontrollerle kavuştuk, yine de takdir Allah ın tabi.
Doktorlar her zaman en son ihtimali en başta söylüyor genelde,tabi öyle vakalarla karşılaştıkları için uyarıları biraz daha ciddi oluyor,haklısın canım,biz elimizden geleni yapalım,elbette ki takdir Allah'ın,bir konuda fikrini de almak istiyorum,ben pek çok kez sordum sma yanıtlar çelişkili,ikiz gebelikte tarama testi yapılmıyor malum ama cell free fetal DNA testinden bahsetti doktorumuz,ama o konuda da kesin bilgi veremedi bana,sen yarın kontrolde sorar mısın kendi doktoruna sakıncası yoksa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…