2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kizlar benim midem aksama dogru surekli şişiyor uyuyana kadar cok rahatsiz ediyor mide bulantisi hafiflemisken simdi şiskinlik çikti ögleden sonra birsey yiyemiyorum şiskinlik iştahimida kesti birsey yiyemiyorum .Doktor normal olur dedi ama duramiyorum sizin önerileriniz varmi nasil gecer bu şişkilik

Bu aralar sık gitmemizde fayda var canım benim doktorum da haftada bir çağırıyor en iyisini yapiyorsun.Tabiki ozel olunca isler değişiyor.Eve gelince yat dinlen hicbir sey yapma esin idare etsin biraz.insallah hicbir sey olmayacak.Buraya dogum yaptigimizi da yazcaz insallah

Ah şu kayınvalidem tutturmuş normal doğum oluyor mu diye daha önce sezaryen oldum 2 yıl oldu hiç bir doktor hastane kabul etmiyor zaten çatı kemiğim dar diyorum eskiden öyle bişey mi vardı diyor kolayına geliyor doktorun para için diyor .. Oğlumda hem çatıya takıldı hem kordonu dolandı nabzı düştü acil sezaryene girdim ona da para için kestikler diyor eee ne yapalım biz ölelim mi ya öff

Oğlum emmedi tutmadı beni hiç ona da siz becerememişsiniz demişti Allah ım öff doğuma da gelirse bilmiyorum artık

Bemim kızım 7 yaşında olmasına ragmen 5 doktorla konuştum hiçbiri normal doğumu kabul etmedi seni imkansız kabul etmezler cnm

Bemim kızım 7 yaşında olmasına ragmen 5 doktorla konuştum hiçbiri normal doğumu kabul etmedi seni imkansız kabul etmezler cnm

Anlasalar bir de canım herşeye kulp buluyorlar işte sanki ben istemezmiydim normal olsun , istemez miydim çocuğum emsin işte ne denir buna bilmiyorum

Bugün ki garipliğimi açıklıyorum; vajinanın girişi zonkluyor... var mı arkadaşlar böyle bir gariplik yaşayan?

İyi de normal Doğum daha pahalı artık hastanelerde, her şeye maydonoz kayınvalidelere gerçekten kaynar kazana atmalı yaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…