2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Canm telaslanma bndede arada bi boyle oluyo kac gundur mide bulantim yoktu mesela bugun cok şiddetli mide bulantisi var

Kızlar birde hamile olduğumu öğrendiğimden beri dişlerimle sorun yaşıyorum diş etlerim çok ağrıyor
Bugünde dişimden bir parça düştü çürümüş hiç dişlerim ağrımazdı şuan toplam 3 dişimde sıkıntı var

Kalsiyum eksikliği olabilir.. dişlere vuruyormuş hamilelik doktora danış bence

En son 13+0 dá gitmistim ikili kontrolü için canım o doktorda kendi doktorumda erken deyip geçiştirdi sanırım burda iyice kesinleşmeden bişey demiyorlar 16. Haftadan sonra dedi doktor bakalım 23unde randevum var

Özel mi canım devlet mi devlet söylemiyor diyorlar bnm özel ama doktor 12+1 de erken demişti :/

Doktorun kendi muaneyesi var canım ona gidiyorum.. acaba kız mı bizimkiler erkek bebekler daha erken belli oluyor diyorlar.. senin oğlusun ne zaman belli olmustu canım

12-13 hafta diye hatırlıyorum canım o zaman belli olmuştu oğlum , ama kız demek için de erken sanki bilemedim ki erkek de olabilir ya bence

12-13 hafta diye hatırlıyorum canım o zaman belli olmuştu oğlum , ama kız demek için de erken sanki bilemedim ki erkek de olabilir ya bence
Ben bunu o kadar çok araştırdim ki anlatamam ilk gebelikte tabi.

11 12 haftalarda erkek kız organı çok çok benzermiş. 13ten sonra kesin tahmin oluyormuş. Yani öncesinde erkek denilse bile yanılırsinız kız deyip erkek cıkanda olur denilmişti. Yani doğru zaman şuan gitmek için. İnsaalalh gösterir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…