- 22 Eylül 2013
- 658
- 319
- 103
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #10.761
Aslında ben de araştırırdım nasıl oldu da atlamışımKızlar ben de yarın ikili test için gidicem,Ense kalınlığı kaç olmalı maksimum,tedirginim biraz yaş ileri oluncaşu hafta olayımız da yarın çözümlenecek bakalım,rabbim korusun yavrularımızı,sağlıkla büyüsün hepsi
Ayyy çok heyecanlı gerçektenEvet canım inşallah gösterirse ve doktor da söylerse öğrenicem
allah hayirli evlat nasup etsin guzl duygular ins sevincten aglarsin allah gonlune gore versin uyu ki zaman gecsin iyi gecelerDuygu karmaşası yaşıyorum heyecan yerini ağlamaya bırakıcak bir an önce uyusam iyi olur :/ Sanki şimdi de öğrenmeye hazır değilim gibi :/
Aslında ben de araştırırdım nasıl oldu da atlamışım
Acayip pimpirikim zaten yaşım da 33,75
Aa evet ben birde coraspin kullanıyorum aslında diş ağrım 2 gün yok 2 gün var bugünde 1 parça düştü dişimden yaptırmasak zararı olurmu bilmiyorumKızlar diş olayından ben de muzdaribim,yarın onu da sorucam doktora,diş doktorum ilk üç ay önermiyoruz yine de doktorunuza sorun demişti ideal hafta aralığını,bir de benim gibi kan sulandırıcı kullanan varsa onu da söylesin diş hekimine
Ayyy çok heyecanlı gerçekten
Ben even hafta gittiğimde ve çıkıntıyı gördügüğümüzde doktor nereyi gösterirse göstersin ne anlatırsa anlatsın benim gözler ocçıkıntıda sabitlendi tüm ultrason boyunca
allah hayirli evlat nasup etsin guzl duygular ins sevincten aglarsin allah gonlune gore versin uyu ki zaman gecsin iyi geceler
Cinsiyet konusunda benim hiiiç heyecanım yok niye bilmiyorum,sıradan bi şekilde doktor erkek diyecek ben de gelicem gibi senaryo kafamda,kız derse heyecanlanırım o da düşük ihtimal
Kırık diş zamanla Ağrı yapabilir,geçici dolgu yapturabilirsin uyuşturmadan o da çok uzun süreli olmuyorAa evet ben birde coraspin kullanıyorum aslında diş ağrım 2 gün yok 2 gün var bugünde 1 parça düştü dişimden yaptırmasak zararı olurmu bilmiyorum
Netten araştırdım bazıları düşük yaptım falan yazmış korktum doktotuma sorup karar verecrğim artıkKırık diş zamanla Ağrı yapabilir,geçici dolgu yapturabilirsin uyuşturmadan o da çok uzun süreli olmuyor
Hayırlısı olsun Canım,onu da ilerde anlıcaz,şimdi sevinsek de üzülsek de boşBana da erkek dicek gibi bakalım hayırlısı
Canım benim de disim kırıldı dr sordum dolgu yapabilirler dedi ama dis doktorum 5. Yada 6. Ayda yapalım dedi bende tamam dedimCnm enfeksiyon yok sanırım dişlrim güçsüzleşiyor ve korıldı bugün oda ağrı yapıyor şimdi gitsem dolgu falan yapıyorlarmı hamilelere
zaten başkasına gelince yağdırırlar ama bize gelince el kızı oluruz senin moralini bozacaksa ve bu da illaki bebeğe etki edecek görüşme ben artık ayda bir görüşüyorumYa bunlar kendilerini kim saniyorlar ya dovucem demk ne demk bogaza sarilmak ne demk ya Allaha hevale ediyorum boyle insanlari hu kaynanalar niye bu kadar kotu ya bnde bundan sonra konusmayi düşünmüyorum bnden uzak Allaha yakin olsun yani hayatimda affedemicegim seyi yapti hamile kalmadan once yapsaydi unuturdum hamile kalmadan oncede cok cektrdi unuttumda ama bn 4 sene kan aglamisken cocuk icin hamile kalmisken boyle yaptigi hic unutmicam kendi kizi hamile kizina etler yediriyo ozel hastaneye goturuyo hatta 200tl muayenesi bnm ozel hastaneye gittigimi sebebi o drm da tedavi gordum o tup bebek yapti oyuzden drmi degistrmek istemiyorum degstrmicemde o bn ozele gittigim icin kizinide ozele goturuyo bnm kizim cocugu erkek diye hava atiyo bnde dedim ki bn kiz olsada erkek olsada saglikli hayirli olsun yeter diyorum agzini yamultuyo ya ne diyim boyle ibsanlara gelin gelmisz Allah yardmcimiz olsun
ben sürekli midem bulanıyor yatıcam vs diye bahane uyduruyorum gitmemek için sende bir şeyler bul gitmemeye calıs ne kadar az görürsek o kadar iyi bizim içinHerkesin bi sıkıntısı var Rabbim hepimize yardimci olsun benimde ilk 3 ü düşünce buna sevinmediler açık açık erken sevinmeyelim dediler bende onlara o kadar uydum ki 3 ay ruh gibi gezdim yeni yeni anladım hamile olduğumu esim dahil konusu açıldığında daha dur bakalım diyorlardi şimdi de ben ilgilerini istemiyorum esim de çok bunaltiyor oraya gitme onu yapma benimle başbaşa kalmak bile istemiyor sürekli bizim ev sıcak annemgilde kalalim bu ev çok gürültülü ben burada uyuyamiyorum sürekli bi şikayet oraya gitmek için bahane bende iki canım la evimde oturmak istiyorum orada sürekli ayaktayim kalabalık ama beni düşünen yok ki
hayırlısı olsun inş sağlıklı olsun başka bir şey istemem :)bana kız gibi geldi, ama emin de olamadım tabi.
kuzum bende ilk zamanlar çok limonlu içtim doktor glikoz ve fruktoz oldugundan önermedi sade soda 2 tane içebilirsin dedi tansıyonum düşük olduğu için bence sade soda al yeşil de elma al az suyunu sık içine yada içine doğra doğal olur en azındanKizlarrrr elmali soda maden suyumu desem sirmalar varya hani onun elmalisindan dunden beri cok iciyorum acaba zararlimidr ya hic dusunmeden ictim simdi aklima geldi ya zararliysa
Allah sabır versin
valla annem diyor insan evladına düşmedin kızım ama yuvanda iyi ol yeter diyo eşim iyi olmasa çekilcek çile değiller çünküYapacak bişey yok bırak ayiplariyla Kalsınlar düşüncesiz insanlar ay bunları okuyunca şükrediyorum
yeşil elma ve sarı leblebi benim mide bulantılarıma on numara geldi tatlı ekşi elma hemen düzelti beyaz leblebi midemi yaktığı için sarı aldım oda iyi geldi ekşimelerde aklında olsunKizlar cok kotu mide bulantim var cok kotu yaaaaa iştehem kacti hic bsy yiyemiyorum ya mide bulantilarim hafiflemisti yine basladi
benim göğüsler yırtılacak gibiydi şimdi indi ama hare kısmındaki deriler pullanmış soyuluyor kaşıntı hala var hatta şişken bi ara öyle bi kaşımışım ki terliyken iz olmuştu 2 gün geçmemişti yırtmışım koca tırnakla resmenKızlar bende hiç göğüs şişliği ve ağrısı kalmadı sizde durumlar nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?