2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Galiba antibiyotik canım ama sadece bir kere suda çözdürüp içiyorsun. Hamilelikte çok kullanan olmuş zaten, ilerlemeden fark ettim ya ona şükrediyorum.

Aslında kültürü yaptıracaktım ama gerek yok dedi kendi doktorum. Sanırım bakteri varsa kesin yaptırmak gerekiyor. Bende çıkan aslında idrarda kan olması demezmiş. Ben galiba temiz tutulan derken dış kısmı tahriş ettim, oradan dolayı sıkıntı oldu.

Takvimimde kilo alacaksınız diyor bi yandan karnım iyice belli olsun artık diye hevesleniyorum Biyandan da psikolojim bozuluyor inşallah çok şişmem.. sizde durumlar nasıl kızlar kaç kilo aldınız su ana kadar

Ben hala gram bazında kilo aldım, ama karnım artık belli.

Tatlım diş sıkıntıları bu dönemde çok görünürmüş ama aksatmamak lazım. Hazır üç ayı da atlatmışken hemen diş doktorunu ziyaret etmeni öneririm. İdrar yolları enfeksiyonu kadar önemli.

Ay kızlar sizi çok merak ediyorum ama burdan yazmak , takip etmek tek bana mı zor geliyor

Ben de herkesi konuşmalarına göre tasvir etmeye çalışıyorum ama buradan takip etmeyi seviyorum.

Bir de sosyal medyadan grup filan kurup, buradaki arkadaşları davet etmek site kurallarına göre yasak canım. O yüzden dikkat boşuna ban yeme

Cnm enfeksiyon yok sanırım dişlrim güçsüzleşiyor ve korıldı bugün oda ağrı yapıyor şimdi gitsem dolgu falan yapıyorlarmı hamilelere

Cnm enfeksiyon yok sanırım dişlrim güçsüzleşiyor ve korıldı bugün oda ağrı yapıyor şimdi gitsem dolgu falan yapıyorlarmı hamilelere
İşte enfeksiyona dönmeden çözümünü bulsunlar ki hem risk oluşmasın hem de daha büyüyüp seni zor duruma sokmasın. İlk 3 aydan sonra yapabilirler, sorun yok. Hatta küçük birşeyse uyuşturmaya bile gerek kalmaz.

Kızlar ben de yarın ikili test için gidicem,Ense kalınlığı kaç olmalı maksimum,tedirginim biraz yaş ileri olunca şu hafta olayımız da yarın çözümlenecek bakalım,rabbim korusun yavrularımızı,sağlıkla büyüsün hepsi

Kızlar diş olayından ben de muzdaribim,yarın onu da sorucam doktora,diş doktorum ilk üç ay önermiyoruz yine de doktorunuza sorun demişti ideal hafta aralığını,bir de benim gibi kan sulandırıcı kullanan varsa onu da söylesin diş hekimine

Ben kiminle konuştuğumu unutuyorum
Günlük hayatımda da çok unutkanımdır zaten
Sayfalardan geri gitmek falan amanın
Daha samimileşmek istiyorum ama benim burdan birşeyleri takip etmem çok çok zamanımı alıyor
Mesela oğlum 2014 ocak doğumlu onun akranlarıyla da burda görüştük arkadaş olduk Doğumdan bir süre sonrasına kadar
Çok güzel birşey gerçekten
Ama ben kimin kim olduğu ancak başka bir ortama taşındığımızda çözebildim
Burası sayesinde hala çocuklarımız hakkında görüşüyoruz arada tanışanlar görüşenler bile oldu umarım biz de öyle oluruz ama ben ordakicgibi hep geriden gelmeye mahkumum
Kardeşim de Doğum yaptı bugün zaten bir süre geri gidip bakamayacağım bile sadece o sayfada ne yazıyorsa artık
Yoksa sizleri çok seviyorum

Duygu karmaşası yaşıyorum heyecan yerini ağlamaya bırakıcak bir an önce uyusam iyi olur :/ Sanki şimdi de öğrenmeye hazır değilim gibi :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…