2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Hanımlar mrb.. maşallah ne güzzel sohbetler ediyorsunuz.. gün içerisinde giriyorum tam cevap yazacağım bi bakıyorum sayfalar sayfaları geçmiş yine.. allah tatlı muhabbetlerinizi arttırsın inşallah ben çalışıyorum işyerinde fırsat buldukça giriyorum sayfaya hepsini okumaya çalışıyorum ama bazı konuların üzreinden çok geçince cevapta yazamıyorum kusura bakmayın. arada yazdı kaçtı gibi oluyorum bende

2de ranrevum var karnıma ağrılar girdi

benimde yarın kontrolüm var. yarın için tahmin yapacağını söylemişti, bakalım.. bende çok heyecanlıyım

Mrb olsun canm calisiyorsun sonuçta inşallah sende guzel haber verirsin bize

Ben evdeyim ama aynı durumu bende yaşıyorum yetisemiyorum

Kızlar benim hep kasılmam agrım vs vs herşey sağ tarafımda olurdu.. 2 gündür sol tarafım da oluyor olacağı zaman ve artık sertliği hissediyorum elimle bakınca sertlikte sol tarafa geçti

Kızlar kendini grubun en dalgın annesi ilan ediyorum
Evde tuvaletlerden baska bir yerde camasir suyu kullanmiyorum tuvaletler de onsuz temiz olmuyormus gibi hissediyorum temizlikte ve mutfakta (isim vermeyim) biraz pahalı olan organik deterjanlari kullaniyorum.
Sabah klozete çok bol çamaşır suyu dokup öylece biraktim iyice temizlensin diye sonra da komsuya gittim. Eve gelir gelmez klozete oturdum suyunu açıp yikanimca kendime yanma hissettim aklima geldi hemen kalktim. Yanmaya basladim hemen alaturka tuvalete gidip dakikalarca yikadim kendimi yangın geçti. Umarim bişey olmaz ya nasil böyle dalginlik yaptim.. Aman aklinizda bulunsun bu hatayi herkes yapabilir..

Bnde aynisini hamile kalmadan once ypiyordum canm suan yapmiyorum dikkat kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…