2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Benimde abdest alırken çok fena midem bulanıyor du bir din kültürü öğretmenin e sordum sorun olmaz iyice calkalamasanda dedi sonuçta önemli olan niyet ve elinde olan bir şey degil

3 ün üstü riskli canım ama o bile net bişi göstermiyor. kuzenimin oğluna 4 çıkınca down sendromu demişlerdi, hiç bir şeyi yok çok şükür.

Netten araştırdım bazıları düşük yaptım falan yazmış korktum doktotuma sorup karar verecrğim artık

canım son gittiğim perinatolog diş konusunu aksatmamayı söylemişti. yazmıştım buraya da. normal bir dolgu ise uyuşturmadan da yavaş yavaş yapar. ben normal zamanda da vücuduma uyuşturucu girmesin diye öyle basit işlemleri uyuşturmadan yaptırıyorum.

Bende gidicem ama akşam ilaçlar için tansiyon düşmesi için ve en önemlisi kasıgıma vajinama igne batar gibi bir his oluyor ve anı kasılma gibi bişi oluyor otururken yatarken filan
Regl olacakmısım gibi oluyor birde

Ya kızlar doktora gideli 1 haftayı geçti ben yine paranoyaklaştım hiçbir beliritim yoooook önceden sağa sola dönerken kasıklarım ağrıyordu hapşururken falan oda yok pufffff

canım accık daha sabret, içerde oynaşmaya başlasın rahatlıyacaksın. şu an da normal hamilelik yaşayanların en rahat haftaları, her yerde yazıyor bu. sakin oooool. bak çocuk çıkınca saçları diken diken olcak yoksa :)

Ay keske bizimkilerde yapabilselerdi ya yapabilicek kimse bulamiyorum ya canm yengen nerde oturuyo :)))

benim bir tanıdığım örüyor ev bütçesine katkı için, çok da güzel ben bir tane ördürmüştüm bir ipi çok beğenince. şimdi çok sevdiğim bir model var, ondan istiyeceğim kısmetse.

aaaa gerçektenmi bak içim rahatladı biraz bebeğimiz alsında oksijen biz dayanırız dimi:)9
senindemi derin nefes alamaman oluyor arada
takmamak lazım heralde kontrol ettikçe dahada bunalıyorsun.

canım vucüdumuzdaki kan oranı arttığı için nefes darlığı çekmemiz normalmiş. kalp daha fazla kan pompalamakla uğraşırken, temiz kan için de daha fazla oksijene ihtiyaç duyuyor, o sırada da fazla nefes al sinyali gönderiyor

tatlım geçen gün aynısını yazmıştım, zonklama gibi diye. çok büyük ihtimal idrar yolu enfeksiyonu. idrar testi ver istersen, bir de en az 4 litre su

ya demin dedimki beni şimdi homely_angel yazar rahatlatır o biliyordur:)
dün bir panik oldum bebeğe gidiyormudur acaba diye oksijen ben çok sıkısınca.
demek normal bunuda düşünmeden geçiyorum daha rahat olursam geçer.

Bn bi kez baharatli bsy yedm sabaha kadar çıkarttım acilde 4 tane serum taktilar dikkat et canm bu arada bnde ayni durumdayim bnde agiz çalkalarken oguruyorum ama gene de yapmaya çalışıyorum
Bende yapmaya calışıyor um canım elimden geldiği kadar ama sadece hamile iken oluyor bu durum diğer zamanlar gayet normal çalkalıyorum

tatlım geçen gün aynısını yazmıştım, zonklama gibi diye. çok büyük ihtimal idrar yolu enfeksiyonu. idrar testi ver istersen, bir de en az 4 litre su
İdrar testide istiycem zaten sanki hafif yanmada var :/ suyu az içiyorum ondan sanırım baktırıcam 3 hafta oldu son muayneden sonra gideyim göreyim bebegimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…