2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Him anladim canm gecmis olsun valla bnde bu iki gundur ne yesem midem bulaniyo zaten yiyemiyorum ama zorlayinca oguruyorum Allah yardmcimiz olsun
Amin canım bir de yiyemiyorum diye De ùzülüyor insan artık bebeğin ihtiyacı var ne yapalım artık allaha emanetler inşallah geçer senin kde en kisa zamanda hayirlisiyla

Amin canım bir de yiyemiyorum diye De ùzülüyor insan artık bebeğin ihtiyacı var ne yapalım artık allaha emanetler inşallah geçer senin kde en kisa zamanda hayirlisiyla
Amin inşallah canm ya bugun doktorum da cok su ic dedi su dahi içemiyorum icmeye zorluyorum kendimi ama genede suclu hissediyorum ya

Vişneli arkadasta merak edecek bisey yoktur bence arkadaşlar büyük ihtimal doktor sonrası eşiyle disarida yemeğe falan gitmişlerdir geçen kendim de yaptim ordan tahmin ediyorum :))))) iyidir inşallah

Cok uzuldum canim. Ne desem bilemedim. Sabir dilerim. Umarim kisa zamanda bebeni alirsin kollarina.

Yaa sabah heyecandan erken kalktım ya o kadar çok uyku bastı ki bir de pazar sabah çıkıcaz yola çamaşır mamaşır derken pert oldum :/

Doktor progestana devam ağır valiz filan taşıma ağır iş yapma ilişki yasak gittiğin yerde dinlen ayağında ki topukluyu da çıkart dedi :)) Siz de dikkat edin canlar :))

Kızlar bu arada ben dün gece şu enfeksiyon için ilacı içecektim de 8 saat çiş yasağı vardı ya. İlacı içtim ama sadece 4 saat dayanabildim, çok uğraşsam da dayanamadım. Umarım bir sorun olmaz.

Kızlar bu arada ben dün gece şu enfeksiyon için ilacı içecektim de 8 saat çiş yasağı vardı ya. İlacı içtim ama sadece 4 saat dayanabildim, çok uğraşsam da dayanamadım. Umarım bir sorun olmaz.
Gebe kalmadan once kullanmistim canm yatarken ic dedi bnde 23:00de ictim saat 5 te wcye gittim drya sordum bsy olmaz dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…