2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar bu arada ben dün gece şu enfeksiyon için ilacı içecektim de 8 saat çiş yasağı vardı ya. İlacı içtim ama sadece 4 saat dayanabildim, çok uğraşsam da dayanamadım. Umarım bir sorun olmaz.
O ilac kisa surede pek fayda etmiyor.ama sende fazla ciddi bi durum yoktu. Lokosit vs cikmamisti. Yeterli gelmistir belki.

Ederim canım zaten kayınvalide bir iş beklemez benden bir de riskli ya hiç birşey isteyemez :))
Vaybe boyle kaynanalarda varmis canm ya bizimkisi riste olsakta umrunda degil maşallah Allah bozmasin insaf versin kvlara sen guzel guzel dinlen tadini cikart berde kvnin evi

Canım çok üzüldüm allah sana sabır versin çok zor bişey yaşadın rabbim kısa zamanda sağlıklı hayırlı bir evlat versin dua edicem sana inşallah yeniden nasip edecek allahım sağlıklı bir evlat

Tüylerim diken dikne oldu gözlerim yaşardı cnm amin allahım birdaha yaşatmasın inş saglıklı bir gebeligin olur tekrardan allahım yanında olsun yardımcın olsun

POWERHACK i merak ettim bakiyim diye girmistim ama yazmamis guzel haberlerle gelir inşallah
Kızım iyi baya baya yüzü artık insan yüzü gibi sevimli şey :)
Suyumuz herşeyimiz iyi idrar verdim bakılıcak biz avm ye gittik ilk alışveriş yaptık sonra doktora geçtik sekerim beklettim sizi kusura bakmayın ay cok hosuma gitti beni merak etmeniz :)

Vişneli arkadasta merak edecek bisey yoktur bence arkadaşlar büyük ihtimal doktor sonrası eşiyle disarida yemeğe falan gitmişlerdir geçen kendim de yaptim ordan tahmin ediyorum :))))) iyidir inşallah
Cnm benim iyiyiz aynen ilk avm sonra doktor yaptık kızımız geliyor 2.ci :) herşey cok güzel idrar tahlilini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…