2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bu ilaçlardan bıktım kızlar çok istahsizim midem ağrıyor sürekli yarın doktoru arayacağım hiç birini kullanmak istemiyorum

Bu ilaçlardan bıktım kızlar çok istahsizim midem ağrıyor sürekli yarın doktoru arayacağım hiç birini kullanmak istemiyorum
Vitamin ilaci mi midenize dokunuyor? Ben kullanmiyorum da midem cok kotuydu surup fayda etmiyordu artik gece uyuyamaya basladim doktor midem icin ilac verdi sanki dunyaya yeniden geldim elhamdulillah

Belki ilactan degildr canm ya bnm de iştehem yok midem bulaniyo hp boş öğüruyorum suanda cok kotuyum 16 haftasinda gecicek dediler gecermi gecmezmi beklemedeyim

Cani cips isteyen kizlar evde kendiniz yapin en azindan ne oldugu belli benimde canim cok istiyor baktim tariflere cok kolaymis fırında misir cipsi diye aratinca falan cikiyor :))

Valla bana verdigi ilaclar devi-3 gynoferon ve calcimax.. Gerci gynogeron üzerine folik asit ve demir takviyesi yaziyor.. Calcimax da kalsiyum vitamini. Hani şu suda eriyen gazoz gibi vitamin

Ha tamam canim, devit 3 diyince bende allah allah dedim. cunku bende d vit eksikligi var ben belirli araliklarla kullaniyorum dvit3. ama tek devit olan

Vitamin ilaci mi midenize dokunuyor? Ben kullanmiyorum da midem cok kotuydu surup fayda etmiyordu artik gece uyuyamaya basladim doktor midem icin ilac verdi sanki dunyaya yeniden geldim elhamdulillah
Hem vitamin hem demir hepsi midemi mahvediyor coraspin bile dokunuyor sanki artık midem feci durumda. Peki vitamin e filan devam ediyor musunuz

Belki ilactan degildr canm ya bnm de iştehem yok midem bulaniyo hp boş öğüruyorum suanda cok kotuyum 16 haftasinda gecicek dediler gecermi gecmezmi beklemedeyim
Onceden sadece bulantı vardı şimdi ağrıyor canım sancı oluyor şiskinlik zaten var yani ilaçlar çok rahatsız ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…