2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar kafamız dağılsın birazcık iyice evhamli olduk valla kapı süsü beğendim evde kendim mi yapsam diyorum bi bakın bakalım modeli güzel mi
Bu tarz yapmayı düsünüyorum cnm

Eklentiler

• Screenshot_20170816-172741.webp
    Screenshot_20170816-172741.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 74
Kızlar bende gebeliğimin başından beri aşırı iştah artışı vardı 3 gündür cnm birşey yemek istemiyor özellikle kendi yaptığım yemekleri hiç yiyemiyorum

Ayrıca paranoyamı biraz azaltmaya çalışıyorum burdaki okuduğumuz olumsuz yazılar bunların sebebi bence buluttan nem kapar olduk
Sonuçta ben bir gebelik geçirdim sorunsuzdu
Düşse 3 aya düşerdi kalbi durması içinde ya kromozal yada pıhtılaşma sorunu neden olur diyolar çok şükür pıhtılaşmam yok 2 li testimde temiz çıktı biraz kafamı boşaltmak istiyorum
Burdaki destek veren arkadaşlar hepiniz çook seviyorum:KK200:

Kızlar bende gebeliğimin başından beri aşırı iştah artışı vardı 3 gündür cnm birşey yemek istemiyor özellikle kendi yaptığım yemekleri hiç yiyemiyorum
ben gebeligin başından beri kendi yaptığım yemeği yiyemiyorum canım bulantilarimda çok olduğu için 12 hafta doğru dürüst yiyemedim daha yeni yeni yaptığım yemekleri yiyorum geçer heralde seninde

ben gebeligin başından beri kendi yaptığım yemeği yiyemiyorum canım bulantilarimda çok olduğu için 12 hafta doğru dürüst yiyemedim daha yeni yeni yaptığım yemekleri yiyorum geçer heralde seninde
Günde 6 öğün yiyordum cnm aşırı iştahım vardı birden giitti cnm hiçbirşey istemiyor yemek yaparken tiksinti geliyor belki onun etkisidir

Ay merhaba takip edip yazmayanlardandım baktım sizin evhamlar büyüdükçe büyüyor bir de ben gireyim mevzuya dedim
Ağrılar çok normal içinizde tepinen vuran çekiştiren bişey ona yer açan balon gibi şişen rahminiz var
Meme uçlarınızı rahat bırakın doğuma yaklaşıncaya kadar kremle de olsa uyrıcı dokunmalardan kaçının zira rahim kasılmalarını tetikleyen bir bölge kendileri. Doğuma yakın doktorunuz eşinize bu görevi verebilir bileHareketleri hissedelim paranoyamız bitecek diyorsunuz hiç sanmam :))Bir kere silverdinden bir kaç kez doritostan bişey olmaz Homely_angel Homely_angel başından kötü bir tecrübe geçmiş insanların aynı şeyi yaşama istatistikleri çok düşük sen sayısalcısın rahat ol bebişin sağlıkla gelecek sözelciyim başından kötü tecrübe geçtikten sonra bebişini kucağına almış bir anneyim ben de

Sağolun arkadaşlar evet kabızlık sorunum var neyse başka bişeyden olmasın da. Yarın kontrolüm var inşallah güzel şeyler duyarim tekrar cevapladiginiz için çok teşekkür ederim :)

Back
X