2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
İlk hediyemiz netten vitamin ısmarlamıştım onunla birlikte geldi çok sevdim :anne:

Eklentiler

• IMG_1126.webp
    IMG_1126.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 76
Tatlım geçen gün kardeşim zehirlendi. Doktora gittik sakın kahve yutturmayın dedi :) ben de bu zamana kadar öyle bilirdim ama bazı İshallerde çok ters etki edebiliyormuş.

Hadiiii bu da elimizde patlasi desene :D

Jokerde arkadaşım da çok sorun yaşadı, kırık araba gönderdiler. Sonra da aynısını 5 ay sonra getirebiliriz dediler. Aldığı araba trilogy, tüm mağazalarında var. Mecburen marka değiştirdiler. Ben de kapısından girmem.

Jokere tovbeliler grubu olduk :D biz birde arkadasa hediye almoatik ordan motorola goruntulu telsiz bebek monitoru. Bozuk yolladilar.sizin bozmadiginizi nerden bilelim dediler degistirmediler.arizaylada ilgilenmediler.

Sorma ya günde iki rulo tuvalet kağıdı :)

Cis kardesligi :D antijoker grubu :D 23 agustos kaderdasligi :D totem yapip aynni gun doguralim ay basindan sonundan hepimiz 14 subatta doguralim. Ayin ortasi olsun :D hem ask cocugu olurlar :D

e bebekte puset hediye idi ama adaptörü ayrı aldık 60 lira. urbo 2 tek elle kapanıyor ayrıca. hatta kapatınca 2 teker üzerine çekebiliyorsunda kordonundan tutup.

Aaa kapanmıyor dediler. Hatta orada kapatırken de iki tarafından bastırarak kapattı. Yanlış biliyorlar demek ki ;) çok güzel araba. Eşim de beğenirse tamamdır.
Bu arada mamas&papas ın bir modeli daha var ya, o da fena değil.

Hadiiii bu da elimizde patlasi desene :KK70:

Jokere tovbeliler grubu olduk :KK70: biz birde arkadasa hediye almoatik ordan motorola goruntulu telsiz bebek monitoru. Bozuk yolladilar.sizin bozmadiginizi nerden bilelim dediler degistirmediler.arizaylada ilgilenmediler.

Cis kardesligi :KK70: antijoker grubu :KK70: 23 agustos kaderdasligi :KK70: totem yapip aynni gun doguralim ay basindan sonundan hepimiz 14 subatta doguralim. Ayin ortasi olsun :KK70: hem ask cocugu olurlar :KK70:

Valla biz eşime bol bol yapardık kahve olayını, doktor öyle deyince ben şok :KK57:

Mothercare e ben bugün gidip 2 saat kaldım, her şeyi kurcaladım, sordum. Çok ilgilendiler valla. Sonra joker in önünden geçtim,uğramadım bile,

Bir de uzun boy kardeşliğimiz var :) arabaya bakarken kız diyor ki, bu arabanın yatış mesafesi baya uzundur, hıh dedim bu da önemli olabilir :)
Benim Doğum günüm de 13 Şubat :)

Aaa kapanmıyor dediler. Hatta orada kapatırken de iki tarafından bastırarak kapattı. Yanlış biliyorlar demek ki :KK66: çok güzel araba. Eşim de beğenirse tamamdır.
Bu arada mamas&papas ın bir modeli daha var ya, o da fena değil.
Benim urboyu secme nedenim aluminyum olmasi 9 kilo geliyor digeri 11.800

Valla biz eşime bol bol yapardık kahve olayını, doktor öyle deyince ben şok :KK57:

Mothercare e ben bugün gidip 2 saat kaldım, her şeyi kurcaladım, sordum. Çok ilgilendiler valla. Sonra joker in önünden geçtim,uğramadım bile,

Bir de uzun boy kardeşliğimiz var :) arabaya bakarken kız diyor ki, bu arabanın yatış mesafesi baya uzundur, hıh dedim bu da önemli olabilir :)
Benim Doğum günüm de 13 Şubat :)
Evet boyu atlamisim ben :D

Herkese merhaba :) uzun zamandır 2018 mart annelerindeyim aslında ama burayıda takip etmekten kendimi alamıyordum :) doktorum şubat görünüyor doğum dedi bugün cinsiyetini öğrendik, erkek geliyor, sanırım erkek anneleri yoğunlukta :)) çatlak için en iyisi lieracmış bu arada bilginiz olsun, ikili için bizde yurtdışına giden testi tercih ettik 2 hafta sonra sonucum gelecek :) herkese sağlıklı gebelikler diliyorum :)

Herkese merhaba :) uzun zamandır 2018 mart annelerindeyim aslında ama burayıda takip etmekten kendimi alamıyordum :) doktorum şubat görünüyor doğum dedi bugün cinsiyetini öğrendik, erkek geliyor, sanırım erkek anneleri yoğunlukta :)) çatlak için en iyisi lieracmış bu arada bilginiz olsun, ikili için bizde yurtdışına giden testi tercih ettik 2 hafta sonra sonucum gelecek :) herkese sağlıklı gebelikler diliyorum :)
aramıza hoşgeldin o zaman :) benim doğumda 14 şubat görünüyor ama bana 30 ocakta doğacak gibi geliyor :KK70: doğum günüm :)

desenize 22si burası dram korku gerilim:KK76:
Acil panik butonu olarak bi gelir bakarım
jeliboni jeliboni ben ilkinde de bu hamileliğimde de yptırdım harmony kafan rahat olur maddi imkanın varsa öneririm
Pusetle ilgili ben niye eksik kalayım çoooğğ değerli fikrimi söyleyim bütçenize göre ne alırsanız alın çift yönlü kullanılan model olsun rüzgarı var yağmuru var güneş girecek çocuun gözüne sizi görmek isteyecek.potansiyeliniz var acaba nefrs alıyor mu diye paranoya yapacaksınız bebrği görmek önemli
Ben inglesina almıştım yurtdışından memnunum :KK16:
Detaylı ultrason için de randevularınızı alın şimdiden. Bazı isim yapan drlarda yer bulmak daha da zor ben 3 hafta önce hallettim o yüzden

Kızlar bugün yine kanamam oldu,doktora gittik yine,bebeklerim iyi çok şükür,gelişimleri bir hafta önde hatta,ölçümleri gayet iyi,ense,boyun,alın,kalp atımı ve organlar iyi çok şükür.Gel gör ki bu kanamalar bitmedi gitti,kanama alanının büyüklüğünü de söylemedi bu kez,boşver takılma ona dedi doktorumuz,ama ara ara devam edecekmiş maalesef :( hastaneye yatmak istemediğim için evime döndüm nasılsa evde sürekli bir yardımcım var,Allah korusun bir sorun olursa da hastane ile çok yakın mesafedeyiz diye...
Homely_angel Homely_angel bebeklerin biri kız,diğeri çok uğraştırdı bizi ama çok iyi göremedi maalesef bacaklarını açmadığı için,yine de erkek gibi duruyor deri doktorumuz,sonraki kontrolde bakalım ne göreceğiz :)))

Kızlar bugün yine kanamam oldu,doktora gittik yine,bebeklerim iyi çok şükür,gelişimleri bir hafta önde hatta,ölçümleri gayet iyi,ense,boyun,alın,kalp atımı ve organlar iyi çok şükür.Gel gör ki bu kanamalar bitmedi gitti,kanama alanının büyüklüğünü de söylemedi bu kez,boşver takılma ona dedi doktorumuz,ama ara ara devam edecekmiş maalesef :KK43: hastaneye yatmak istemediğim için evime döndüm nasılsa evde sürekli bir yardımcım var,Allah korusun bir sorun olursa da hastane ile çok yakın mesafedeyiz diye...
Homely_angel Homely_angel bebeklerin biri kız,diğeri çok uğraştırdı bizi ama çok iyi göremedi maalesef bacaklarını açmadığı için,yine de erkek gibi duruyor deri doktorumuz,sonraki kontrolde bakalım ne göreceğiz :)))
Bakıyorum size sık sık ..hem bebekleriniz hem siz mücadelecisiniz. İyi olacak sonu O bebişler doğacak .
Geçen hafta brnim de kanamam oldu hastanrde yattım doktor 20.haftaya kadar olabilir dedi.
Bebekler iyiyse doktor da takılma dediyse güzel olacak inşallah. Dualarım sizinle kanamalar bitsin artık rahat geçsin kalan zamanınız

Merhaba arkadaslar.bicogunuz hatirlarsiniz beni.ozelden soran arkadaslarda oldu sagolsunlar.sizin bu guzel surecte moralinizi bozmamak surekli olumsuzluklardan bahsetmemek icin yazmiyordum.ikiz baslayan gebeligimde surekli kanamalarla birini kaybettik ve digeride tehlikedeyedi.surekli yattim.kan sulandirici kullaniyorum zaten 2 tane kaybim var.yarin 12 hafta kontrolumuz var ve icerdeki diger kese degerleri olumsuz etkilecekmis ikili testlerde.insallah guzel haberlerle cikariz dr.dan ve bende tekrar araniza donerim.dualarinizi bekliyorum

Back
X