- 5 Nisan 2017
- 475
- 373
- 23
- 38
- Konu Sahibi Homely_angel
- #12.241
Haklisin canim kesinlikle.Ben oglumda baya sona birakmistim. Erken alimca zaman gecmicek gibi geliyor.7.ayda falan besigi aldik bi de guzel kurmustuk vakit bi turlu gecmek bilmemisti.oglumda sagolsun gelmek bilmedi 40+2 de doktor artik sureci baslatmisti
Simdi en azindan arastirma yapiyorum besige karar verdim sanirim netten bakarak tabi bi de gezmem lazim![]()
aynen cnm vaktimiz bol daha rahat rahat bakarız , benim son aylarım sıkıntılı oluyor böbrekle alakalı sıkıntım var 27. 28 hafta gibi kateter takılmıstı kızımda yıne olabilir dedi dr o yuzden buyuk seyler harici kıyafet biberon emzik onları gördükçe alıyoruz bebek arabası alıcam birde gardrop buyuk olarak zaten onları bi tek 7. ayda falan almayı düşünüyorum . yeniden bi stent durumu olursa bıraz sıkıntı yasıyorum cünkü yürümekte, bakalım nasip artık rabbim neyi nasıp edere oyle olcak zaten hayırlısımı diliyorumHaklisin canim kesinlikle.Ben oglumda baya sona birakmistim. Erken alimca zaman gecmicek gibi geliyor.7.ayda falan besigi aldik bi de guzel kurmustuk vakit bi turlu gecmek bilmemisti.oglumda sagolsun gelmek bilmedi 40+2 de doktor artik sureci baslatmisti
Simdi en azindan arastirma yapiyorum besige karar verdim sanirim netten bakarak tabi bi de gezmem lazim![]()