2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kayınvalidem Defne ismine pek ısınmadı sanırım ama ben kararımı çoktaaan verdim ağaç diyor bir anlamı yok diyor Defne hoş kokulu şifalı uzun ömürlü bir ağaç gayet güzel manası bence kuranda geçmek zorunda değil anlamı kötü olmadıktan sonra gayet caiz :cool:
Defne çok güzel bi isim eğer akrabada olmasaydı bende derin defne istiyordum ikizlere şimdi masal kumsal ile ela rüya arasındayim

Biz baya bi aldık sanırım, kizimin oda takımı vardı zaten beşiği yeni oğlana geçirdik kiza kar yola oglanada gardrop siparişi verdik dün aynı zamanda hastahane cikis şeti ve emzirme minderi aldık geçen haftada bu üçlü takım 3 tane yeni dogan tulum 3 lu kısa kollu citcirlizibin 4 lu uzun kollu citcitli zibin ikili patili pijama ve citcitli ust iki tane yazlık tulum yaklaşık 10 cift de çorap falan olmasilazım :KK66:
Nerden aldın? Nasıl yapcam nasıl yetişecem bilmiyorum , ilk bebe olduğu için anlamıyorum Da:( istanbuldayım

Hiç merak etme... yaparsın.. bir liste alırsın eline yavaş yavaş alırsın... bende yalnızdım ilkinde ama oluyor.. hemde zevkle
Kendimi çaresiz hissettiğim durumlarda keyif alamam. Yine kendimi yanlız hissettiğim için , içim buruk. Mağazalar çok pahalı. Küçük dükkanlardan alsam diyorum anlar mıyım cinsini kumaşını. Bebek arabası muhabbeti yapıyorsunuz ben bön bön okuyorum, telaşlanıyorum. Yardım edecek tecrübeli arkadaşım da Yok..

Bende
Kendimi çaresiz hissettiğim durumlarda keyif alamam. Yine kendimi yanlız hissettiğim için , içim buruk. Mağazalar çok pahalı. Küçük dükkanlardan alsam diyorum anlar mıyım cinsini kumaşını. Bebek arabası muhabbeti yapıyorsunuz ben bön bön okuyorum, telaşlanıyorum. Yardım edecek tecrübeli arkadaşım da Yok..
Bende hiç bilmiyorum canım internetten yorumları okuyorum bebek arabası için besik için sende iyice araştır başka yapacak bir şey yok

Canım illa pahalı mağazalardan alcan diye bişey yok ben ilk bebeğimde küçük dukkanlardanda çok aldım internette uygun fiyatlarla çok iyi ürünler oluyo indirimleri takip et hiç telaşlanma biz burda aile gibi olduk sora sora halletcez birbirimize destek olcaz umutsuzluk yok

Canim bebegin saglikli olsun sen saglikli ol kilik kiyafet araba ivir zivir hepsi olur kafana hic takma .

Canım tecrube olsa da herkesin tecrubesi farkli oluyor.bana herkes park yatak cok iyi rahat dedi ama ben memnun kalmadim mesela.baston araba dediler 2 yasindan sonra iyiymis onu gordum. O yuzden ihtiyacin olani gezip bakarak senin icin iyi olacagina inandigini almak mantiklisi

Vasaline in kakao yagli kremi ise evet o yoğun ama çok iyi cnm ben ilk hamileligimde yanlizca onunla lierac kullandim gece yatarken yoğun olduğu için onu sürdüm ertesi güne kadar yumuşaklığı sürüyor sabah ta lierac bi sikinti olmadı kullan tavsiye ederim
Yok canim vasaline in degil botalife kakao yagi yaziyor üzerinde ama cok kati surulecek gibi degil nasil kullanildigini anlayamadim

Kizlar dun baya bi alisveris yaptik sanirim buyuk kizima karyola siparisi verdik oglusa da gardrop , sonra ilke bebe de indirim vardi idil baby nin 200tl lik hastahane cikis setleri 120 tl olmus bakmak isterseniz emzirme minderinide 55tl den 40 tl ye aldım aklinizda olsun , ayrica da baya bi kiyafetimiz oldu artık oncesindede almıştık bu arada oglusun ilk ismine karar verdik AREN dusunuyoruz iki isim tercih ediyorum ben genelde ilki bu kesin durumlar böyle ,insan evladina alisveris yapınca bile umut doluyo mutlu oluyo ciciler için tipik mi açıldı görmedim oraya da eklerim link varmi canlar , öptüm cookk:anneadayı::KK200:
Güle güle saglikla kullansin insallaj aren bebek:)

Nerden aldın? Nasıl yapcam nasıl yetişecem bilmiyorum , ilk bebeolduğu için anlamıyorum Da:KK43: istanbuldayım
Eminönünde bir pasaj var. Hiç lüks mağğazalara gidipte dünyanın parasını vermedim. 4-5 katlı baştan aşağı bebek için anne için ne gerekliyse heeepsi var. Kendimi kaybetmiştim gidince. Ama arabası teelsizi gibi şeyleri beniim tavsiyem ebebekten al.

Cnm biz neyiz burda. Nerde oturuyorsun. İstanbulda mı. Az önce bir pasaj ismi verdim. Ordan bakabilirsin. Çoğu şehirde böyle şeyler satan pasaj yada mesken gibi yerler oluyor. Ha civilim de bana fiyatları uygun geldiydi

Back
X