• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
ben konuda şikayet butonu ile banlanmasının hataylamı olduğunu sordum açıkcası. karşıda kinin saygısızlığının yanında hiç bir suçu yoktu bence kızın.

kendisini burada kaç aydır tanıyoruz sonuçta, sanırım karşılıklı tartışma gibi düşünüldü ve ikisi de banlandı.

kendisini burada kaç aydır tanıyoruz sonuçta, sanırım karşılıklı tartışma gibi düşünüldü ve ikisi de banlandı.
evet bana cevap olarak
Yakın zamandaki raporlarınız çözüme kavuşturuldu: Konu Mesajı '2017 Ankara Özel hastahane fiyatlari' - Polemik var, bu sebeple uyarı aldı

demiş yönetici arkadaşımız. neyse ilk cezası ise yarın döner aramıza.

evet bana cevap olarak
Yakın zamandaki raporlarınız çözüme kavuşturuldu: Konu Mesajı '2017 Ankara Özel hastahane fiyatlari' - Polemik var, bu sebeple uyarı aldı

demiş yönetici arkadaşımız. neyse ilk cezası ise yarın döner aramıza.

zaten üzülmüştü, daha da canı sıkılmıştır. neyse biz biliyoruz sonuçta kimin ne olduğunu.

Kizlar .eraba bugün doktora gittik 16+5 olmuşuz cinsiyet konusunda emin olamadi ama erkek gibi dedi ki ben hep kız hissettim buraya foto atsam nub a gore bakar mısınız

Eklentiler

• 20170821_161232.webp
    20170821_161232.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 73
Back
X