- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
- Konu Sahibi Homely_angel
- #12.781
:)) birdaha tahlil ne kadar sonra yaptırdın.demek arada kummu döküyoruz neoluyorsa
4 gün sonra filandı yaptırdım, bu sefer lökosit de çıktı ama doktor olabilir bazen dedi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:)) birdaha tahlil ne kadar sonra yaptırdın.demek arada kummu döküyoruz neoluyorsa
aynen öyle yap bencede cnm en mantıklısı :)Aynen canım bakalım bir şeyler yapmaya çalışacağız ya ben Hayır koymayacagiz desem bir şey demez tamam der ama ben kırmak istemiyorum güzel bir isim bulursam yanına ekleyecegim
son sorum:) 4 gün sonra eritrosit geçmişmiydi peki tamamen vallahi daha susucam:))4 gün sonra filandı yaptırdım, bu sefer lökosit de çıktı ama doktor olabilir bazen dedi.
son sorum:) 4 gün sonra eritrosit geçmişmiydi peki tamamen vallahi daha susucam:))
Cok saol canm bnm inşallah doguma kadar saglikli ilerleriz Allah korusun yavrularimizi bizede saglik guc versinÇok geçmiş olsun kızlar dikkat edin kendinize ilk ve son olur inşallah önümüzdeki kış gripten korunuruz insallah
Cok saol canm bnm inşallah doguma kadar saglikli ilerleriz Allah korusun yavrularimizi bizede saglik guc versinÇok geçmiş olsun kızlar dikkat edin kendinize ilk ve son olur inşallah önümüzdeki kış gripten korunuruz insallah
bakalım doktor hala cevap vermedi ne diyecek çok sağol canım.yok tatlım sor istediğini, eritrosit azalmıştı. bu hafta bir daha veriyim diye düşünüyorum ama çarşamba doktora gittiğimde orada veririm belki.
aynen cnm cok absurt bi anlamı olmadıkca bende oyle düşünüyorum içine sinmesi önemli kızımın ismını cok severek koyduk bu seferde öyle olucak allah nasip edersebenim baktığım isimlerinde çok anlamı yok ama olsun hoşumuza gittikten sonra bi önemi yok kulağa hoş geliyo
hayırlı haberlerle gel insallah :)Merhaba kızlar yarın kontrol var çok heyecanlı ve endiseliyim insallah bi sorun yoktur bugün geçmek bilmez şimdi :)
bakalım doktor hala cevap vermedi ne diyecek çok sağol canım.
Herkesin değişiyor tabi canım :)benim de hiç çıkmadı değil, hatta hafta sonu bir babyshower vardı, orada herkes anladı. ama hala bazı giysilerle kamufle edebilir durumda :)
ben konuda şikayet butonu ile banlanmasının hataylamı olduğunu sordum açıkcası. karşıda kinin saygısızlığının yanında hiç bir suçu yoktu bence kızın.
yazıcam canım mutlakacevap verince yazar mısın buraya?
gecmiş olsun cnm acıl sıfalarSagol tatlim ins iyi olucam kizim icin vebebegim icin kalkicam
evet bana cevap olarakkendisini burada kaç aydır tanıyoruz sonuçta, sanırım karşılıklı tartışma gibi düşünüldü ve ikisi de banlandı.
teşekkür ederiz benimki baya baya önden geliyor :)ay yiyim yiyim ben büyümüşler de çıkmışlar dışarı :) maşallah hepsine.
evet bana cevap olarak
Yakın zamandaki raporlarınız çözüme kavuşturuldu: Konu Mesajı '2017 Ankara Özel hastahane fiyatlari' - Polemik var, bu sebeple uyarı aldı
demiş yönetici arkadaşımız. neyse ilk cezası ise yarın döner aramıza.