2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Yok yavrum o atan sey bende de var :) ben mesela gobekte degilde hemen kasiklarda biraz ustunde gibi hissediyorum darısı sana :)

Ay inşallah canm ya inşallah bu hafta hissediyim diye dua ediyom
Ben de ilk de 17. Haftamda hissetmistim. Hic unutmuyorum tetanoz aşısı olmustum kolumda cok agri yapmisti. O gun agridan duramazken kuzum hissettirmisti kendini teselli olmustu bana da:) senin de yakindir insallah cnm

Ben de ilk de 17. Haftamda hissetmistim. Hic unutmuyorum tetanoz aşısı olmustum kolumda cok agri yapmisti. O gun agridan duramazken kuzum hissettirmisti kendini teselli olmustu bana da:) senin de yakindir insallah cnm
İnşallah canm ya bisy sorucam o aşi hangi haftada yapiliyo

kizlar vallahi icime dert oldu size anlatmak istedim.
2.gebeligim ve ben 5 kg aldim ve almayada devam ediyodum
etrafimdaki gebelere bakiyorumda gran kg alan yok .sadece gobekleri cikiyo
ben niye boyleyim ya obez oldum resmen , kollarim cikti , gobegim sanki 7 aylik gibi.
hani icime cekiyorum bakim ne kadar yaglanmisim diye ama karnim sert duruyo.

malum sicak haavalar bol su icsemde yuruyus yapamadigim icin yukaridan asagi kalip seklinde iniyorum.kalcam genisledi falan.
bu arada 79 kgla hamile kaldim boyum 1.68
hamile degilde kilolu bi insan goruyorum karsimda .
ilk zamanlar hep tuzlu tukettim farkindayim,regli olamamakta siskinlik yaratmis olabilir.ama baska hamilelerde bu durumu yasiyo da niye ben bukadar sistim

ilk gebeligimdede cok kg aldim
bu sefer almicam desemde tarti hergun yukselmis oluyor .
simdi boyle giderse son zaten istemesekte kglar geliyor.cok karamsarim .varmi bi oneriniz.

Merhaba arkadaşlar bende ultrason a göre 13 haftalık son adetime göre 12 haftalık oldum sağlık ocağına hiç gitmedim aşılar için kaçırdım mı acaba açıları?

Baya a
baya almışsın ben 3 aylık oldum ilk hamilelik hiç almadım acaba anormal mi?

Şekerim sıkma canini az az sık sık yemk ye meyve cok ye yeşillik falan bn hamile kaldigimdan beri hic bsy yiyemiyorum ekmekten dahi tiksiniyorum ama yemege çalışıyorum sen yiyebiliyorsan yavrun icin az az sık sık yemk ye ac kalm bn cok ac kalıyorum bugun hic bsy yiyemedim en kotusu yemk yiyememek

Ben de 5 kg aldim. Zaten cok zayif biri degildim fit hamileleri gorunce cok hevesleniyorum ama onlar normalde de zayif insanlar kiyaslamayalim yani kendimizi. Ben emzirirken cok veriyorum ona guveniyorum dogrusu ama veremezsem yandim tabi:) olmadi diyetle veririz artik napalim cok takilma bence canim

susuz123 her bunye farkli canim uzulme o kadar ama yediklerine dikkat etmende fayda var tabii. boyumuz ayni, ideal kilomuz aslinda 60. Hamilelikte saglikli beslenme icin diyetisyene giden arkadaslarim var. Bir dusun istersen. Birde ikincide gobus felan daha cabuk cikiyormus.

duzensiz ve dengesiz besleniyorum sanirim.onunda etkisi var tabi.
of off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…