2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
bende cok imreniyorum :)
ben sporla fln 28 kg verdim.dogumdan snr ama kilo almaya hatta kilolu bi yapiya sahibim .emziremedigim icinde cabucak gitmedi kilocuklarim :)

duzensiz ve dengesiz besleniyorum sanirim.onunda etkisi var tabi.
of off
Dedigim gibi canm az az sık sık yemk yemeye calis bn hamile kaldigimdan beri 6 kilo verdim cunku hic bsy yiyemiyorum keske yesemde kilo alsam hayatimda ilk defa kilo almadigim icin üzülüyorum cok meyve salata ye bn sadece meyve salata corba yiyebiliyrum belkide ondan kilo almiyorumdur dazla kafana takma canm bebis iyi olsunda

gercektende oyle sanirim.ic karni genis de degilim sanirim :)
yuruyus ve duzenli beslenmeyle en azindan odemi atsan harika olur

sukurler olsun rabbime hersey yolunda.
kgda takmim en iyisi
bulantilar gebelige alisma sureci falan derken 3 ay biraz yorucu gecti ,bu yorgunluk sanirim beni karamsarliga itti.

katiliyorum sana canim dengeli saglikli besleniyorsun.tum.vitaminler bebegine yarasin insallah

Amin saol canm ama cokta saglikli beslenemiyorum bu saydigim seyleri hp yiyemiyorum sende hic bsyi dusunme yavrucunu dusun Allah saglikli hayirli kucagmiza almayi nasip etsin amin

Hepimizin bünyesi başka, aynı miktarda aynı yemekleri bile yesek başka kilolar alabiliriz. Bence bunu dert etme kendine. Bebekler sağlıklı olsun da kilo verilir.

Kızlar bugün sabahtan beri ne yediysem hatta su içsem bile çıkardım böyle bir şey yaşayan var mı?bebişim iyi midir korkmaya başladım

170 boyum var. 60 kiloyla hamile kaldim.
Ilk zamanlar cok açlik cektim surekli yeme ihtiyaci cektim birde agzimin tadi olmayinca surekli birseyler yedim boylelikle 3 bucuk 4 kilo aldim.
Su sıra duruldum ama. Bide haftada 3 4 gun 1 saat yuruyorum. Daha iyi oldum. Herkesin bunyeside farkli canim yapicak bisey yok :)

Selam kızlar. Doğru düzgün giremiyorum pek. Sanırım yavrumla ikimizde iyiyiz. Kanamam olmadı çok şükür. Doktorum kanama yoksa sıkıntı yok dediği için ve haftasonu randevum olduğu için gitmiyorum. Artık endişe de yoruyo adamı. Hepinizi yanaklarınızdan yeğenlerimin gözlerinden öperim.

Kilo konusu konuşulmuş, ben de 85,4 ile hamile kaldım, tam şişmanladığım dönemdi, şu an 85,8 oldum. ilk hamileliğmi 16 kg ile tamamlamıştım, bunda çok korkuyorum kilo alacağım diye Allahtan bulantıdan yemek yiyemiyorum :)

Kızlar belki konuşulmuştur, arada okumayı atladığım sayfalar oluyor. Sezeryandan sonra normal doğum yapmak isteyen ya da bu şekilde doğum yapan tanıdığı olan var mı? Benim 6 yıl oldu sezeryan olalı, normal doğum yapmak istiyorum. Fikri olan varsa paylaşırsa sevinirim. SSVD diye gruplar var okuyorum baya gaza geldim :)

Bi de alışveriş listeleri konusunda açılan konunun başlığı nedir? 6 yıl oldu ama tecrübelerimi ben de paylaşayım :)

Cok şükür iyi oldugunuza sevindim canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…