- 20 Ağustos 2016
- 4.083
- 2.420
- 63
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #12.881
Kızlar bugün sabahtan beri ne yediysem hatta su içsem bile çıkardımböyle bir şey yaşayan var mı?bebişim iyi midir korkmaya başladım
Ben canım... kilo almadım 13 bugün bitti. Cinsiyet belli değilBenim gibi 13 haftada olup kilo almayan var mı? Ve cinsiyeti öğrenen var mı?
Kilo konusu konuşulmuş, ben de 85,4 ile hamile kaldım, tam şişmanladığım dönemdi, şu an 85,8 oldum. ilk hamileliğmi 16 kg ile tamamlamıştım, bunda çok korkuyorum kilo alacağım diye Allahtan bulantıdan yemek yiyemiyorum :)
Kızlar belki konuşulmuştur, arada okumayı atladığım sayfalar oluyor. Sezeryandan sonra normal doğum yapmak isteyen ya da bu şekilde doğum yapan tanıdığı olan var mı? Benim 6 yıl oldu sezeryan olalı, normal doğum yapmak istiyorum. Fikri olan varsa paylaşırsa sevinirim. SSVD diye gruplar var okuyorum baya gaza geldim :)
Bi de alışveriş listeleri konusunda açılan konunun başlığı nedir? 6 yıl oldu ama tecrübelerimi ben de paylaşayım :)
Ohh nihayet benim gibi bir haamiş daha :) benim de 2. Gebeligim 6 aylik kıvamında bir göbüşüm ve aldigim 6 kilom var... Is yerinde yemekhaneye cikamiyorum kokudankizlar vallahi icime dert oldu size anlatmak istedim.
2.gebeligim ve ben 5 kg aldim ve almayada devam ediyodum
etrafimdaki gebelere bakiyorumda gran kg alan yok .sadece gobekleri cikiyo
ben niye boyleyim ya obez oldum resmen , kollarim cikti , gobegim sanki 7 aylik gibi.
hani icime cekiyorum bakim ne kadar yaglanmisim diye ama karnim sert duruyo.
malum sicak haavalar bol su icsemde yuruyus yapamadigim icin yukaridan asagi kalip seklinde iniyorum.kalcam genisledi falan.
bu arada 79 kgla hamile kaldim boyum 1.68
hamile degilde kilolu bi insan goruyorum karsimda .
ilk zamanlar hep tuzlu tukettim farkindayim,regli olamamakta siskinlik yaratmis olabilir.ama baska hamilelerde bu durumu yasiyo da niye ben bukadar sistim
ilk gebeligimdede cok kg aldim
bu sefer almicam desemde tarti hergun yukselmis oluyor .
simdi boyle giderse son zaten istemesekte kglar geliyor.cok karamsarim .varmi bi oneriniz.
11+6 da erkek oldugunu öğrendik cnmBenim gibi 13 haftada olup kilo almayan var mı? Ve cinsiyeti öğrenen var mı?
Kızımda nike in spor çantası vardı omuzdan asmali çokta rahat etmiştim cnmKızlar merhaba 2 şey danışmak istiyorum
1. Bebek bakım çantaları çok pahalı sizler ne seçtiniz
2. Dogum cantası olarak ne kullancaksiniz orta boy bi valizim var o olur mu?
cinsiyet erkek mi acaba erkekler erkenden hissediliyor diyorlarBen ilk bebegim de 19. Haftada bi gece yarisi kut kut iki tekme yemistim :)
Ama bunda 2 haftadir hissediyorum :)
inşallah canım artık kötü haber almadan hepimiz sağlıkla doğum yapalım tabiki getiririm :)Bu hafta çok kontrol bekleyeceğiz :) hepsi de sağlıklıdır inşallah. Bize ikiz fotosu getirsene :)
Bana hergun kullan demisti :))Sağolun kızlar ben de kullanayim o zaman iki tane çıktı içinden.Guzummmm günde bir tane yazıyor üstünde sen 3 gün arayla mi kullanmıştın 2.sini canim
Ne kadar itersen okadar iyi :)Bana da vajina mantari icin verdi tereddüt ettim ama dun kullandim ilkini. Daha mi ileri itmem gerekiyordu bilmiyorum butun olarak kalmis. Hic sevmiyorum bu fitil isini
Kızlar merhaba 2 şey danışmak istiyorum
1. Bebek bakım çantaları çok pahalı sizler ne seçtiniz
2. Dogum cantası olarak ne kullancaksiniz orta boy bi valizim var o olur mu?
Ohh nihayet benim gibi bir haamiş daha :) benim de 2. Gebeligim 6 aylik kıvamında bir göbüşüm ve aldigim 6 kilom var... Is yerinde yemekhaneye cikamiyorum kokudan
Fast food ve biskuvi ile besleniyorum. Sonuc bu... Evden yemek gotureyim dedim... Burada hissedilen sicaklil hep 40 derece uzeri. Oglene kalmadan bozulup koktu hep. Çözum yok, dogumdan sonra sıkı bir diyet.... Bol egzersiz. :)
Kullanma bence cok kimyasal.Bi şey daha soracam doktora soramıyorum tüy dökücü kullanmak tehlikeli mi bilgisi olan varsa yardımcı olursanız çok mutlu olurum
Ikisi de erkek canim :) ama ilkinde acemiydim tabi tam hissedemedim belkide.cinsiyet erkek mi acaba erkekler erkenden hissediliyor diyorlar
canım bende 80 kilo ile başladım boyum 1.58 acayip şişim hala daha şişim gören 10 kilo aldım sanıyorum ama 1 kilo aldım ama görsen göbek tamamen çıktı öndekizlar vallahi icime dert oldu size anlatmak istedim.
2.gebeligim ve ben 5 kg aldim ve almayada devam ediyodum
etrafimdaki gebelere bakiyorumda gran kg alan yok .sadece gobekleri cikiyo
ben niye boyleyim ya obez oldum resmen , kollarim cikti , gobegim sanki 7 aylik gibi.
hani icime cekiyorum bakim ne kadar yaglanmisim diye ama karnim sert duruyo.
malum sicak haavalar bol su icsemde yuruyus yapamadigim icin yukaridan asagi kalip seklinde iniyorum.kalcam genisledi falan.
bu arada 79 kgla hamile kaldim boyum 1.68
hamile degilde kilolu bi insan goruyorum karsimda .
ilk zamanlar hep tuzlu tukettim farkindayim,regli olamamakta siskinlik yaratmis olabilir.ama baska hamilelerde bu durumu yasiyo da niye ben bukadar sistim
ilk gebeligimdede cok kg aldim
bu sefer almicam desemde tarti hergun yukselmis oluyor .
simdi boyle giderse son zaten istemesekte kglar geliyor.cok karamsarim .varmi bi oneriniz.
benim doktorum 4 aydan sonra saç boyası serbest dedi ben 3 senedir boyatmadığım için yapmadım ama doktoruna danış yinede istersenGünaydın kızlar
Serumdan sonra daha iyi gibiyim sanki.bu arada ben internetten doğal saç boyası aldım artık daha fazla sabredemedim,malum bayram geliyor,okullar da açılacak beyazlardan kurtulmam lazım ,umarım yavruma zararı olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?