2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Kizlar bir ssvd adayi daha gelmis :) Tutuna Y yalnizim35

Bizde istiyoruz nasip olursa. Bakalim onsallah isteyen herkese nasip olur diyelim. benim 3.5 sene olmus olucak sezeryandan sonra.

Kızlar merhaba 2 şey danışmak istiyorum
1. Bebek bakım çantaları çok pahalı sizler ne seçtiniz
2. Dogum cantası olarak ne kullancaksiniz orta boy bi valizim var o olur mu?

Ohh nihayet benim gibi bir haamiş daha :) benim de 2. Gebeligim 6 aylik kıvamında bir göbüşüm ve aldigim 6 kilom var... Is yerinde yemekhaneye cikamiyorum kokudan
Fast food ve biskuvi ile besleniyorum. Sonuc bu... Evden yemek gotureyim dedim... Burada hissedilen sicaklil hep 40 derece uzeri. Oglene kalmadan bozulup koktu hep. Çözum yok, dogumdan sonra sıkı bir diyet.... Bol egzersiz. :)

Kızlar 6. Aaya kkadar kilo alınmayabilir. Hatta hamilelik boyunca jiç olmayanda olabiliuorrmuş. Bebek sizin vitsminlerinizi alıyo. Siz aslında kendiniz için yemiş oluyorsunuz yani. kilo almadım verdim diye pek konuşmasak mı diyorum. Alan arkadaşların morali bozuluyordur.

Günaydın kızlar
Serumdan sonra daha iyi gibiyim sanki.bu arada ben internetten doğal saç boyası aldım artık daha fazla sabredemedim,malum bayram geliyor,okullar da açılacak beyazlardan kurtulmam lazım ,umarım yavruma zararı olmaz

Bana da vajina mantari icin verdi tereddüt ettim ama dun kullandim ilkini. Daha mi ileri itmem gerekiyordu bilmiyorum butun olarak kalmis. Hic sevmiyorum bu fitil isini
Ne kadar itersen okadar iyi :)

Kızlar merhaba 2 şey danışmak istiyorum
1. Bebek bakım çantaları çok pahalı sizler ne seçtiniz
2. Dogum cantası olarak ne kullancaksiniz orta boy bi valizim var o olur mu?

Sirt cantasi :) evde var bir yane tek gozlu ama bence su iki uc gozlu olanlarin kullanimi daha kolay olur bence. Dogum cantasi dusunmedim daha.

Valla aile gecmisime bakinca 20 kg lerle doguran annem ve ablalarim var. Korkumdan hamur isi ve tatli yemiyorum. Abur cuburmus paketli gidaymis hic yanina yaklasmadim bu halde 2 kgaldim. Boyle devam edicem sanirim insallah cok almam. Karnimda acaip cikti sanki 6 ayligim birde dikki. ama ic karin yok sanirim. :)

canım bende 80 kilo ile başladım boyum 1.58 acayip şişim hala daha şişim gören 10 kilo aldım sanıyorum ama 1 kilo aldım ama görsen göbek tamamen çıktı önde
arkadaşım 1 hafta içinde 7 kilo aldı sonraki aylarda kilosuz devam etti 1 kilo aldı 8 kılo almış oldu 6. ayda şimdi senind belki aylar sonra durur
benim şimdi iştahım açıldı doktor 4. ayıda 1 kilo alarak atlatırsan iyi dedi
genel manada diyet yapar gibi beslenmelisin dedi sende öyle yap
tatlı karbonhidrattan uzak dur dedi dondurma haftada bir ye dedi
süt peynir yogurt et protein al ekmek çok tüketme pirinç tüketme dedi
bence öyle yapabilirsin aralarda çok acıktığım için meyve yiyorum çok kilo alınca normal doğumda zorlaşıyor
yürüyüşü yapmaya çalış en azından evde bsyler yap youtube videolar acıp gerçi şuan benim hiç dermanım yok gayet iyyiken baya halsizim 2 haftadır bazen iki adım atmak bile zor geliyor ama kilo konusu fit anneleri kafaya takma verirsin alsanda sakın üzülme

benim doktorum 4 aydan sonra saç boyası serbest dedi ben 3 senedir boyatmadığım için yapmadım ama doktoruna danış yinede istersen

günaydın kızlar
bizimkinin lakabı sumak :)
bende geçen hafta evde yemek yapıp yememize rağmen sıcaktanmıdır nedir bi ishal oldum 5 gün sürdü su vs tükettiğim halde virüs var dedi doktor yatıp dinlen sıcakta çıkma bol sıvı dedi dinlendim baya dikkat edin gerçekten ıshal ve halsizlik şuan konusutgum tüm hamilelerde var
cinsiyeti bizim doktor 16. hafta olana kadar söylemem dedi özel olsa bile söylemiyor kadın
bu hafta söylese bari 15+3 de geliyoruz dedim hemşireye inş söyler dedi yanılma payı olduğundan 16 ve sonrası daha net o yüzden söylemiyoruz dedi
bakalım cuma öğreneceğiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…