2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar dün gece gördüğüm bir kabustan dolayı içimde çok büyük bir endişe var bebegime bişey olacakmış gibi hissediyorum inşallah yanılıyorumdur gece aglayarak uyandim ve ruyayi kocama anlattim o da panik oldu işe gitti ama beni arayıp duruyor uzan biseye dokunma diyor. En iyisi aksam eşim gelince doktora gitmek... Internette bir arkadaşım ölen bebeğinin mezarini ve uzun bir yazı paylasmisti ondan etkilendim heralde.. Rabbim korusun evlatlarimizi

Allah korusun canım hepimiz kabus görüyoruz, lütfen hayra yor.

Hayır olsun, çok kabus görüyoruz bu duygusal yoğunlukta normal aslında Hayır olsun inşallah, sen gönlünü ferah tut zaten Allah korusun birşey olsa ya şiddetli ağrın olur ya da kanaman, onun için üzme kendini birşey olmaz Allahın izni ile

Allah korusun canım hepimiz kabus görüyoruz, lütfen hayra yor.
Oyle yapmaya calisiyorum canim. Cok korkunc bir kabustu ama rüya tabirlerinde genelde hayırlı anlama yorulmuş baktim. Bilinçaltı oyunu bence ama yine de icim rahat degil aksam esim gelince özelde nöbetçi kadin dogum uzmanina gidecegiz

Insallah canim benim zaten dedigin gibi hassas bir dönemdeyiz bir de etrafimda kötü olaylara şahit olunca ruyalarima girdi heralde Rabbim korusun evlatlarimizi valla daha ona dokunmadan kokusunu hissetmeden bütün dünyamı ona adadik ona odaklandik.. Rabbim kimseyi evlat acısı ile sınamasın

arkadaşlar ben dün sinir krizi geçirdim sakin bi gebelik yaşıyordum dün saatlerce ağladım öğleden sonra akşam durdu tekrar ağladım
dişlerim birbirine vurdu elim ayağım kasıldı zor açtılar gecede uyandım ağladım o derece oldu bebekte kasıldı hissettim kasıklarım çok ağrıdı sancıdı çünkü
bebek çok stresli doğuştan katılarak ağlayan sinir krizi geçiren bi çocuk oluyormus boyle sinirli gebelik geçirenlerde 1 kereden bir şey olur mu ya için huzursuz oldu
huysuz aksi oluyormus böyle çocuklar doğru mu bilginiz var mı

doğuma kadar daha çok var ona kadar sakinleşir merak etme. bütün hamileliği stressli geçirenler için geçerli o.

Bir kereden birsey olmaz bence canim ama yinede hem kendi sagligin hem bebis icin sen seni sinir eden seylerden uzam durmaya calis. benimde var oyle 3 kisi, kisa sure once dusugum var hamile oldugumu ogrenir ogrnmez ucunede beni artik germeyin hic birinizle ugrasamam dedim. simdilik bi tikirti yok :) darisi basina insallah

Allah korusun, kötü şeyleri düşünüp çağırma. Öyle şeyleri de bu dönemde okuma canım.

Kızlar, ben de çıktım muayeneden ,, Allah a şükür herşey yolunda. Cinsiyetimiz bizde geleceği bozmadık, ERKEK ... :)))

Ohhh zincirleme güzel haberler, çoook şükür :) valla kız anneleri yandınız, çok damat adayı var bu sene :)
Gözün aydın canım.

doğuma kadar daha çok var ona kadar sakinleşir merak etme. bütün hamileliği stressli geçirenler için geçerli o.
inşallah tekrar tekrar yaşamam artık bazı şeyleri dahada takar oldum hassiyetten sanırım
benim kaynana kayınbaba uzak duruyorum en azından bahane uydurup gıtmemeye calısıyorum ama telefon acıyorlar vs dun acıp tonca saydırdı ki kanamam oldu arayıp nasılsın demeyen adam para muhabbetıne arayıp saydırdı valla Allaha havale ediyorum artık
bnede telefon vs acmayacagım artık uzak duracağım sinirimi bozacak her seyden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…